Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

İsmet Taşdemir: "Lige iyi başlamayı düşünüyoruz"

Bodrum FK, Trendyol 1. Lig'in ilk haftasında deplasmanda Giresunspor'la karşılaşacağı maça sıkı hazırlanıyor. Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, 'Bu seneki hedefimiz geçen senin paralelinde gidiyor. Bu sene geçen sene söylediğimiz gibi göze hoş gelen, iyi futbol oynayan, herkesin takdirini kazanan bir takım olmasını istiyoruz' dedi.

4 sporcu Hokey Milli Takımı'na seçildi

Son zamanlarda Muğla'da hokey branşında başarılara imza atan Ortaköy Ege Yıldızları Spor Kulübü U15 Kızlar Hokey 'de Türkiye Şampiyonu olduktan sonra bireysel olarak da kulübün 4 Muğlalı sporcusu milli takıma seçildi.

Muğlaspor sezonun ilk antrenmanı için sahaya indi

Şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Muğlaspor, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde dualar eşliğinde ilk antrenmanı için sahaya çıktı.

Fethiyespor’un Bolu Kampı tamamlandı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Fethiyespor, yeni lig sezon hazırlıklarının 2.etap kampını Bolu’da tamamladı. Lacivert-Beyazlı futbolculara 2 günlük dinlenme ve toparlanma izni verilirken 3.etap kampın 11 Ağustos Cuma günü Afyon’da başlayacağı öğrenildi. Fethiyespor teknik direktörü Erhan Altın Bolu kampının oldukça iyi geçtiğini belirtip , “Afyon kampı taktik ve mental ağırlıklı olacak. Ayrıca 3 hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Seydikemerspor’a kaleci takviyesi

Seydikemerspor, başarılı kaleci Burak Sezer ile anlaşma sağladı.

Turnuvada gümüş madalya kazandı

Menteşe Belediye sporcusu Ada Sarıgül İstanbul'da düzenlenen Yaz Kupası Turnuvasında Conselation grubunda 2. oldu.

Trendyol 1. Lig'de ilk 5 hafta programı açıklandı

 Trendyol 1. Lig'de 2023-2024 sezonunda ilk 5 haftanın programı açıklandı.

Muğlaspor şampiyonluk hedefiyle sahaya iniyor

Şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Muğlaspor, yeni sezon hazırlıklarını tamamladı. Yeşil beyazlı ekip, 8 Ağustos Salı ilk antrenmanı için sahaya inecek.

Karaçulhaspor’da Yeni Yönetim Belirlendi

Karaçulhaspor’da gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul toplantısında yeni yönetim belirlendi.

Muğla, Sporun Başkenti Olma Yolunda İlerliyor

Köyceğiz Su Sporları Sporcu Eğitim Merkezi Sporcuları, Eskişehir’de yapılan Kano Türkiye Şampiyonasında derece yaptı.

Mete Gazoz, Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda Şampiyon Oldu

Mete Gazoz, Dünya Okçuluk Şampiyonası erkekler klasik yay kategorisi finalinde Kanadalı Eric Peters'ı 6-4 mağlup ederek altın madalyanın sahibi oldu.

Fethiyespor’da Hazırlıklar Sürüyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Fethiyespor, Bolu Termal Hotel tesislerinde yaptığı antrenmanlar ile yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Fethiye’li Sporculardan 7 Madalya

3-5 Ağustos tarihleri arasında Kütahya’da yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Minikler Serbest Stilde Fethiye’den 7 sporcu madalya kazandı.  

Basketbolun devleri Bodrum deplasmanını bekliyor

Süper Lig'e çıkan Çağdaş Bodrum Spor kendi evinde rakiplerini ağırlamak istiyor. Kulüp Başkanı Dağlarca Çağlar, “İç saha maçlarını Muğla Menteşe’deki salonda oynamak durumda kalacağız. Oysa biz Bodrum takımıyız ve Bodrum'da oynamak istiyoruz. Süper Lig takımları da bizi bu konuda destekliyor. Talebimize olumlu yanıt bekliyoruz" dedi.

Fethiyespor transfer çalışmalarını sürdürüyor

Fethiyespor yeni sezon maçları öncesi son transferlerini yapıyor. Lacivert beyazlılar son olarak takım kaptanı ile sözleşmesini uzatarak, genç forvet oyuncusunu kadrosuna kattı.

Serdaroğlu Yeni Başkan Seçildi

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Yatağanspor Kulübü Derneğinin Olağanüstü Genel Kuruluna katıldı.

Fethiyespor’a Gol Kralı Forvet

Fethiyespor, 2022/2023 sezonunda Ankaragücü U19’da forma giyen Furkan Ceylan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Nurettin Çakır: "Hedefimiz Şampiyonluk"

Yeni sezona Bolu’da hazırlanan TFF 2. Lig Kırmızı Grup’un iddialı ekiplerinden Fethiyespor'un başarılı orta sahası Nurettin Çakır, açıklamalarda bulundu.

Kurumlararası turnuvada şampiyon Muğla Emniyeti oldu

Muğla'da düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvada Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü ile karşılaşan Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, kupanın sahibi oldu.

Toplam 2726 haber.