Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

Bodrumspor - Erzurumspor maçı ne zaman?

Bodrumspor - Erzurumspor maçı birçok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan karşılaşmalar arasında yer alıyor ve yoğun ilgi görüyor. 

Kıvrak Eldirekspor’da

Eldirekspor, teknik direktör Kazımhan Kıvrak ile anlaştı.

Onur Talay, basın ilişkiler sorumlusu oldu

Bodrum FK Yönetim Kurulu üyesi Onur Talay, basın ilişkiler görevini üstlendi. Sezon boyunca basınla birlikte güzel işler yapacak olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Talay, “Bodrum FK olarak, tüm sezon basınımızla birlikte güzel işler yapmak için çalışmalarımızı var gücümüzle sürdüreceğiz” dedi.

Seydikemerspor Transferde Hız Kesmiyor

2023/2024 Futbol sezonunda Muğla Süper Amatör Liginde mücadele edecek olan Seydikemerspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Tenis yarı final müsabakaları tamamlandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Manisa’da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) tenis yarı final müsabakaları sona erdi.

Türkiye 4’üncüsü oldular

Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından Kastamonu'da düzenlenen Türkiye Şampiyonasında Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü kız ve erkek takımları Türkiye 4’üncüsü oldu.

Milasspor’da Görev Dağılımı Yapıldı

Süper Amatör Lig’de yer alan Milas Belediyesi Beçin Gençlik Spor’un ismi 29 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleştirilen Genel Kurul sonucunda Milas Belediyesi Milas Spor olarak değişti.

Fethiyespor son transfer ataklarını yapıyor

Fethiyespor orta saha oyuncusu Abdullah Balıkçı’yı renklerine kattı.

Bodrum FK, Erzurumspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Trendyol 1.Lig 1.Hafta mücadelesinde deplasmanda Giresunspor’u 1-0 yenen Bodrum FK, lige 3 puanla başladı. Bodrum FK, bu hafta evinde Erzurumspor’u konuk edecek.

Erzurumspor’da Bodrum maçı hazırlıkları sürüyor

 Sahasındaki güçlendirme çalışmalarından dolayı ligin ilk maçında Giresun’da Bandırmaspor’la karşı karşıya gelen ve sahadan 1-1 berabere ayrılan Erzurumspor, 19 Ağustos Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Bodrumspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Serdar Ortaç Marmaris’te konser verdi

Türk pop müziğinin usta sanatçılarından Serdar Ortaç, Muğla’nın Marmaris ilçesinde sevenleriyle buluşarak konser verdi.

'Bu sene daha farklı ve zor bir lig olacak'

Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Bu sene geçen seneden biraz daha farklı ve zor bir lig olacak. Yaklaşık 10 takımın play-off ve şampiyonluk için ciddi bir şekilde kıyasıya yarışacağını düşünüyorum" dedi.

Muğlaspor Voleybol'un iki yeteneği transfer oldu

Muğlaspor voleybol altyapısının iki yeteneği Nehir Işık ve Defne Daş, profesyonel voleybol liglerinde mücadele eden ekiplere transfer oldu.

Fethiyespor Sezonu 3 Eylül’de Açıyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, gerçekleştirdiği transferler ile yeni sezona iddialı bir başlangıç yapmak için hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor.

Görme Engelli Yüzücü Yusuf Eşin İki Madalya Kazandı

Engelleri aşarak zaferin doruklarına ulaşan bir isim, Muğla'nın gururu Yusuf Eşin, Türkiye Yüzme Şampiyonası'nda adından söz ettiriyor. Turkuaz Paralimpik Spor Kulübü'nün yetiştirdiği bu görme engelli sporcumuz, başarısıyla sadece kendi adını değil, Muğla'nın adını da altın harflerle yazdırıyor.

Fethiyespor’dan Farklı Galibiyet! 5-0

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor, hazırlıklarını Afyon Jura Termal Otel’de sürdürüyor. Hazırlık maçları kapsamında Bornovaspor’la mücadele eden Fethiyespor, 5-0’lık galibiyetle sahadan ayrıldı.

Fethiyespor Yeni Sezona Hazırlanıyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Fethiyespor, hazırlıklarını Afyon’da yaptığı kamp ile sürdürüyor.

Fethiyespor’a Yeni Forma Sponsoru

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta Fethiyespor, forma sponsorluğu için  Skopea Inn Exclusive ile anlaşmaya vardı.

Bodrumlular Çağdaş Bodrumspor için ayaklandı

Basketbol Süper Ligi'nin yeni ekiplerinden Çağdaş Bodrum Spor, yeni sezonda hem Türkiye'nin en büyüklerini Bodrum'da ağırlamak hem de Avrupa hedeflerine seyircisi önünde yürümek istiyor. Bu çerçevede, Bodrum ekibinin taraftarları sosyal medya üzerinden ‘Bodrum’un takımı evinde kalmalı’ çağrısı yaptı.

Toplam 2726 haber.