Ftso, Haberleri

Ftso, Haberleri

FTSO Akademi’nin ‘Depo Ve Stok Yönetimi Eğitimi’ne 31 Kişi Katıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Akademi tarafından düzenlenen ‘Depo ve Stok Yönetimi Eğitimi’nde işletmelerin yoğun rekabet koşulları içerisinde, depo ve stok faaliyetlerini yönetebilmesi için yapması gerekenler anlatıldı.

FTSO, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Etkinliklerle Kutladı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO), 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı. FTSO yönetimi ve kadın girişimciler, işyerlerinde ve hastanede tek tek ziyaret ettiği emekçi kadınlara, Kadınlar Gününün sembol çiçeği karanfil hediye ederek, günlerini kutladı.

DRL Dış Ticaret ihracata katkı sağlamaya devam ediyor 

Ege Maden İhracatçıları Birliği (EMİB) tarafından düzenlenen 2022 ödül töreninde İhracata katkı sağlayan yeni üyeler ödüllendirildi. Fethiye merkezli DRL Dış Ticaret 2022 yılında en fazla ihracatı gerçekleştirerek birincilik ile ödüllendirildi. 

FTSO, Basın Emekçileriyle Kahvaltıda Buluşarak, Çalışan Gazeteciler Günü’nü Kutladı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO), Fethiye’de ve Seydikemer’deki basın emekçileriyle kahvaltıda buluşarak, Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. FTSO Meclis Başkanı Kemal Hıra ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Fethiye ve Seydikemerde görev yapan tüm basın çalışanlarına teşekkür ederek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günlerini kutladı.

FTSO'da eğitime 47 kişiden katılım

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından organize edilen ‘Finansal Para Yatırım Araçları ve Bunlara Yatırım Yapma Yöntemleri Eğitimi’ yoğun katılımla gerçekleşti. Prof. Dr. Yusuf Kaderli ve Doç. Dr. Ali Petek’in konuşmacı olarak katıldığı eğitimde finansal yatırım araçlarının kullanımı ve yatırım yapma konularında detaylı bilgiler verildi.

FTSO’da ‘Toplantı Yöntemleri Eğitimi’ Düzenlendi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından organize edilen ‘Toplantı Yöntemleri Eğitimi’ne FTSO Meclis Üyeleri ve FTSO çalışanlarından 17 kişi katıldı.

FTSO’nun Dijital Pazarlama Eğitimi’ne Yoğun İlgi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO) yapılan ‘Dijital Pazarlama Eğitimi’nde satış ve pazarlama yapan şirketler için dijital reklamcılık ve pazarlama konularında kapsamlı bilgiler verildi.

Başkan Çıralı, “İzin süreçlerinin tamamlanmasını bekliyoruz.”

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) proje okulu Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesine inşa edeceği gemi yapım atölyesine ilişkin son gelişmeler FTSO’da gerçekleştirilen ‘Protokol Yürütme Kurulu’ toplantısında ele alındı.

FTSO'da paranın yönetimi ile ilgili eğitim

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO) gerçekleştirilen ‘Yatırım Fırsatlarının Değerlendirilmesi, Paranın Yönetimi ve Finansal Yönetim Eğitimi’nde döviz mevduat hesaplamaları, bilanço analizi, likidite, sermaye yapısı, karlılık ve değer analizi konuları başta olmak üzere, finansal okuryazarlık alanında kapsamlı bilgiler paylaşıldı.

Kosmos Vize Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Yorgo Papalyaris, FTSO’yu ziyaret etti

Kosmos Vize Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Yorgo Papalyaris ve Genel Müdürü Fatma Baysan, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı (FTSO) ziyaret etti.

Vergi Dairesi Başkanı İnceçayır FTSO’yu ziyaret etti

Muğla Vergi Dairesi Başkanı Mustafa İnceçayır, Fethiye Vergi Dairesi Müdürü Mithat Aktar ve Müdür Yardımcısı Murat İblikçi, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı (FTSO) ziyaret etti.

FTSO’dan Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’ne anlamlı plaket

Fethiye’de kurumlar arasında ikinci sırayı alarak vergi rekortmeni olan Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından plaketle ödüllendirildi.

FTSO'dan Vali Akbıyık'a Ziyaret

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Başkan Yardımcısı Muhammet Kökten, yönetim kurulu üyesi Muhsin Gümüş, Meclis Başkan yardımcıları Bayram Kiremitli ve Bayram Viran Vali İdris Akbıyık'ı makamında ziyaret etti.

