Önünde Haberleri

Önünde Haberleri

Başkan Karaca, “Kimsenin Benden Talebi Olmadı”

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, Çatalarık Sosyal Tesisleri’nde halk buluşmasına izin vermediği yönündeki açıklamalara cevap verdi. Karaca, “Kimsenin benden bir talebi olmadı” dedi.

Fethiyespor kazanmasını bildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 29. Haftasında 68 Aksaray Belediyespor’u konuk etti. Mücadelenin ilk yarısına geride giren Fethiyspor, ikinci yarıda baskıyı arttırdı. Sezer Özmen ve Ramazan Çevik ile fileleri havalandırmayı bilen lacivert beyazlılar, seyircisi önünde 2-1 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

Fethiye Belediyesi’nden Toplu Tanıtım Töreni

Fethiye Belediyesi tarafından Çalış Sahil Bandı’nda ve civardaki çeşitli noktalarda yapılan hizmetler için tanıtım töreni düzenleniyor. Belediye Başkanı Alim Karaca, Çalış Sahil Bandı’ndaki Belediye Çarşısı önünde, 02 Mart 2024 Cumartesi günü saat: 17.00’de gerçekleştirilecek tanıtım törenine tüm Fethiye halkını davet etti.

Bodrum'da Onlarca Kişinin Gözü Önünde Husumetlisini Vurdu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde cezaevinden izinli çıkan şahıs, marinadaki bir işletme önünde husumetlisini tabancayla vurdu. Ağır şekilde yaralanan şahıs, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Otogar Yolunda Asfaltlama Çalışmaları Başlıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından adliye önündeki benzinlik istasyonundan Akkaya-Yeni Otogar kavşağına kadar yapılacak olan 4 şeritli yol, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor. 12 bin m3 malzeme dolgusu yapıldı

Kökten Sanayi Projesine Açıklık Getirdi

Seçim çalışmaları kapsamında taksicilerin sorularını yanıtlayan ve sanayi projesine açıklık getiren Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, istimlak yapılacağı yönünde yanlış bir algının da yapıldığını belirtti.

FETAV’dan Kermes Programı

FETAV tarafından dernek binası önünde yiyecek kermesi programı düzenlendi. Dernek Başkanı Dilek Dinçer ise ilgiden memnun olduklarını belirtti.

Dinçel, ‘Maçtan kopmadık ve kazandık’

İkinci yarıda takımın başına gelen teknik patron Selahaddin Dinçel, zor başlayan fikstürün ardından Fethiyespor taraftarı önünde, zorlu Menemen FK karşılaşmasından 3 puanı almasını bildi. Karşılaşmanın ardından açıklamada bulunan Dinçel, takımın iyi yerlere geleceğini belirtti.

Rahmeti Ve Bereketi Bol "Üç Ayların" İkinci Kandili Miraç Kandili

Mübarek Miraç Kandili nedeniyle Fethiye Belediyesi tarafından, Fethiye Belediyesi Halk evlerinde, belediye ana hizmet binası ve diğer birimlerinde hem vatandaşlara hem de belediye personeline kandil simidi dağıtıldı. Ana hizmet binası önünde lokma dağıtıldı.

Akdenizli Sevgisi, Sokaklara Taştı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tekrar aday gösterilmesinin ardından AK Parti Muğla Aday Tanıtım Toplantısı dönüşünde coşkulu bir kalabalık ve meşalelerle karşılandı. Metrelerce uzayan kuyruk AK Parti Seydikemer İlçe Başkanlığı önünde sona erdi. Burada Başkan Akdenizli’nin Seydikemer Belediye Başkan Adaylığı için adak kurban kesilip, dualar edildi.

Fethiye Belediyesi önünde maddi hasarlı kaza

Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Caddesi Fethiye Belediyesi önünde maddi hasarlı kaza meydana geldi.

Menteşe Otogar Kavşağında Yol Çalışması Devam Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Menteşe adliye önündeki akaryakıt istasyonundan Akkaya-Yeni Otogar kavşağına kadar yapılacak olan 4 şeritli yol, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Fethiye’de Keşkek Ve Arabaşı Çorbası Kermes Etkinliğine Yoğun Katılım

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Seki ve Çevresi Kalkınma Dayanışma ve Kültür Derneği, gelirin tamamının Seki’nin yararına harcanması yönünde keşkek ve arabaşı çorbası kermesi düzenledi. Fethiye Salı Pazarı’nda düzenlenen kermes etkinliğine yoğun katılım olduğu gözlemlendi.

Marmaris Belediyesi'nden öğrencilere çorba ve makarna ikramı

Marmaris Belediyesi, Turizm Meslek Yüksekokulu’nun ardından Sağlık Meslek Yüksekokulu önünde de öğrencilere çorba ve makarna ikramında bulundu.

