Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

Altın, “Evimizde üç puana kavuşmak istiyoruz”

Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın, TFF 2.Lig Kırmızı Grup 5.Hafta mücadelesinde karşılaşacakları Somaspor mücadelesine iyi bir şekilde hazırlandıklarını, evinde üç puana kavuşmak istediklerini FRT TV mikrofonları aracılığıyla dile getirdi.

Bodrum FK Galibiyet Serisini Sürdürmek İstiyor

Bodrum Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig'in 6. haftasında deplasmanda Altay ile karşılaşacak.

Fethiyespor, Somaspor’u Konuk Ediyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 5.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, evinde Somaspor’u konuk ediyor.

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Bilgilendirme Toplantısı

Bu yıl 58’incisi düzenlenecek olan Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun Muğla etabının bilgilendirme toplantısı Muğla Valisi İdris Akbıyık başkanlığında yapıldı.

Çağdaş Bodrum Spor'da Saha Değişikliği

Çağdaş Bodrum Spor’un Süper Lig iç saha maçlarını Muğla’nın Menteşe ilçesinde oynanacağı açıklandı.

Fethiyespor – Somaspor maçı hakem kadrosu belli oldu

Fethiyespor, TFF 2.Lig Kırmızı Grup 5.Hafta müsabakasında Cumartesi günü 19.00’da Somaspor’u konuk edecek. Karşılaşmayı yönetecek hakemler belli oldu.

Altay – Bodrum FK maçı hakem kadrosu belli oldu

Bodrum FK, Trendyol 1.Lig 6.Hafta müsabakasında Pazartesi günü 20.00'de Altay'a konuk olacak. Karşılaşmayı yönetecek hakemler belli oldu.

Fethiyespor, bu hafta kiminle oynayacak?

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 5.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, evinde Somaspor’u ağırlayacak. Mücadele, 23 Eylül Cumartesi günü 19.00’da Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak.

Seydikemer Boks Şampiyonasına Ev Sahipliği Yapacak

Seydikemer Belediyesi tarafından 23 Eylül Cumartesi günü Muğla Boks Şampiyonası düzenleniyor.

Bakırcı, “Usulsüzlük var! Gerekli yerlere müracaatımızı yaptık”

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, kendi evinde 1-0 yenildiği Kastamonuspor maçında “Sahada esame listesinde gösterdiği ancak Fethiye’ye bile getirmediği” futbolcusu Yusuf Talum ile ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu Başkanlığına müracaat ederek GMG Kastamaonuspor’un hükmen mağlubiyetine karar verilmesi için soruşturma açılmasını talep etti. 

Bodrum FK Lige Yükselişle Başladı

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Bodrum FK, geride kalan 5 haftada yalnızca 1 mağlubiyet yüzü gördü. Oynanan 5 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan yeşil beyazlılar, 7 gol atarken kalesinde 1 gol gördü.

Karslı, “Rakip takımı kutluyoruz”

Trendyol 1.Lig’de Sakaryaspor, Bodrum FK’ya evinde 0-2 mağlup oldu. Sakaryaspor Yardımcı Direktörü Turgay Kaslı maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Taşdemir “Deplasmandan üç puanla döndüğümüz için çok mutluyum”

Trendyol 1.Lig’de Bodrum FK ile Sakaryaspor karşı karşıya geldi. Mücadeleyi, Bodrum FK deplasmanda 0-2 kazandı. Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir müsabaka sonrası açıklamalarda bulundu.

Denizin Kızları Kendi Evinde Sahaya Çıkıyor

Bodrum Bayrağını geçtiğimiz günlerde Hentbol sahalarında gururla taşıyan Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, Lig mücadelelerinin yanı sıra, Avrupa kupası için de rakipleri ile mücadele vermek için sahaya çıkıyor.

Fethiyespor’da Soma Mesaisi Başladı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, Iğdır FK maçının ardından verilen 1 günlük izin sonrası karşılaşacağı Somaspor mücadelesi hazırlıklarına başladı.

Bodrum’dan flaş galibiyet: 0-2

Trendyol 1.Lig 5.Hafta mücadelesinde Bodrum FK, konuk olduğu Sakaryaspor’u Rajko Rotman (k.k) ve Gökdeniz Bayrakdar’ın golleriyle 0-2 mağlup etti.

Fethiyespor’un Rakibinden MHK’ya Çok Sert İthamlar!

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta Fethiyespor ile karşılaşan Iğdır FK, maçın uzatma dakikaları sebebiyle yaptığı paylaşımda Merkez Hakem Kurulu’na çok sert ithamlarda bulundu.

Fethiyespor’un Rakibinin Teknik Direktörü ile Yollar Ayrıldı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta dün Fethiyespor ile mücadele eden Iğdır FK’nın teknik direktörü İlker Püren ile yollar karşılıklı anlaşılarak ayrıldı.

Muğla Kızlar Hokey karması davul zurna ile karşılandı

 Kırklareli'nde gerçekleştirilen U12 Kızlar Türkiye Hokey Şampiyonası'nda Türkiye ikincisi olan Muğla İl Karması Hokey Takımı Muğla’da davul zurna ile karşılandı.

Toplam 2726 haber.