Beşkaza Haberleri

Beşkaza Haberleri

Tedbirler arttırıldı! Motosiklet girişi yasak

Fethiye Belediyesi zabıta ekipleri Beşkaza Meydanı ve kordon bölgesinde motosiklet denetimlerini arttırdı.

Fethiye’de 23 Nisan Coşkusu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104. yılı çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Fethiye’de Boks Gecesi Kubilay Alcu Sahnede!

Fethiyeli Yenilgisiz Profesyonel Boksör Avrupa Dünya ve WBC Orta Doğu Boks Şampiyonu Kubilay Alcu, 27 Nisan Cumartesi akşamı 19.30'da Beşkaza Meydanı’nda rakibi Hemrayev ile karşılaşacak.

Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu'dan Geleneksel İftar Yemeği

5 yıldır Muğla Merkezde faaliyet gösteren Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu geleneksel iftar etkinliğini düzenledi.

Bakan Özhaseki, “Fethiye’yi Hizmetlerle Tanıştıralım”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Fethiye’de ülke gündemini ve ilçeye kazandıracakları hizmetleri değerlendirdi. Özhaseki, “Fethiye’yi ve Muğla’yı hizmetle tanıştıralım. Ak Parti belediyeciliğinden onlar da istifade etsinler” dedi.

Fethiyespor 91. yıldönümünü kutladı

23 Mart 1933’te kurulan Fethiyespor, 91. Yıldönümünü Beşkaza Meydanı’nda sade bir çelenk sunma töreni ile gerçekleştirdi.

Karaca “Belgelerle Seçimi Kazanacağımı Bilsem Yine Kirli Siyaset Yapmam”

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, afiş ve posterlerine yapılan saldırıları kirli siyaset olarak yorumlayarak, “31 Mart’ da Beşkaza Meydan’ında bir teşekkür konuşması yapacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Muhammet Kökten '31 Mart akşamı beşkaza meydanında biz olacağız'

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten  Eldirek halkı ile bir araya geldi. Katılımın yoğun olduğu gecede konuşan Kökten rakiperinin algı yapmaya çalıştığını söyledi.

Fethiyeli Öğrencilerden Şehide Vefa Anması

Kayadibi Şehit Er Feruz Zorlu Ortaokulu, Beşkaza’nın Yiğitleri kapsamında gerçekleştirdikleri etkinlik kapsamında okullarının adını taşıyan Kayadibi Şehit Er Feruz Zorlu’nun önce ailesini daha sonrasında da mezarını ziyaret etti.

Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu Sağlık Çalışanlarıyla Bir Araya Geldi

Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu 14 Mart tıp Bayramı öncesi Bünyesinde bulunan Sağlık çalışanları ile Keyf-i çadır’da düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Fethiye’de Klasik Otomobil Tutkunları Buluştu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Unu Club öncülüğünde klasik otomobil tutkunları Fethiye Beşkaza Meydanı’nda bir araya geldi. Onlarca arabanın sergilendiği meydanda adeta izdiham yaşanırken klasik otomobil tutkunları doyasıya vakit geçirdi.

Fethiye Beşkaza Meydanı’nda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği Düzenlendi

Fethiye Belediyesi ve Türk Kadınlar birliği tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Beşkaza Meydanı'na çelenk koyma töreni düzenlendi. İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören konuşmalar ile devam etti.

El Emeği Göz Nuru stantlarına yoğun ilgi

Ahşaptan takıya birçok el işi ürünün bulunduğu ‘El Emeği Göz Nuru’ stantları Beşkaza Meydanı'nda el yapımı ürün severleri bekliyor. 

Yöremiz Yörük Geceleri Programı Belediye Başkan Adaylarını Ağırladı

Myra Mimarlık Ahmet Yasin Çolak ana sponsorluğunda Fethiye TV ve Beşkazanın Sesi tarafından hazırlanmış olan, Fethiye Gönüllüleri Derneği’nde gerçekleştirilen İsmail Peynirci ile Yöremiz Yörük Geceleri programının Karaçulha bölümü finali gerçekleşti. Finalde CHP Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, CHP Seydikemer Belediye Başkan Adayı Özgür Can Çoban, Cumhur İttifakı MHP Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, İyi Parti Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı’da konuk oldu.

THK 99 Yaşında

Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından Türk Tayyare Cemiyeti adı ile kurulan Türk Hava Kurumu'nun kuruluşunun 99. yılı Beşkaza Meydanı’nda düzenlenen törenle kutlandı.

Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu’ndan Kaymakam Ertaş’a Ziyaret

Muğla'da kurulan ve 6 yıldır Beşkaza Kültürü alanında çalışmalar yapan Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu Başkanı Devrim Karakuş, platform divanı Bayram Bozyiğit ve Kıvanç Öztürk ile UNESCO Yaşayan insan hazinesi adayı Delbekçi Türkan Abacı, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı ziyaret etti.

“Fethiye’de Ahilik Kültürü” Kitabının Tanıtım Lansmanı Gerçekleştirildi

Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu, Fethiye Belediyesi işbirliğiyle anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Fethiye’de Taraftarlar Suudi Arabistan’a Karşı Bir Araya Geldi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Beşkaza Meydanı’nda Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş kulüplerinin taraftarları bir araya gelerek Süper Kupa müsabakası öncesi Suudi Arabistan’ın yarattığı ‘Atatürk’ krizini kınadı.

"Yöremiz Yörük Geceleri" Programına Yoğun Katılım

Fethiye TV ve Beşkazanın Sesi ekranlarında yayınlanan “Yöremiz Yörük Geceleri” programı yeni sezonda türkü severlerle buluştu. Bölge halkının yoğun ilgi gösterdiği programa birçok siyasi parti temsilcisi ve aday adayları da katıldı.

Fethiye Yeni Yıl Pazarı’nda Yoğunluluk

Fethiye’de hava muhalefetinden dolayı bugüne ertelenen Fethiye Yeni Yıl Pazarı’nda Fethiye’de yaşayan vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Fethiye Beşkaza Meydanı’nda düzenlenen etkinlik vatandaştan tam not almayı başardı.

El Emeği Ürünler, Beşkaza Meydan’ı Yeni Yıl Pazar’ında

Bu yıl Fethiye Yeni Yıl Pazarı, bu yıl Fethiye Beşkaza Meydanı’nda kuruldu. Fethiye Yeni Yıl Pazarı, 15-16 Aralık tarihlerinde Fethiye Beşkaza Meydanı’nda olacak. Fethiye Yeni Yıl Pazarında standı olan Ukraynalı Natali Hanım açıklamalarda bulundu.

Fethiye Yeni Yıl Pazarı İlgi Odağı Oldu

Fethiye Turizm Tanıtım Eğitim Kültür ve Çevre Vakfı (FETAV) ve Fethiye Belediyesinin ortak olarak düzenlemiş olduğu Fethiye Yeni Yıl Pazarı, Fethiye Beşkaza Meydanı’nda kuruldu. El Emeği Ürünler, Çocuk Etkinlikleri, Lezzetli Yiyecekler ve Dans, Müzik, Eğlencenin olduğu yeni yıl pazarında görevli Niran Hanım, yeni yıl pazarı ile ilgili bilgileri aktardı.

Atatürk, Vefatının 85. Yılında Beşkaza Meydanında Anıldı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. yıl dönümü dolayısıyla, tören düzenlendi.

Beşkazalı Doktor Emre Gültaç Doçent Oldu

Muğla Eğitim Araştırma Hastanesi doktorlarından ve Tıp Fakültesi hocalarından Emre Gültaç, Doçentlik sözlü sınavını başarıyla geçerek Doçent unvanı aldı.

Fethiyeli Doktor Doçent Oldu

Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu kurucusu Dr. Nuri Köse bugün gerçekleştirilen Doçentlik Sözlü sınavını başarıyla gerçekleştirerek Doçent olma hakkını kazandı.

Athena'dan Yüzüncü Yıla Yakışır Konser

Fethiye Belediyesi, ‘Cumhuriyetin Yüzüncü Yılı Etkinlikleri’ kapsamında Fethiye Beşkaza Meydanı’nda ‘Athena’ konseri düzenledi. Sevilen parçalarını Fethiye halkı için seslendiren ‘Athena’ grubu, sevenlerinden tam not aldı.

100 Kişi Zeybek Gösterisi Düzenledi

Fethiye Beşkaza Meydanı’nda ‘Cumhuriyetin Yüzüncü Yılı’ etkinlikleri kapsamında 100 kişi zeybek gösterisi düzenledi.

100. Yıla Özel Zeybek Gösterisi

Cumhuriyetimizin 100.Yılı kapsamında cumartesi(bugün) günü etkinliklerinde, Beşkaza Meydanında 100 öğrencimizin katıldığı Zeybek Gösterisi düzenlendi.

Beşkaza Meydanı’nda Çelenk Töreni Düzenlendi

Fethiye’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Fethiye Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtında çelenk töreni düzenlendi.

Öğrenciler Cumhuriyetin 100. yılı için koştu

Fethiye’de  Cumhuriyetin 100.yılı etkinlikleri çerçevesinde Cumhuriyet Koşusu düzenlendi.