Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

Şampiyon 10 numara Muğlaspor’da

Bölgesel Amatör Lig’e şampiyonluk parolasıyla hazırlanan ve birbirinden önemli transferlere imza atan Muğlaspor, beklenen ‘’10 numara’’ transferini gerçekleştirdi.

Şampiyon 10 numara Muğlaspor’da

Bölgesel Amatör Lig’e şampiyonluk parolasıyla hazırlanan ve birbirinden önemli transferlere imza atan Muğlaspor, beklenen ‘’10 numara’’ transferini gerçekleştirdi.

Apti Mert Çayır Fethiyespor’da

TFF 2.Lig ekiplerinden Fethiyespor, son olarak Bodrumspor forması giyen 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Apti Mert Çayır ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

Muğlaspor transfer çalışmalarına devam ediyor

Bölgesel Amatör Lig’de Transfer çalışmalarına devam eden Muğlaspor, geçtiğimiz sezon Belediye Bolvadin Termalspor forması giyen 20 yaşındaki sağ bek Erdoğan Yiğit Doğan’ı transfer etti.

Muğla Serbest Güreş Tarihinde Bir İlk

14-16 Temmuz 2023 tarihleri arasında Ankara’da yapılan U13 Minik Erkler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasında 2 altın, 2 bronz madalya ile müsabakaları tamamlandı. Yaklaşık 1.250 sporcunun katılımıyla gerçekleşen müsabakaların sonucunda Muğla Fethiye Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü olarak takım halinde “Türkiye Şampiyonu” gururu yaşandı.

Depremzede Çocuklara Bisiklet Morali

Muğla Karya Bisiklet Kulübünce Depremden etkilenen çocuk ve gençlere Bisiklet armağan ediliyor.

Profesyonel Boksa Adım Atacaklar

Fethiyeli Avrupa ve Dünya Boks Şampiyonu Kubilay Alcu genç sporcuları Profesyonel boksa hazırlıyor.

Bodrumspor'un Fikstürü Belli Oldu

Trendyol 1. Lig'de 2023-2024 sezonunun fikstürü belirlendi. Bodrumspor ilk maçta Giresunspor'a konuk oluyor.

Enver Ataçocuğu’ndan Futbol Akademisi İle İlgili Açıklama

Fethiyespor Futbol Akademisi Direktörü Enver Ataçocuğu yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler aktardı. Teknik Direktör Ataçocuğu, genç yeteneklerin ortaya çıkarılması adına ekibi ile birlikte özverili bir çalışma yürüttüklerini belirtti.

Usta raketler, şampiyonluk için ter dökecek

 Aydın’ın Didim ilçesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Osman Bayrakdar Yılı Analig Tenis Bölge Turnuvası’nda korta çıkacak olan usta raketler şampiyonluk için ter dökecek.

Seydikemerspor’da İlk Yönetim Toplantısı Yapıldı

Seydikemerspor Kulübü’nün 16’ncı Olağan Genel Kurulu’nun ardından ilk Yönetim Kurulu Toplantısı Seydikemer Belediye Başkanı ve Seydikemerspor Kulüp Başkanı B. Önder Akdenizli başkanlığında gerçekleşti.

Bodrumspor kemik kadroyu koruyor

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Bodrumspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Teknik Direktör İsmet Taşdemir’in raporu doğrultusunda yeşil-beyazlılar kemik kadroyu korumaya devam ediyor.

Üzeyir ile iki yıl daha

Trendyol 1. Lig'de yeni sezon çalışmalarını sürdüren Bodrumspor'da iç transfer hareketliliği sürüyor. Geçtiğimiz sezonlarda Bodrum temsilcisinin başarısı için ter döken 30 yaşındaki deneyimli sağ bek Üzeyir Ergün ile 2 senelik yeni sözleşme imzalandı.

Fethiye’ye 2 altın 2 bronz madalya ile döndüler 

Yaklaşık 1250 sporcunun katılımıyla gerçekleşen müsabakaların sonucunda Muğla Fethiye Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü, takım halinde “Türkiye Şampiyonu” oldu.

Zorlu Mücadelenin Kazananı Bodrumspor 

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Bodrumspor ile Trendyol Süper Lig ekiplerinden Hatayspor, hazırlık karşılaşmasında karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleyi Bodrumspor 2-1 kazandı.

'Spor Aşkı Engel Tanımaz' Kursları Devam Ediyor

Özel çocukların sanatla, kültürle, sporla ilişkilerini artırmak için Bakanlığın 'Yüzme Bilmeyen Kalmasın' Projesi kapsamında özel çocuklar ile antrenörler eşliğinde yüzme eğitimleri devam ediyor.

Yeni Transferler Takıma Katıldı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor'da yeni transfer idmana katıldı.

Denizin Kızları’nda Bu Sezon Hedef, “Şampiyonluk”

Bodrum’a yaşattığı gurur ve heyecan dolu karşılaşmalarla Bodrum Bayrağını Hentbol’da gururla dalgalandıran Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, 2023 – 2024 sezonu için hazırlıklarını tamamladı.

Aldair Djalo, Bodrumspor’da...

31 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Aldair Djalo, 2 yıllığına Bodrumspor'a imza attı.

Toplam 2729 haber.