Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

“Kelebekler Vadisi’nden Ölüdeniz’e yüzme yarışı yapılacak”

Eylül ayının sonunda başlayıp Ekim ayının ilk haftası boyunca devam edecek olan Fethiye Sporfest programında çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Yapılacak olan etkinlikler hakkında bilgi veren Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, Kelebekler Vadisi’nden Ölüdeniz’e olan yüzme yarışına yoğun ilgi olduğunun altını çizdi.

Bodrumspor, Ankara’ya hareket etti

Trendyol 1. Lig 3. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Bodrumspor, Ankara’ya hareket etti.

Yenilgisiz Boksör Alcu, Rakibiyle Yüz Yüze Geldi

Fethiyeli yenilgisiz boksör Hasan Kubilay Alcu, bu akşam İstanbul Şampiyonlar Profesyonel boks gecesinde onuncu profesyonel boks maçına çıkacak. Alcu, maç öncesi rakibiyle yüz yüze geldi.

Fethiyeli Sporcular Türkiye Şampiyonu Oldu

Fethiyeli güreşçiler, 20-24 Ağustos tarihleri arasında Yozgat ilinde yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Minikler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonu oldu.

'Maçlarımızın kendi salonumuzda izlemesini istiyoruz'

Türkiye Sigorta Basketbol süper Ligi'nde 2023-2024 sezonu kuraları çekildi. Çağdaş Bodrumspor ilk maçı deplasmanda Fenerbahçe oynayacak. Çağdaş Bodrumspor'un iç saha maçlarını nerede oynayacağı ile ilgili bir açıklama TBF tarafından yapılmadı ise Bodrum’da oynanması için tüm gözler Türkiye Basketbol Federasyonu'na (TBF) çevrildi.

Muhteşem Atmosferde Yoga

Milas Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde kadınlara yönelik açılan yoga kursuna katılan kursiyerler, son antrenmanlarını Milas’ın Kapıkırı Mahallesi’nde gerçekleştirdi. 

Seydikemerspor Kadrosunu Güçlendiriyor

2023/2024 Futbol sezonunda Muğla Süper Amatör Liginde mücadele edecek olan Seydikemerspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Karaçulhaspor’dan Başkan Soydemir’e Ziyaret

Karaçulhaspor Başkanı Mehmet Dalca ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir’i ziyarette bulundular.

Bodrum FK, Gençlerbirliği’ne Konuk Olacak

Trendyol 1.Lig 2.Hafta mücadelesinde Erzurumspor ile 0-0 berabere kalan Bodrum FK, önümüzdeki hafta deplasmanda Gençlerbirliği'ne konuk olacak.

Güllük 14. Yıldırım Satranç Turnuvası sona erdi

Türkiye Satranç Federasyonu Milas Temsilciliği ile Milas Belediyesi Spor Kulübü işbirliğiyle Milas’ın Güllük Mahallesi’nde satranç turnuvası düzenlendi.

Muğla oryantiring takımı Türkiye dördüncüsü oldu

Muğla ilinde yaklaşık 20 yıldır yapılan oryantiring sporunda Muğlalı gençler Türkiye dördüncüsü oldu.

İsmet Taşdemir: 'Zor bir müsabaka oldu'

Bodrum Futbol Kulübü kendi evinde konuk ettiği Erzurumspor FK ile 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından değerlendirme yapan Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, 'Zor bir müsabaka oldu. Bu sıcak havada oynamak her iki takım içinde çok zordu. Neticeyi alamadık, alamadığımız için üzgünüz' dedi.

Bodrum FK'nın, Erzurumspor karşısında ilk 11'i belli oldu

Trendyol 1.Lig 2.Hafta mücadelesinde Bodrum FK, Erzurumspor'u konuk ediyor. Bodrum FK'nın sahaya çıkacağı ilk 11 belli oldu.

Şimşekler Afyon’da

TFF 2.Lig kırmızı grupta mücadele eden Fethiyespor, sezon hazırlıklarına Afyon'da devam ediyor.

Ege'de puan savaşı

Ligin ilk haftasında Giresun’u tek golle geçen Bodrumspor ile Giresun’da Bandırmaspor ile berabere kalan Erzurumspor, bugün saat 17:00’da karşı karşıya gelecek.

Bodrumspor seri peşinde

Trendyol 1.Lig'e Giresunspor galibiyetiyle başlayan Bodrumspor, Erzurumspor'u da yenerek seri yakalamak istiyor.

Bodrumspor - Erzurum FK maçı TRT SPOR ekranında

Trendyol 1. Lig'in ikinci haftasında Bodrumspor, evinde bugün Erzurumspor FK'yı ağırlayacak. Mücadele TRT SPOR'dan canlı yayınlanacak.

Bodrum FK CUMHURİYET forması ile sahada

Bodrum FK, Erzurumspor FK karşısında CUMHURİYET forması ile sahada olacak.

Bodrum 2 de 2 istiyor

Sezonun ilk maçında deplasmanda Giresunspor'u 1-0 yenerek 1'inci Lig'e galibiyetle başlayan Bodrum FK, Cumartesi günü evinde Erzurumspor FK ile karşı karşıya gelecek.

Toplam 2726 haber.