FTSO’da Findeks Bilgilendirme Toplantısı Yoğun Katılımla Gerçekleşti

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO), Kredi Kayıt Bürosu tarafından bireylere ve reel sektöre yönelik tasarlanmış finansal hizmet platformu Findeks’in sunduğu ürün ve hizmetlere ilişkin bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

FTSO Stratejik Plan Eğitimi gerçekleştirildi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) 2024-2028 yılı hedef ve planlarının belirleneceği ‘FTSO 2024-2028 Stratejik Planı’nın hazırlanması öncesi, Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri ile çalışanların katıldığı FTSO Stratejik Plan Eğitimi gerçekleştirildi.

MİTSO Heyetinden FTSO'ya Ziyaret

Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO) Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ve berberindeki heyet, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Meclis Başkanı Kemal Hıra ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile bir araya geldi.

FTSO’dan Cumhuriyetin 100. Yılı Anısına Anlamlı Konser

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Cumhuriyetin 100. yılı anısına, Telmessos Antik Tiyatrosu’nda anlamlı bir konser düzenliyor.

FTSO'dan Orta Ve İleri Seviye Excel Eğitimi Düzenlendi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) üyeleri ve çalışanlarına ‘Orta ve İleri Seviye Excel Eğitimi’ verildi. 

Fethiye’yi Muğla’da temsil edecek kadın ve genç girişimciler belli oldu

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) bünyesinde TOBB Muğla Kadın Girişimciler Kurulu ile Muğla Genç Girişimciler Kurulu'nda Fethiye ve Seydikemer'i temsil edecek isimler belli oldu.

Fethiyeli Boks Şampiyonu Alcu, FTSO ‘yu ziyaret etti

Fethiye’nin yenilgisiz Avrupa ve Dünya Boks Şampiyonu Kubilay Alcu ve Orka Otelleri Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Torunoğulları Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası  Başkanı Osman Çıralı’yı makamında ziyaret etti.

Fethiye Turizm Konseyi, 2023 turizm sezonunu değerlendirdi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirilen Fethiye Turizm Konseyi toplantısında, 2023 turizm sezonu ve WTM Londra Turizm Fuarı’na ilişkin hazırlıklar konuşuldu.

FTSO, Olağan Genel Kurulu Toplantısına Katıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirilen 'Muğla Teknopark Yönetici Anonim Şirketi 2022 Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantısı'na katıldı.

FTSO’dan Sadık Bağlan’a ziyaret

Zabıta Haftası’nın 197’inci yıl dönümü dolayısıyla Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ramazan Dim ve Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Kaya, Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürü Sadık Bağlan’ı makamında ziyaret etti. 

K Belgesi İşlemleri FTSO’da Yapılıyor

Yurtiçi eşya taşımacılığı veya hususi taşımacılık yapan gerçek ve tüzel kişilerin alması zorunlu olan K türü yetki belgesi işlemleri, 1 Haziran 2023 tarihinden itibaren Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO) yapılıyor.

2023-2024 Yılı Eğitim Öğretim Burs Başvuruları Başladı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından karşılıksız verilen öğrenci bursları için başvurular başladı. 8 Eylül 2023 Cuma gününe kadar devam edecek başvurular için Fethiye-Seydikemer doğumlu olmak veya Fethiye ya da Seydikemer'de ikamet etmek gerekiyor.

Güç Birliği Platformu'ndan Basın Açıklaması

Fethiye-Seydikemer Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu, Ölüdeniz Belcekız Plajı’nda turizm sezonu ortasında da devam eden izne ve yönetmeliklere aykırı yapılaşmaya tepki gösterdi.

‘Fethiye Güç Birliği’ Marka Oldu

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) iştiraki şirketi ‘Fethiye Güç Birliği’nin ismi ve logosu, Türk Patent ve Marka Kurumu’na yapılan başvurunun kabul edilmesiyle markalaştı.

FTSO Meclisi Babadağ'da Buluştu

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclis üyeleri, teleferikle Babadağ’a çıkarak incelemelerde bulundu. Meclis üyelerine teleferiğin çalışma sistemi, teknik özellikleri ve yüksek güvenlik önlemleri hakkında detaylı bilgiler verildi.

Artı KOBİ Danışmanlık’tan FTSO Üyelerine İndirim

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Artı KOBİ Danışmanlık arasında imzalanan indirim protokolü ile FTSO üyelerine yüzde 20 indirim imkanı sağlandı.

FTSO üyelerine yüzde 15 indirim sağlandı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Psikomat Psikolojik Danışmanlık arasında imzalanan protokolle FTSO üyelerine özel yüzde 15 indirim sağlandı.