Viyana Milletvekili İle Görüşme Yapıldı

Avusturya Viyana Eyalet Milletvekili Aslıhan Bozatemur beraberinde Avusturya Bodrum Fahri Konsolosu Fatih Can Ekşi ve Uluslararası Kültür Sanat Yöneticisi Baki Bilgili ile birlikte Bodrum Ticaret Odası'nı ziyaret etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Avusturya Viyana Eyalet Milletvekili Aslıhan Bozatemur beraberinde Avusturya Bodrum Fahri Konsolosu Fatih Can Ekşi ve Uluslararası Kültür Sanat Yöneticisi Baki Bilgili ile birlikte Bodrum Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdem Ağan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Fatma Nur Tuncer ile Gürkan Topan, Milletvekili Bozatemur ile Bodrum-Viyana arasındaki ilişkileri değerlendirdi. BODTO heyeti Milletvekili Bozatemur’a Bodrum hakkında bilgi verirken yat üretimi, yat yarışları, mavi yolculuk, kültür sanat festivalleri, Bodrum müzeleri, Leleg Yolu, Bodrum mandalinası, 12 ay turizm gibi konulara değindi.

Bozatemur Bodrum’a olan beğenisini de dile getirerek Bodrum-Viyana arasındaki ilişkileri geliştirmek gerektiğini belirtti. Başkan Ersan ve Başkan Kocadon ziyaretlerinden dolayı Bozatemur’a teşekkür ederken, “İki şehir arasında ilişkilerin kuvvetlenmesi için katkı vermeye hazırız.” yorumunda bulundular.

BODTO heyeti Avusturya Milletvekiline ziyaretin anısına Bodrum usulü bir eser takdiminde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN