Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi haberleri, haber editörü Dost Gazetesi tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

CKD “1 Mayıs Kutlu Olsun”

1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle Cumhuriyet Kadınları Derneği Fethiye şubesi yönetimi tarafından yazılı basın açıklamasında bulunuldu.

Fethiyespor’da Kongre Hazırlıkları

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta deplasmanda aldığı Büyükşehir Belediye Erzurumspor beraberliği sonrası ligde kalmayı başaran Fethiyespor da olağan genel kurul hazırlıkları başlatıldı. Fethiyespor Başkanı Okan Uysal yönetim kurulu üyeleri ile bugün yapacakları toplantının ardından genel kurul tarihinin belirleneceğini söyledi.

YENİLENEN HİZMET TESİSİNİ TÖRENLE AÇTI…

Türkiye’de Tofaş çatısı altında temsil edilen Fiat’ın Denizli Bayii Yön Otomotiv, Fethiye’deki satış ve servis noktasını Karagedik Mahallesine taşıyarak hizmet tesisini yeniledi. Manisalı Grubu bünyesinde faaliyet gösteren ve 2008 yılından bu yana Fiat’ın Denizli’deki yetkili satış ve servis hizmetlerini yürüten Yön Otomotiv, Türkiye’nin en büyük tatil beldelerinden Fethiye’deki hizmet tesisini yeniledi.

MAVİ YOLCULUKTA 2016 RAKAMLARI KORKUTTU…

Mavi ve yeşilin iç içe girdiği Fethiye’nin cennet koylarına düzenlenen mavi yolculuktaki düşüş deniz turizmcilerini tedirgin ediyor. Fethiye’nin önemli sektörlerinden biri olan ve adeta marka haline gelen Mavi Yolculukta 2016 rakamları korkuttu.

“SÖZ KONUSU VATANSA” ADLI ŞİİR DİNLETİSİ İZLEYENLERİ DUYGULANDIRDI…

Fethiye Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan ``Söz Konusu Vatansa” adlı şiir dinletisi izleyenler tarafından büyük beğeni gördü. Duygu dolu etkinliğe yoğun ilgi oldu.

Tarım İlacından Etkilenip, Öldü

İlçemiz Eldirek Mahallesinde el tulumbasıyla zeytin ağaçlarını ilaçlarken, tarım ilacından etkilenen 61 yaşındaki Elyaz Eskici yaşamını yitirdi.

Saklıkent 2017 Turizm Sezonuna Hazır

Muğla’nın Seydikemer İlçesi'ndeki Saklıkent Kanyonu'na 2017 turizmine hazır. Geçtiğimiz sene 429 bin ziyaretçiyi ağırlayan Saklıkent Kanyonu’nda bu sene 500 bin misafirin ağırlanması hedefleniyor.

Çalış Plajı Kumsalı Temizleniyor

Gün batımı ve denizi ile ünlü Çalış plajında sezon açılış hazırlıkları tamamlanmak üzere. Çalış plajının kumu; kum eleme makinesi tarafından temizleniyor.

Geri dönsün, yaşam sürsün projesi

Fethiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri ilçenin ihtiyaç içeren bölgelerine 250 geri dönüşüm konteynırını daha ekleyerek, vatandaşların hizmetine sundu. Vatandaşların bu konuda duyarlılığına dikkat çeken Çevre Müdürü Mahmut Bayrakdar, “Yapılan eğitim çalışmalarının geri dönüşlerini almaya başladık” dedi.

FTSO Üyesi Sigortacılar Ankara Yolcusu

FTSO bünyesinde sigorta acenteleri sektör toplantısı yapıldı. Sorunların ve çözüm önerilerinin ele alındığı toplantıda, çözümlerin Ankara’ya iletilmesi için bir rapor hazırlanmasına, sektör temsilcilerinden oluşturulan heyet tarafından TOBB Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Başkanlığına ve Hazine Müsteşarlığına raporun elden teslim edilmesine karar verildi.

MUSKİ Güvenlik Önlemlerini Arttırdı

MUSKİ Genel Müdürlüğü kanalizasyon çalışmalarında zararlı gazların insan sağlığına zarar vermemesi için aldığı güvenlik önlemleri arttırdı.

Fethiye’ye Teşekkür Ziyareti

CHP Milletvekilleri ve İl yönetimi ile Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün; ilçelere ''Hayır'' için teşekkür ziyaretlerine başladı. 16 Nisan' da gerçekleşen referandumda “Hayır” oylarında göstermiş olduğu başarıdan dolayı CHP Fethiye İlçe Başkanlığına teşekkür ziyareti gerçekleşti.

Mahalle halkının köprü isyanı “Sırat Köprüsü’nden geçiyoruz”

Muğla’nın Seydikemer İlçesi’nde mahallenin iki yakasını birbirine bağlayan köprü yıkılma tehlikesi geçiriyor.

Başkan Saatcı’ya Anlamlı Teşekkür

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Tuğrul Yılmaz ve yönetim kurulu, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya, derneğe şimdiye kadar vermiş olduğu destek ve samimi ilişkilerden dolayı teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan Başkan Saatcı, ‘Türkan Saylan’ için bir anıt yapacaklarını belirterek, ‘Meclisten bu kararı almıştık. Bunu gerçekleştireceğiz” dedi.

Fethiye’de 2017 Öğrenci Teog Sınavına Giriyor

Bugün ve yarın yapılacak olan TEOG 2. dönem sınavlarına Fethiye’den 2 Bin 017 öğrenci katılacak. 30 okulda yapılacak sınavda öğrenciler Türkçe, Matematik, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Fen Bilimleri, Türkiye Cumhuriyeti İnkilap Tarihi ve Atatürkçülük ile İngilizce derslerinden 40’ar dakika ter dökecekler.