Muğlaspor Devre Arasında İlk Hamlesini Yaptı

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’un ilk devresini en yakın takipçisinin 6 puan önünde namağlup zirvede tamamlayan Muğlaspor, Bölgesel Amatör Lig 2. Grup ekiplerinden Uzunköprüspor forması giyen kanat forvet oyuncusu Utkan Konyalı'yı renklerine bağladı.

Lokanta Ve Kafelerde Yeni Dönem

Ticaret Bakanlığı'nın yiyecek ve içecek hizmeti sunan işletmelerin tarife ve fiyat listelerini görünür şekilde kafe ve restoranların önüne koymasına ilişkin düzenlemesi yürürlüğe girdi. Artık işletmeler tarife ve fiyat listelerini girişte görünür bir yere koyacak.

Fethiye'de Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları Suudi Arabistan'a tepki gösterdi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir grup Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarı Atatürk anıtı önünde İstiklal Marşı okuyarak Suudi Arabistan'a tepki gösterdi.

Öğrenci ve Veli Derneği Fethiye Cemaatler Hakkında Basın Açıklaması Yaptı

Öğrenci ve Veli Derneği Fethiye (Veli-der), tarikat ve cemaatler ile ilgili basın açıklamasını Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi önünde yaptı.

Tartıştığı Kişi Tarafından Evinin Önünde Silahla Vuruldu

Muğla'nın Milas ilçesinde meydana gelen olayda bir kişi evinin önünde tartıştığı kişi tarafından bacağından vurularak yaralandı.

Başkan Ahmet Aras, “Benim için yaşanacak, hizmet edecek başka bir kent yok"

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, 2024 yerel seçimleri için aday adaylığı başvurusunu yaptı. Başkan Aras, başvuru dosyasını vermesinin ardından parti binası önünde mitingi andıran toplantıda konuştu.

Seydikemer’de 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, düzenlenen programa katıldı. Seydikemer Belediyesi ve Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtına çelenk sunmayla başlayan program Seydikemer Şehit Alper Seven Anadolu İmam Hatip Lisesi salonunda düzenlenen programla devam etti. Programda bölücü terör örgütü PKK tarafından şehit edilen öğretmenler unutulmadı.

“Bu volkanın aktif olduğu hatırlatılıyor”

Ege denizinde Yunanistan’ın volkanik adası İncirli volkanında 1887 yılında yaşanan patlama, 2021 yılında yaşanan sismik hareketlilik ve yer deformasyonu gibi belirtilerin bu volkanın halen aktif olduğu yönünde belirtiler taşıdığı açıklandı.

Muğla'da Diyabet Günü nedeni ile stant kuruldu

14 Kasım Diyabet günü sebebi ile Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde stant kuruldu. Poliklinik önünde kurulan stantta vatandaşların kan şekeri ölçümü yapıldı.

Fethiye Zafer Partisi Atatürk Hayrına Lokma Döktürdü

Fethiye Zafer Partisi İlçe Başkanlığı, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün edebiyata intikal edişinin 85. Yılı sebebiyle Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi önünde lokma ikramında bulundu. 

Fethiye’de Öğrenci Atatürk Büstünü Yeniledi

Fethiye’de Esenköy Düğün Salonu önünde bulunan Atatürk büstünün önündeki Atatürk’e ait yazıların silindiğini gören Fethiye Şehit Cengiz Topçu Ortaokulu öğrencisi Fatih Pehlivan, kendi imkanlarıyla boya alarak yazıları yeniledi.

Atatürkçü Düşünce Derneği’nden kermes programı

Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi tarafından dernek binası önünde kermes programı düzenlendi.

28 yaşındaki genç, amcası tarafından silahla vurularak öldürüldü

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Koru Mahallesi’nde, aynı soy ismi taşıyan 2 aile arasında yaşanan miras tartışması silahlı kavgaya döndü. Paylaşılamayan köy evinin önünde yaşanan kavgada, Y.A. isimli şahıs, 28 yaşındaki yeğeni ile kardeşine silahla ateş etti.

Seydikemer’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Dolayısıyla Çelenk Sunma Töreni Düzenlendi

Seydikemer’de Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılı kutlamaları kapsamında Seydikemer Belediyesi ve Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni yapıldı.

Muğlaspor Taraftarlarının Önünde İlk Maçına Çıkıyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5.Grup ekiplerinden Muğlaspor, 3. Hafta mücadelesinde evinde Denizli ekiplerinden Yeşil Çivril Belediyespor ile karşılaşacak.

Fethiye Türk Kadınlar Birliği’nden Anlamlı Etkinlik

Fethiye Türk Kadınlar Birliği Derneği, hem Türk Kadınlar Birliği Derneği’nin yüzüncü yılı hem de Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına özel dernek önünde yemekli organizasyon düzenledi. Düzenlenen etkinliğe misafirler yoğun katılım gösterdi.