Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi haberleri, haber editörü Dost Gazetesi tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Kulüp Başkanlığına Ferizcan Aday

Eğitimci ve iş adamı Mustafa Ferizcan, 27 Mayıs Cumartesi günü yapılacak Fethiyespor Olağan Genel Kurul öncesi adaylığını açıkladı. Hafta sonu Olağan Kongreye gidecek olan ve mevcut başkan Okan Uysal’ın başkanlık için aday olmayacağını açıklaması üzerine Fethiyespor Kulübü başkanlığı için ismi geçen eğitimci ve İş adamı 37 yaşındaki Mustafa Ferizcan, resmen adaylığını açıkladı. Gazetecilere 27 Mayıs Cumartesi günü yapılan Fethiyespor Olağan Genel Kurul öncesi adaylığını açıklayan Ferizcan, daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Motorsiklet Turları ile Mahallelerini Tanıtıyorlar

Mahallelerinin adını duyurabilmek adına 8 yıl önce 3 motor ile çevre il ve ilçelere yılda iki defa gezi düzenlemeye başlayan Nif Mahallesinin motor tutkunları yıllar geçtikçe sayılarını daha fazla sayılara ulaştırdılar.2017 yılının ilk gezisini Muğla Yörük Obaları Derneği tarafından düzenlenen 10. Uluslar arası Muğla Yörük Türkmen Düzeyn Yaylası Şenliği yerine yapan motor tutkunları şenlikteki vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördüler.

UCUZ PARA TRANSFERİ MERKEZİ FETHİYEDE DE AÇILDI

Ucuz para transferi (UPT) merkezi Fethiye’de de hizmete açıldı.Açılışa yoğun katılım oldu. Türkiye’de giderek yaygınlaşan dünyanın 400 Bin noktasına yurt içinden ve yurt dışından banka hesabı olmadan ucuz, hızlı ve güvenli bir şeklide para gönderip, alınabilecek para transfer sistemi olan Ucuz Para Transferi Merkezi Fethiye’de de açıldı.Açılış törenine yoğun ilgi oldu.

ÇIRPI'DA TRAFİK KAZASI 1 ÖLÜ 4 YARALI

İş dönüşü evlerine giderken takla atan otomobildeki 5 kişiden biri öldü, dört kişi yaralandı.Hayatını kaybeden 18 yaşındaki İrem Yalçın’ın 10 ay önce nişanlandığı ve yakın tarihte beyaz gelinlik giyerek dünya evine girmeye hazırlandığı öğrenildi.

Tur Otobüslerinde Sıkı Denetim

Muğla-Antalya karayolu Sakartepe rampasında tur midibüsünün kaza yapması ve 24 vatandaşın ölümünün ardından Muğla Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik ekipleri yaptıkları denetimleri daha sıklaştırdı. Ekipler özellikle yerli ve yabancı turist taşıyan otobüs ve midibüsler üzerinde denetim yaparken, hem yolcuları, hem de sürücüleri uyarıyor.

Kaçış hazırlığındaki FETÖ’cüler sağlık kontrolüne gitti

Muğla Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Dalaman ilçesinde yaptığı operasyonda kaçış hazırlığındaki FETÖ üyesi 11 kişi ve iki organizatör sağlık kontrolünden geçirildi.

SAHİL GÜVENLİK TOPLANTISINA YÜKSEK KATILIM

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi ve Sahil Güvenlik Yetkililerinin katılımı ile turizm sezonu öncesi güncel mevzuatlar ve uyulması gereken kurallar hakkında tekne sahiplerine ve çalışanlarına yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

FETHİYE ESKRİM KULÜBÜ BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR

Kuruluş sürecini tamamlayan Fethiye Eskrim Kulübü; eskrim antrenörü Hasan İşyar ile çalışmalarını sürdürüyor. Fethiyeli eskrim sporcuları; antrenör Hasan İşyar yönetiminde 2017 yılında da başarılı dereceler kazandırdı.

Değerlendirme Toplantısı’nda Yatırımlar Konuşuldu

Seydikemer Belediyesinin son bir yılda yaptığı çalışmalar değerlendirme toplantısında vatandaşlara anlatıldı. Seydikemer Belediye başkanı Yakup Otgöz, yeni ilçenin belediye başkanlığı görevinde bulunduğu 3. Yılında, Tufanlar Düğün Salonunda düzenlenen değerlendirme toplantısında halka anlattı. İlçedeki bazı daire müdürlerinin yanı sıra, STK ve Oda Başkanları, muhtarlar, partililer ile çok sayıda vatandaşın katıldığı 3. Yıl Değerlendirme Toplantısı yaklaşık 2 saat sürdü.

Muğla’da 7 Gün 7 Hayal (RESİM GALERİLİ)

Sağlık ve sosyal hizmetler alanında yaptığı çalışmalarla ön plana çıkan Muğla Büyükşehir Belediyesi, engelliler haftasında vatandaşlara ilklerini yaşattı. Belediye Engelliler Haftası’nda, Muğla’da yaşayan 8 engelli vatandaşın hayallerini gerçekleştirdi.

1.KAYAKÖY ŞENLİĞİ COŞKULU GEÇTİ

Fethiye Belediyesi ile Kayaköy Mahalle Muhtarlığı iş birliği ile bu yıl 1.’si yapılan Kayaköy Şenliği coşkulu geçti. Şenlikte Kayaköy sakinleri el işi göz nuru el sanatları ile yöre ürünlerini stantlarda satarken, mahalli sanatçılarda hünerlerini konuşturup, bol bol müzik dinletisi sundular.

Kutlamalar Gençlik Yürüyüşü İle Başladı

Fethiye’de 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları “Gençlik Yürüyüşü” ile başladı. Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu ve Türk Milletinin kurtarıcısı Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün; kurtuluş mücadelesini başlattığı tarih olan Samsun’a çıkışının 98. Yıldönümü kutlamaları coşkuyla Fethiye’de kutlandı. Kutlama etkinlikleri gün boyu sürdü.

Beşkazalılık Ruhu Yaşatılıyor

Eski Fethiyeliler yemekte buluştu. 1920’li yıllardan bu yana Fethiye’nin gerçek yerli yaşayanları bir bir ebediyete göçerken, günümüzde halen yaşayan simalar eski turizmcilerden Fatin Ergen’in düzenlediği yemekte bir araya geldi. Yıllardır görüşmeyen can dostlar yemekte buluşunca yılların hasretini giderip, nostalji yaşadılar.

Gençler Atatürk Anıtına Çelenk Sundu

19 Mayıs 1919 Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında gerçekleşen “Gençlik Yürüyüşünün” ardından Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi.

“MİLLET 1919’DAN ALDIĞI MİRASI 2019’DA YERİNE OTURTACAKTIR…”

Fethiye’de Cumhuriyet meydanında gerçekleşen milli bayram kutlamaları büyüyor. Cumhuriyet Meydanı Atatürk anıtı önünde düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı kutlama etkinliği yoğun katılım ile gerçekleşti…

Hikmet Efe Şampiyonaya Hazır

19-21 Mayıs tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek olan Çocuklar Balkan Karate Şampiyonası öncesi Karate Milli Takımı, son hazırlıklarını tamamladı.