Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

Fethiyespor’da Ayrılık

Fethiyespor, geçen sezon Kırşehir FK’dan kadrosuna kattığı forvet Oktay Balcı ile yollarını ayırdı.

Fethiyespor’a Yeni Sol Kanat

Fethiyespor transfer çalışmalarına devam ederken Sarıyerspor forması giyen 31 yaşındaki sol kanat oyuncusu Ramazan Çevik’i renklerine bağladı.

Yaz Spor Kursları Başlıyor

Okulların kapanması ile yaz tatiline giren çocuklar için Muğla Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Kursları’nı başlatıyor. Yaş gruplarına göre 8 branşta düzenlenecek yaz spor kursları 3 Temmuz 2023 tarihinde başlayacak.

Fethiyespor’un 2. Lig'deki grubu belli oldu! İşte rakipleri...

TFF 2. Lig’de beyaz ve kırmızı grubu oluşturacak takımlar belli oldu. İşte Fethiyespor’un grubu ve rakipleri...

Güreşçiler Hazırlıklarına Devam Ediyor

Fethiye’li güreşçiler 7-9 Temmuz arasında yapılacak olan Kırkpınar Yağlı Güreşleri organizasyonu için hazırlıklarına devam ediyor.

Şampiyonluk Denizin Altında Kutlandı

Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği üyeleri, Spor Toto Süper Lig şampiyonluğunu su altında yaptığı etkinlikle kutladı.

Muğlaspor’a 3 yeni transfer

Şampiyonluk parolasıyla yeni sezon çalışmalarını sürdüren Muğlaspor dış transfer çalışmaları çerçevesinde son olarak Yunus Emre Belediyespor forması giyen 26 yaşındaki sağ bek Onurcan Küçük ve 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Şerif Ali Eğilmez'i kadrosuna dahil etti. Yeşil beyazlılar iç transferde ise 27 yaşındaki sol bek Adnan Erdem ile yeniden anlaşmaya vardı.

Gökdeniz Bayrakdar’da İşlem Tamam

Bodrumspor, Antalyaspor'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Gökdeniz Bayrakdar'ın bonservisinin yarısını alarak genç oyuncuyu kadrosuna katmayı başardı.

Fethiyespor’un paylaşımı heyecan yarattı

Fethiyespor kulübü, sosyal medyada yaptığı paylaşımla Fethiyespor’a gönül veren taraftarlarına heyecan yaşattı.

Şampiyon özel sporculara başarı belgesi

Ortaca Belediyesinin girişimleri ile yapılan yarı olimpik yüzme havuzunda Ortaca Şehit Mehmet Kaya Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan yüzme kurslarında eğitim alan özel sporcuların başarısı ödüllendirildi.

Berkin Taşkın, Adana 1954 FK’ya transfer oldu

Yeni sezona iddialı bir şekilde, transfer çalışmalarını sürdüren Adana 1954 FK son olarak TFF 2.Lig ekiplerinden Fethiyespor forması giyen 22 yaşındaki Marmaris doğumlu orta saha oyuncusu Berkin Taşkın ile 2 yıllığına anlaşmaya vardı.

Fethiye’de Özel Sporcular, Protokol Üyeleriyle Maç Yaptı 

Fethiye'de özel sporcular (zihinsel engelli) oluşturdukları takım ile ilçe protokolü ile gösteri maçı yaptı.

Şampiyonluk için Muğla'dayım

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Muğlaspor, deneyimli teknik adam Erkan Aslan ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Güreşçi Sarp, Avrupa üçüncüsü oldu

Muğla'nın Milas ilçesinde Mehmet Hanifi Sarp U17 Avrupa Güreş Şampiyonası'nda grekoromen stilde tarihi başarı elde ederek Avrupa üçüncülüğüne adını yazdırarak bronz madalyanın sahibi oldu.

Muşlu Öğrenciler Muğla'da Türkiye 2.'Si Oldu

Okul Sporları Futsal Genç Kızlar ve Erkekler Türkiye Şampiyonası müsabakaları Muğla'da tamamlandı.

Şampiyonluk Kupası Fethiye'ye Geldi  

Türkiye Süper Ligi'nde şampiyon olan Galatasaray'ın kupası Fethiye'ye geldi. Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği’nin düzenlediği Şampiyonluk kupası kutlamasında büyük coşku yaşandı. 

Muğlaspor'a taraftarlarından destek

48 Gençlik Taraftarlar Derneği üyeleri, Muğlaspor Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Suskunlar Lise'den Muğlaspor'a Ziyaret

Muğlaspor'da geçtiğimiz ay sonunda yapılan olağanüstü genel kurulda başkanlığa seçilen Menaf Kıyanç ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretleri başladı. 

Kano Sporcularından Madalya

6-8 Haziran 2023 tarihlerinde Eskişehir'de yapılan Durgunsu Kano Türkiye Kupası Yarışlarına Köyceğiz Su Sporları Kamp Eğitim Merkezinden 15 sporcu katılım sağladı.

Toplam 2723 haber.