Eğitim

Son dakika Eğitim haberleri, en son Eğitim haberler,, Eğitim haberleri burada, haber oku | Eğitim

Eğitim Haberleri

Köyceğiz’de İstanbullu öğrenciler şenlik düzenledi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde İstanbul'dan gelen öğrenciler şenlik düzenledi.

Köyceğiz’de öğrenciler hayallerini yazmaya devam ediyor

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde öğrenciler Yazar, Karikatürist Siyami Yozgat ile hayallerini yazmaya devam ediyor.

Öğretmen adayları ‘Diksiyon Eğitimi’ sertifikalarını aldı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından yedi hafta boyunca Öğretmen adayları için düzenlenen 'Diksiyon Eğitimi'ni başarı ile tamamlayan adaylara sertifikaları verildi.

Yatağan’da ‘YÖGEP’ semineri

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğünce uygulamaya konulan 'Yönetici Geliştirme Programı' çerçevesinde Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğünce koordine edilen YÖGEP semineri Yatağan'da başladı.

Köyceğiz’de çiftçilere bitki koruma konusunda eğitim verildi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde bitki koruma ürünleri uygulama eğitimi Köyceğiz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Müftülük personeline deprem eğitimi

Muğla Afet ve Acil Durum Müdürlüğü görevlileri tarafından Muğla İl Müftülüğü personeline deprem eğitimi ve güvenli tahliye tatbikatı uygulamalı olarak gösterildi.

KOZMER’den Bitkisel Üretim ve Doğal Kozmetik üretimi eğitimi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) bünyesinde kurulan Türkiye'nin ilk ve tek Kozmetik Ürünler Uygulama ve Araştırma Merkezi (KOZMER), Muğla Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencilerini ağırladı.

MSKÜ’de Akreditasyon başarısı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Eğitim Fakültesi bünyesinde bulunan 11 program, Öğretmenlik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (EPDAD) tarafından akredite edildi.

Okul Öncesi Etkinlik Merkezi’nde 23 Nisan coşkuyla kutlandı

Bodrum Belediyesi Okul Öncesi Etkinlik Merkezi'nde minikler, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 102. yıl dönümünde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutladı.

Milas’ta Jandarma 23 Nisan’ı okulda kutladı

Muğla'nın Milas ilçesinde İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Akkovanlık Mahallesi'nde ikamet eden çocuklarla bir araya gelerek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

23 Nisan Törenleri Marmaris’te coşku ile gerçekleşiyor

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 102. Yıldönümü Marmaris'te coşku ile kutlanıyor.

Köyceğizli minikler için Kuran’a geçme töreni yapıldı

Muğla'nın Köyceğiz İlçesi Müftülüğü, Toparlar 4-6 yaş gurubu Kuran Kursu öğrencilerine Kur'an-ı Kerime geçme töreni gerçekleştirildi.

Köyceğiz Zeytinalanı İlk ve Ortaokulu yazar Hepgenç ile buluştu

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Zeytinalanı İlk ve Ortaokulu öğrencileri yazar Lider Hepgenç ile buluştu.

Jandarmadan Emniyet Kemeri Simülasyon eğitimi

Emniyet kemerinin önemini dikkat çekmek amacıyla Jandarma Genel Komutanlığı emrindeki simülasyon aracı Muğla'da öğrenci ve sürücülere yönelik eğitim veriyor.

MSKÜ’de İlahi dinletisi

Ramazan etkinlikleri çerçevesinde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi ve Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı işbirliği ile hazırlanan 'İlahi Dinletisi' üniversite AKM 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri salonunda izleyicilerle buluştu.

Yönetici Geliştirme programı eğitimleri başladı

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından okul müdürlerinin mesleki gelişimini desteklemeye yönelik hazırlanan toplam 120 saatlik 'Yönetici Geliştirme Programı' (YÖGEP) seminerleri, Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Fethiye ve Milas'ta başladı.

Ara tatil sona erdi, öğrenciler ders başı yaptı

2021-2022 eğitim ve öğretim yılının 9 günlük ara tatilin sona ermesiyle, öğrenciler tekrar ders başı yaptı. Muğla Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Menteşe Bayır İlkokulu/Ortaokulunu ziyaret ederek ders başı yapan öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi.

BİLSEM’de patent eğitimi

Muğla Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde merkezin sahip olduğu imkan ve birikimleri diğer okulların da faydalanması amacıyla çıktığı proje çağrısı sonrası Muğla genelinden 10 kız öğrenci BİLSEM Fen Bilimleri Öğretmeni Dr. Ayçin Ünal danışmanlığında patent ve faydalı modeller üzerine çalışıyor.

Köyceğiz’de kariyer günleri etkinliği

Muğla'nın Köyceğiz Yunus Emre Ortaokulu'nun düzenlediği 'Kariyer Günleri' etkinliğine CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay katıldı.

Toplam 937 haber.