Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

Zirvespordan Bir Sezonda Sekiz Kupa

Haziran ayında sona eren 2022-2023 voleybol sezonunda farklı kategorilerde yarışan Eczacıbaşı Zirvespor Klübü sporcuları üstün başarı elde etti. Voleybol branşında başarılarıyla adından söz ettiren Eczacıbaşı Zirvespor Kulübü 2022-2023 sezonunda toplamda sekiz farklı kategoride kupa kaldırarak bir rekora imza attı.

Bodrumspor’dan Topuk Yaylası Mesaisi

Bu sezon Süper Lig'i Play-Off'ta kaçıran Bodrumspor, 2023-2024 sezonu için hazırlıklarına Fenerbahçe Topuk Yaylası Resort & Sport Tesislerinde devam ediyor.

Fethiyespor’un ve Bodrumspor’un Maçları Ne Zaman Başlayacak?

Fethiyespor’un mücadele ettiği TFF 2.Lig'de sezon 26-27 Ağustos 2023 tarihlerinde oynanacak olan müsabakalar ile başlayacak. Bodrumspor’un mücadele ettiği TFF 1.Lig’de sezon 11, 12, 13 ve 14 Ağustos 2023 tarihlerinde oynanacak maçlarla başlayacak.

Köyceğiz’li Şahin’den İtalya Başarısı

İtalya'nın Auronzo kentinde yapılan Gençler Dünya Şampiyonasında Köyceğiz Su Sporları Kamp Eğitim Merkezi sporcusu Sevener Şahin, K1 1000 Metrede 7. oldu.

Fethiyespor A Takım Seçmeleri Devam Ediyor

TFF 2.lig Kırmızı grupta mücadele eden Fethiyespor, gelecek vadeden oyuncuları kadrosuna katmak için seçmeler gerçekleştiriyor.

Bodrumspor’dan Defansa Takviye

Spor Toto 1'nci Ligin iddialı ekiplerinden Bodrumspor, defansını Ondřej Čelůstka ile güçlendirdi. Çek futbolcu ile bir yıllık anlaşmaya varıldı.

Bodrumspor’dan Defansa Takviye

Spor Toto 1'nci Ligin iddialı ekiplerinden Bodrumspor, defansını Ondřej Čelůstka ile güçlendirdi. Çek futbolcu ile bir yıllık anlaşmaya varıldı.

Muğlaspor'a kaleci takviyesi

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Muğlaspor, geçtiğimiz sezon İstanbul temsilcisi Kartalspor’un formasını giyen 24 yaşındaki kaleci Yiğit Demirbilek’i kadrosuna dahil etti.

Arda Güler resmen Real Madrid’de

Geçtiğimiz hafta Bodrum’da tatil yapan Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, Real Madrid ile anlaşma sağladı. Genç yetenek İspanyol devine imza atmak üzere İstanbul'dan ayrıldı. Sarı-lacivertli kulüp, transfer görüşmelerine başlandığını KAP'a bildirdi. Fenerbahçe'nin kasasına girecek rakam belli oldu.

Şahan Akyüz ile yola devam

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, iç transferde Şahan Akyüz ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Muğlaspor’a Forvet Takviyesi

Bölgesel Amatör Lig’de yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Muğlaspor, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Yatağanspor’da geçiren 29 yaşındaki forvet Abdulkadir Özdemir’i kadrosuna dahil etti.

Şampiyon Defans Muğlaspor’a İmza Attı

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Muğlaspor, geçtiğimiz sezon Karabük İdmanyurdu forması giyen ve sezonu şampiyon tamamlayan 27 yaşındaki savunma oyuncusu Ogün Yıldırım’ı transfer etti.

Muğlaspor yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Muğlaspor Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç, Muğlaspor spor kompleksinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Bodrumspor Kaptanıyla Yola Devam Ediyor

Spor Toto 1. Lig'de Play-Off Finali'ne kadar yükselen ancak Süper Lig'in kapısından dönen Bodrumspor, 9 yıllık kaptanı Erkan Değişmez ile bir yıllık sözleşme yeniledi.

GSB Engelsiz Spor Okulları , gençler için açıldı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde Muğla’da yürütülen GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları, 25 farklı branşı ile yaz döneminde de gençleri beklerken, düzenlenen törenle kapılarını açtı.

Badminton Analig Ege Grup müsabakaları başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen 2023 Osman Bayrakdar Sezonu Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Ege Grup Müsabakaları Aydın'ın Kuşadası ilçesinde başladı.

Başkan Akdenizli: “Sporcularımızı Dualı Çayıra, Dualarla Uğurladık”

Edirne'de 7-9 Temmuz'da düzenlenecek 662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne yoğun bir tempoyla hazırlanan Seydikemerli güreşçiler, Er Meydanı’na dualar eşliğinde uğurlandı. Güreşçileri uğurlayan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Yaklaşık 20 sporcumuzu Kırkpınar’a, dualı çayıra dualarla yolcu edeceğiz” dedi.

Bodrumspor’da Yeni Sezon Hazırlıkları Başladı

Bu sezon Süper Lig’i Play-Off’ta kaçıran Bodrumspor, 2023-2024 sezonu için hazırlıklarına Fenerbahçe Topuk Yaylası Resort & Sport Tesislerinde yaptığı ilk antrenmanla başladı.

Muğlaspor Hakan Çorlak'ı renklerine bağladı

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk parolasıyla transfer çalışmalarını sürdüren Muğlaspor, son olarak Karadeniz Ereğli Belediyespor forması giyen 29 yaşındaki ön libero Hakan Çorlak’ı transfer etti.

Toplam 2725 haber.