Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Karaca’dan Fuar Ziyareti

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca; Tarım, Hayvancılık, Seracılık, Gıda İhtisas ve Fethiye Turistik İşletmeler, Villa Ekipmanları ve Dekorasyon Fuarı’na ziyaretlerde bulundu.

Muğla'da Bağımlılıkla Mücadeleye Dikkat Çekildi

Muğla Gençlik Merkezi tarafından bağımlılıklarla mücadele konulu farkındalık etkinliği düzenlendi.

Başkan Ünlü’den Sezon Öncesi İnceleme

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Yat Limanı, Barlar Sokağı, Kordon Caddesi ve Uzunyalı'da incelemelerde bulundu. Sezon öncesi yapılması gerekenlerle ilgili Fen İşleri Müdürü Özgür Han ve Zabıta Müdürü Metin Kaleminali ile incelemeler yapan Ünlü esnafın da görüşünü aldı.

Muğla'da 1'inci Uluslararası Nefesli Halk Çalgıları Sempozyumu Açılış Töreni İle Başladı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi tarafından 18-20 Nisan tarihlerinde 1'inci Uluslararası Nefesli Halk Çalgıları Sempozyumu açılış töreni gerçekleştirildi.

Fırtına, ölüdeniz’de maddi zarara yol açtı çok sayıda şezlong kırıldı!

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan uyarılar sonrasında Ölüdeniz’de fırtına etkili oldu. İşletmelerde maddi hasar meydana geldi.

Fethiye Ölüdeniz’de fırtına Tüm uçuşlar iptal!

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan uyarılar sonrasında Fethiye Ölüdeniz’de fırtına görüldü. Uçuşlar ise iptal edildi.

7. Fethiye Belgesel Günleri (FBG) başlıyor

2016 yılında Ortaklar Öğretmen Okullu mezunları tarafından düzenlenmeye başlanan Fethiye Belgesel Günlerinin 7’ncisi 19 Nisan 202 Cuma ve 20 Nisan 2020 Cumartesi günlerinde gerçekleştirilecek.

Fethiye'de spor şenliği renkli görüntülere sahne oldu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Spor Şenliği, 21 okuldan 812 öğrencinin katılımıyla sona erdi. şenlik,katıl

Akçaova Erkek Kuran kursu hizmete açıldı

Hacı Mehmet Fikret Çiçek Akçaova Erkek Kur'an Kursu alınan ruhsat ve izinler sonucunda hafızlık eğitimi vermeye başladı.

Fethiye'de deniz dibinde turizm toplantısı yapıldı

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki dalgıçlar, Turizm Haftası dolayısıyla anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Dalgıçlar, su altında kurdukları masada temsili olarak turizm sezonu ile ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Marmaris’te sahil yolu bisikletli zabıtalara emanet

Bisiklet kenti olan yerlerden olan Muğla'nın Marmaris ilçesinde yaz sezonunda bisikletli zabıtalar görev yapacak. Özellikle sahil yolu, yürüyüş bandı ve bisiklet yolunda güvenliği sağlamak için görevlendirilen ekipler yaz boyunca pedal çevirecek.

Sahilde nostaljik evlilik teklifi

Muğla’nın Datça ilçesinde Buse Demirci ile bir buçuk yıldır arkadaşlık yapan Muhsin Emir, arkadaşlıklarını Datça Kumluk Plajında yuva kurmak için meşaleler eşliğinde sürpriz evlilik telifi ile resmiyete döktü.

Büyükşehir İtfaiyesi Bayram’da 134 Olaya Müdahale Etti

9 günlük Ramazan Bayramı sürecinde yerli ve yabancı binlerce turiste ev sahipliği yapan Muğla’da, Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri vatandaşların güvenli bir tatil geçirmesi için 134 olaya müdahale etti. Ekipler ayrıca Antalya’da yaşanan teleferik kazasında kurtarma çalışmalarına katıldı.

Büyükşehir Meyve Fidanı Dağıtımına Devam Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi üreticiler için il genelinde ceviz, zeytin, badem ve keçiboynuzu fidanı desteklemesine devam ediyor.

Sıcaklıklar arttı! Fethiye'de hava nasıl, deniz suyu sıcaklığı kaç derece?

15 Nisan 2024 Pazartesi günü Fethiye'de hava nasıl, deniz suyu sıcaklığı kaç derece?

13. Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali sayılı günler kaldı

Fethiye’nin önemli festivallerinden olan 13. Yeşilüzümlü yöresi, dastar ve kuzugöbeği mantar festivali, 19-20-21 Nisan tarihlerinde yapılacak.

Bodrum’da Ralli Heyecanı Yaklaşıyor

Karya Otomobil Spor Kulübü (KAROSK) tarafından düzenlenen 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası üçüncü ayağı Rally Bodrum, 26-28 Nisan tarihlerinde Bodrum yarımadasında adrenalin dolu bir hafta sonu yaşatacak.

Günhan, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Türk halk müziğinin sevilen sesi, TRT'nin ünlü sanatçılarından Şakir Öner Günhan(82), Muğla'nın Bodrum ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Türk Halk Müziği'nin sevilen sesi Günhan hayatını kaybetti

Türk halk müziğinin sevilen sesi Şakir Öner Günhan (82), Muğla’nın Bodrum ilçesinde tedavi gördüğü hastanede yaşama veda etti.

Toplam 14612 haber.