Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

Yaz Spor Kursları Etkinliklerle Sona Erdi

Menteşe Belediyesi’nin spor branşındaki geleneksel yaz kursları, Ali Fuat Özge Spor Kompleksinde düzenlenen etkinliklerle sona erdi. Etkinliğe aileleriyle katılan ve kursları başarıyla tamamlayan çocukların belgeleri Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve eğitmenleri tarafından verildi.

Fethiye'de Millî Coşku

A Millî Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı setlerde 3-2 yenerek şampiyon oldu. Bu sonuçla kadın voleybol millî takımımız Avrupa'nın en büyüğü olarak adını tarihe yazdırdı.

Marmarisliler tek yürek oldu Filenin sultanlarını izledi

2023 CEV Avrupa Voleybol final heyecanı dün akşam Marmaris 19 Meydanında yaşandı. 7den 70 e Marmarisliler Filenin Sultanlarının Voleybol Avrupa Şampiyonluk karşılaşmasını Marmaris Belediyesi tarafından 19 Mayıs Gençlik Meydanında kurulan dev ekranda izledi.

Fethiyespor’da Ayrılık

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor'da forma giyen sol bek Mehmet Sacit Yolcu, TFF 3.Lig ekiplerinden 3Gen Holding Elazığspor'a transfer oldu.

Final maçı dev ekranda izlenecek

Marmaris Belediyesi, Avrupa Şampiyonası’nda finale kalan Filenin Sultanlarının final maçını yarın 21.00’de 19 Mayıs Gençlik Meydanı’nda dev ekranla vatandaşlara izletecek.

Muğlaspor 10 günlük kampını tamamladı

Afyonkarahisar kampını tamamlayan Muğlaspor'u kaldıkları otelde ziyaret eden Muğlaspor Başkanı Menaf Kıyanç 10 günlük çalışma hakkında bilgi aldı.

Atletikspor’dan Fenerbahçe’ye

Dalaman Atletikspor’un 12 yaşındaki futbolcusu Vedat Turgut, Denizli’de yapılan şenlikte Fenerbahçe futbolcu izleme komitesi tarafından beğenilerek İstanbul’a götürüldü.

Selimiye Ve Bafa’da Yaz Tatili Çok Hareketli Geçti…

Çocuklarımızın keyifli bir tatil dönemi geçirmelerini sağlamak ve yeteneklerini ortaya çıkarmak için Milas Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde açılan Yaz Futbol Okulu’nun antrenmanları Bafa ve Selimiye’de devam ediyor. Yaz Futbol Okulu, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılının başlamasıyla birlikte sona erecek.

Bodrum FK – Ümraniyespor maçını yönetecek hakemler belli oldu

Bodrum FK, Trendyol 1.Lig 4.Hafta müsabakasında Ümraniyespor’u konuk ediyor. Karşılaşmayı yönetecek hakemler belli oldu.

Bodrum FK, Ümraniyespor’u konuk edecek

Trendyol 1.Lig 4.Hafta mücadelesinde Bodrum FK, Ümraniyespor’u evinde konuk edecek.

Ata Sporu “Yağlı Güreş” İlk Defa MSKÜ’de

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Spor Bilimleri Fakültesine yerleşmek için uygulanan Sporcu Özgeçmiş Puanı Uygulaması’nda, geleneksel spor dallarından Ata sporu yağlı güreşe ilk kez yer verildi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Spor Bilimleri Fakültesi her yıl özel yetenek sınavı ile spor özgeçmişine sahip adaylara MSKÜ öğrencisi olma imkânı tanıyor.

"Milli araya galibiyetle girmek istiyoruz"

Geçtiğimiz hafta alınan Gençlerbirliği yenilgisini Ümraniyespor maçıyla telafi etmek isteyen Bodrum FK'da Teknik Direktör İsmet Taşdemir, “İki senedir bu ligdeyiz ve üzerinde durduğumuz nokta, takımımızın oyun olarak hem bize hem de izleyenlere keyif vermesi. Dolayısıyla bu sezona başlangıç o açıdan biraz yavan oldu” dedi.

Minik güreşçi, gümüş madalya kazandı

Köyceğiz Belediyespor güreş takımı sporcusu Bedirhan Zeki Demir Yozgat’ta yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Minikler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasında 41 kilo da Türkiye 2.si oldu.

Plaj Voleybol Turnuvası gerçekleştirilecek

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde ‘Evinin Sultanları Plajda’ mottosuyla 30 Ağustos Zafer Kupası plaj voleybol turnuvası gerçekleştirilecek.

Fethiyespor İnegöl Maçına Hazırlanıyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, Pazar günü karşılaşacağı İnegölspor maçına yaptığı antrenmanlar ile hazırlanıyor.

Minik voleybolcular Zafer Bayramı için oynadı

Marmaris Belediyesi ve Marmaris Belediye Gençlikspor Kulübü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 30 Ağustos Zafer Kupası, 8 ilden 42 takımın katılımıyla yapıldı.

Muğlaspor ilk hazırlık maçından galip ayrıldı

Bölgesel Amatör ligde mücadele eden Muğlaspor ilk hazırlık maçında Kocaöz Belediyespor'u 5-1 mağlup etti.

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta Heyecan Başlıyor

Fethiyespor’un da mücadele ettiği TFF 2.Lig Kırmızı Grup, bugün oynanacak olan maçlarla beraber başlıyor.

Bodrumspor Camiasından Vali Akbıyık’a Ziyaret

Bodrumspor Başkanı Fikret Öztürk ile kulüp yönetimi, Muğla Valisi İdris Akbıyık'ı ziyaret etti.

Toplam 2726 haber.