Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

Milli Takımlar Bodrum’da buluştu

12 yaş erkek tenis Milli takımları, Avrupa Yaz Kupası eleme turnuvasında Bodrum’da buluştu. 8 ülkenin milli takımları 4 gün boyunca şampiyonaya katılmak için kıyasıya mücadele etti.

Milas Belediyesi Milasspor’un Yeni Yönetimi Belli Oldu

2022-2023 futbol sezonunda Milas’ı Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde temsil eden Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor, 29 Temmuz Cumartesi günü, Milas Belediyesi Aşkidil Salonunda yapılan olağan genel kurul toplantısı sonrasında yeni yönetimini belirledi.

Halikarnas 100. Yıl Kupası Sona Erdi

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde bu yıl dördüncü kez düzenlenen ve iki etapta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Yat Yarışının ilk etabı olan Halikarnas 100. Yıl Kupası, Marmaris-Bodrum etabının tamamlanmasıyla sona erdi.

Yeşil Beyazlılarda Ayrılık

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Bodrumspor, sözleşmesi sona eren Aminu Umar ile yollarını ayırdı. 28 yaşındaki forvet aynı ligde mücadele eden Bandırmaspor’a transfer oldu.

Yeni Sezona Hazırlıklar Tam Gaz Devam Ediyor

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'i Play-Off'ta kaçıran Bodrumspor, 2023-2024 sezonu için hazırlıklarına yaptığı antrenmanlar ile devam ediyor.

Bodrumspor’a Forvet Takviyesi

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Bodrumspor, son olarak Adanaspor A.Ş forması giyen Burak Çoban ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Fethiyespor Bolu’da Hazırlanıyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor, Bolu Termal Hotel tesislerinde yaptığı antrenman ile 2. etap kamp çalışmalarına başladı.

Seydikemerspor Başkanı Akdenizli İlk Transferi Yaptı

Seydikemerspor, geçen sezon Gaziantepgücü Spor’da forma giyen forvet oyuncusu Serdar Vefa Yeşil ile anlaşarak ilk transferini yaptı.

Kombine Satışları Başladı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Fethiyespor'un kombine bilet satışları başladı.

Sporcudan judoda Türkiye 3’üncülüğü

Eskişehirli sporcu Ayşe Berra Tuncel, Anadolu Yıldızlar Mini Ligi Türkiye Şampiyonası’nda 3’üncü olarak, bronz madalyanın sahibi oldu.

Bodrumspor’un Rakibinden Sahalarda Ender Görülen Olay

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Bodrumspor’un da rakibi olan Altay FK’da sahalarda ender görülen bir olay yaşandı. Eski futbolcu aynı zamanda oyuncu antrenörü Murat Uluç, 42 yaşında tekrar futbola döndürülerek Altay FK’nın santraforu oldu.

Genç orta saha Muğlaspor’da

Muğlaspor, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında geçtiğimiz sezon Kartalspor forması giyen 23 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu Anıl Gönderiç’i kadrosuna dahil etti.

Fethiyespor’lu Kaleci Übeyd’in Yeni Adresi Belli Oldu

2019-2020 ve 2022-2023 sezonlarında Fethiyespor forması giyen kaleci Übeyd Adıyaman, Trendyol 1.Lig ekiplerinden Ümraniyespor’a transfer oldu.

Eski Fethiyespor’lu Futbolcudan Beklenmedik Transfer

2021-2022 sezonunda Fethiyespor'da forma giyen 24 yaşındaki stoper Kadir Kurt, 7 Temmuz’da Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Manisa FK ile anlaşmaya varmıştı. Kurt, bugün itibariyle Manisa FK ile sözleşmesini feshedip Aliağa FK’ya transfer oldu.

Bodrum’un Takımı Basketbol Süper Ligi’ne Hazırlanıyor

Bodrum'un iki sezon üst üste iki lig birden tamamlayarak Türk Basketbol Tarihine adını altın harflerle yazdıran takımı Çağdaş Bodrum Spor, Süper Lig yolundaki hazırlıklarına başladı.

Fethiyespor kampı Bolu’ya taşıyacak

TFF 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Fethiyespor kampı Bolu’ya taşıyacak. Lacivert beyazlılar yeni sezon lig hazırlıklarını teknik direktör Erhan Altın yönetiminde sürdürürken günde çift idmanla lige hazırlanıyor. Fethiyespor teknik direktörü Erhan Altın “ Takım olarak lige iyi şekilde hazırlanıyoruz. 28 Temmuzda Bolu’da kampa gireceğiz. Fethiyespor olarak transfer çalışmaları da devam ediyor” dedi.

Aysu’nun yeni hedefi, Kuzey Kanalı’nı geçmek

 Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan 22 yaşındaki Aysu Türkoğlu, Manş Kanalı rekor geçişi sonrası Kuzey Kanalı’nı yüzerek geçmek için hazırlanıyor.

Müdür Kömür, “Anadolu Yıldızları” ilk defa yarışacaklar”

Anadolu Yıldızlar Ligi sporun tabana yayılması, sporcuların daha fazla müsabaka tecrübesi kazanması, kulüplere ve milli takımlara sporcu alt yapısı oluşturması amacıyla bu sene Fethiye’de düzenlendi. 

Anadolu Yıldızları parıl parıl parlıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü himayesinde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Minilig Türkiye birinciliği müsabakaları açılış seremonisi ile başladı. Yoğun katılımın olduğu açılışta konuşma yapan Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Anadolu Yıldızlar Ligi Şube Müdürü Serkan Kömür etkinlik hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.

Toplam 2715 haber.