Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

Hollanda’nın Yıldızı Fethiyespor’da

Fethiyespor, son olarak Hollanda’da VVV-Venlo forması giyen Özcan Yaşar ile 2 yıllığına anlaşmaya vardı.

Muğla ekibi mardin’de 5 madalya kazandı

 Türkiye Kick Boks Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan ve bu yıl Mardin’de 4 kategoride 70 ilden yaklaşık 6 bin sporcunun katılımıyla düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonasına katılan Muğla ekibi 2 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya kazandı.

Sürücülerin dikkatine!

Bu sene 6’ncısı düzenlenecek olan 15 Temmuz Muğla Marmaris Ulusal Bisiklet Yol Yarışı nedeni ile 15 Temmuz 2023 Cumartesi günü bazı yollar belirtilen saatlerde araç trafiğine kapalı olacak.

Burak Albayrak Fethiyespor’da

Fethiyespor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Fethiyespor, Kırklarelispor forması giyen Burak Albayrak ile 2 yıllığına anlaşmaya vardı.

Şimşeklerde İki Ayrılık

Fethiyespor, yeni sezon için transfer çalışmalarına dur durak demeden devam ediyor. Şimşeklerde Burak Başkaya ve Onur Taha Takır ile yollar ayrıldı.

Fethiyespor’da Yeni Sezon Mesaisi Sürüyor

TFF 2.Lig'de mücadele eden Fethiyespor, 2023-2024 sezonu için hazırlıklarına Fethiye Şehir Stadı'nda yaptığı antrenman ile devam ediyor.

Anadolu Yıldızları Muğla'da

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Anadolu Yıldızlar Ligi Osman Bayrakdar Sezonu Basketbol Grup liderliği Müsabakaları 12-14 Temmuz 2023 tarihleri arasında Menteşe Spor Salonu ve Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenecek.

Çağdaş Bodrum'da Transferler Sürüyor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde geçireceği ilk sezon öncesi transfere hız veren Çağdaş Bodrum Spor, kısa süreli NBA kariyeri de bulunan ABD'li uzun forvet Ben Moore ve aynı pozisyondaki Berkay Genç'le sözleşme imzaladı.

Muğlaspor’a Şampiyon Sağ Kanat

Bölgesel Amatör Lig’de transfer çalışmalarına son sürat devam eden Muğlaspor, 19. transferini gerçekleştirdi.

Muğlaspor Futbol Akademisi’nde Yeni Dönem

Bölgesel Amatör Lig hazırlıklarını sürdüren Muğlaspor, bir yandan da kulübün temeli olan Muğlaspor Futbol Akademisi’nde de yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarını sürdüyor.

Fethiyespor’a 20’lik Sağ Bek

Fethiyespor transfer çalışmalarına devam ediyor. Fethiyespor, son olarak Corendon Alanyaspor forması giyen Çağan Kayra Erciyas'ı 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı.

Hapimag Sea Garden Beach Masters Turnuvası sona erdi

Spora ve sporcuya verdiği desteği sürdüren Hapimag Sea Garden Resort Bodrum, ikinci kez Beach Masters Plaj Voleybolu Turnuvası’na ev sahipliği yaptı. Profesyonel ve milli sporcuların katılımıyla kıyasıya mücadelenin yaşandığı organizasyonun kazananları, geçen yıl da birinciliği göğüsleyen profesyonel voleybolcular Dilara Yeşil ve Yaren Sencel oldu.

Fethiyespor’da Aykut Uluç İle Yola Devam

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, iç transferde Aykut Uluç ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Fethiyespor Hazırlıklara Başladı

TFF 2.Lig’de mücadele eden Fethiyespor, 2023-2024 sezonu için hazırlıklarına Fethiye Şehir Stadı’nda yaptığı antrenman ile başladı.

Genel Kaptan Nacit Çatal, Fethiyespor’dan İstifa Etti

Fethiyespor’da başarıyla Genel Kaptanlık görevini yürüten Nacit Çatal’ın istifa ettiği öğrenildi. Çatal’ın bu kararı şaşkınlık yarattı.

Seydikemerli Güreşçiler Davul Zurnayla Karşılandı

662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde Teşvik 2 Boyunda 1’inci olan Emre Baran ve Deste Küçük Boyda 3’üncü olan Osman Nuri Çıldan, Seydikemer’de davul zurnayla karşılandı.

Hokey Avrupa Şampiyonası'nda Muğlalı 2 Sporcu Muğla’yı Temsil Edecek

Galler'in Swansea şehrinde 10-14 Temmuz 2023 tarihleri arasında yapılacak olan U18 Kızlar Hokey Avrupa Şampiyonası'nda Muğlalı 2 sporcu Muğla’yı temsil edecek.

Bodrumspor Yeni Sezonda da İddialı

Spor Toto 1. Lig takımlarından Bodrumspor, oyuncu kadrosunu koruyarak yeni sezonda da iddialı takımlar arasında yer almak istiyor.

Başkan Gürün: Okçumuzla Gurur Duyuyoruz

Muğla Büyükşehir Belediyesi okçularından Hazal Burun, İrlanda’da düzenlenen Dünya Gençlik Şampiyonasında gümüş madalya kazanarak Dünya ikincisi oldu.

Toplam 2725 haber.