Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

Yaz Spor Okulları Açılışı Yapıldı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl okulların yaz tatiline girmesi ile birlikte yaz spor okulları gösterilerle açıldı.

Furkan Zengin İle Sözleşme Yenilendi

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Muğlaspor, iç transfer çalışmaları kapsamında 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Furkan Zengin ile yeniden anlaşmaya vardı.

Büyükşehir Okçularından Avrupa’da Büyük Başar

Muğla Büyükşehir Belediyesi okçularından Emircan Haney ve Hazal Burun Polonya’da düzenlenen 3. Avrupa Oyunlarında makaralı yayda bronz madalya kazanarak Türkiye’nin gururu oldular.

Badminton Analig Ege Grup müsabakaları başlıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen 2023 Osman Bayrakdar Sezonu Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Ege Grup Müsabakaları 5-7 Temmuz tarihleri arasında Kuşadası Spor Salonu’nda Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde gerçekleştirilecek.

Fethiyespor'un Eski Futbolcusunun Yeni Adresi Belli Oldu

2018-2020 yılları arasında Fethiyespor forması terleten Erdi Bakırcı, Tokat temsilcisi Erbaaspor ile anlaşmaya vardı.

Bodrumspor'da Tecrübeli Forvetle Yollar Ayrılıyor

Bodrumspor'un golcü oyuncu Dever Orgill ile yolları ayıracağı kaydedildi.

Yaz Spor Kursları 3 Temmuz’da  Başlıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Kursları tenis, satranç, çocuk zumba, atletizm, voleybol, akıl zeka oyunları, temel hareket eğitimi ve taekwondo branşlarında 3 Temmuz tarihinde başlıyor.

A Milli Kadın Voleybol Takımı Milletler Ligi'nde çeyrek finalde

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 FIVB Milletler Ligi 3. hafta son maçında karşı karşıya geldiği Hırvatistan'ı setlerde 3-0 mağlup ederek, çeyrek finale yükseldi. Milliler, ABD'nin Arlington kentinde yapılacak finallerde mücadele edecek.

Tecrübeli Savunma Oyuncusu Muğlaspor'da

Bölgesel Bal Ligi'nde mücadele eden Muğlaspor yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdürürken kadrosunu önemli isimlerle güçlendirmeye devam ediyor.

2023 yılının gol kralı Muğlaspor’da

BAL liginde mücadele eden Muğlaspor, sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanıyor. Transfer çalışmalarını aralıksız sürdüren Muğlaspor, son olarak Aliağa FK formasıyla şampiyonluk yaşayan ve sezonu gol kralı olarak tamamlayan Muhammet Ali Aydın’ı kadrosuna dahil etti.

Tecrübeli Savunma Oyuncusu Muğlaspor'da

Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdüren Muğlaspor, kadrosunu önemli isimlerle güçlendirmeye devam ediyor. Yeşil beyazlı takım son olarak tecrübeli savunma oyuncusu Şevket Güngör’ü transfer etti.

Altyapı Destek Protokolü İmzalandı

Fethiyespor ile Özel Fethiye Lokman Hekim Esnaf Hastanesi arasında altyapı destek protokolü düzenlenen törenle imzalandı. 

Taekwondocular şehitler için ter döktü

Türkiye Taekwondo Federasyonu Muğla İl Temsilciliği, 2023 Yıllık Faaliyet Programında yer alan "15 Temmuz Şehitleri Taekwondo Şampiyonası" Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Spor Salonu'nda gerçekleşti.

Muhtarlar Derneği Futbol Turnuvası Devam Ediyor

Ula Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde organize edilen "Ula Muhtarlar Derneği Futbol Turnuvası" oynanan yarı final maçları ile devam ediyor.

TFF 2.Lig Ne Zaman Başlayacak?

TFF 2.Lig'de sezon 26-27 Ağustos 2023 tarihlerinde oynanacak olan müsabakalar ile başlayacak ve normal sezon 4 Mayıs 2024 tarihinde sona erecek.

Anıl Yörük Muğlaspor'un A Takımında

Transfer çalışmalarına devam eden Muğlaspor, altyapısında yetişen 19 yaşındaki forvet Mehmet Anıl Yörük ile yeniden anlaşmaya vardı.

“Esat Başkan Fethiyespor’u Birçok Kez İpten Aldı”

24 Haziran’da gerçekleştirilen Fethiyespor Olağanüstü Genel Kurul Kongresi’nde Esat Bakırcı, güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi. Denetleme Kurulu Asil Üyesi olan Ali Ulvi Tuncel, kongre ile ilgili düşüncelerini FRTTV mikrofonlarına anlattı.

“Ben isterim ki Fethiyespor, bir üst lige çıksın”

TFF 2. Lig'de yer alan Fethiyespor'un olağanüstü kongresi yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Fethiyespor’un kurulduğundan bu yana delegesi olan Cihangir Özdemir, kongre ile ilgili FRTTV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

İl ve İlçede Namağlup Şampiyon

Alt yapı liglerinin kupa takımı haline gelen Ortakent-Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü, U12 yaş grubunu namağlup ilçe ve il şampiyonu olarak tamamladıktan sonra, aynı başarıyı U11 liginde de gerçekleştirdi.

Toplam 2723 haber.