Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Korkutan 4.1 büyüklüğünde deprem

Malatya Battalgazi'de 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

 Fethiye’ye Geldi, Hayran Kaldı

Sakarya’dan Muğla’nın Fethiye ilçesinde tatile gelen Safa Özgen, bundan sonra tatil denilince akla Fethiye’nin geleceğini belirterek Sakarya’ya döndüğünde de arkadaşlarına Fethiye’yi tavsiye edeceğini ifade etti.

Datça'da Bayram Yoğunluğu

Muğla'nın turizm bölgelerinden olan Datça'da bayram yoğunluğu yaşanırken, ilçe genelinde sahiller ve oteller doldu.

Karaca, ‘Fethiye’de rekor kırdık, seçimi farklı kazandık’

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Cumhuriyet Halk Partisi ilçe binasında düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. Buraya seçim süreci ile ilgili çeşitli açıklamalarda bulunan Karaca, “Çok çalıştık ve seçimi büyük bir farkla aldık” dedi.

Fethiye İnlice Plajı hizmete başladı Plaja giriş ne kadar? yiyecek ve içecek fiyatları

Türkiye’nin turizm merkezlerinden biri olan Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde bulunan İnlice Plajı, Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hizmet verilmeye başlandı. Plajda satışı yapılan bazı ürünlerin fiyatlarını sizler için derledik.

Bugün Fethiye’de Hava Nasıl Olacak, Deniz Suyu Sıcaklığı Kaç Derece?

Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde Fethiye’ye tatil yapmak için gelen yerli ve yabancı misafirler hava durumunu merak ediyor. “Fethiye’de hava nasıl olacak?” sorusunu haberimizde derledik.

CHP ilçe binasında bayramlaşma töreni

Ramazan Bayramı sebebiyle Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı'nda bayramlaşma merasimi düzenlendi.

Kaymakam Yakuta Şehit Aileleri İle Bayramlaştı

Dalaman Kaymakamlığı, Ramazan Bayramı’nda anlamlı bir etkinlik düzenleyerek şehit aileleri ve gazilerle bayramlaştı.

Başkan Karaca’dan Anlamlı Ziyaretler

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Ramazan bayramının ilk gününde ilçede bir dizi bayramlaşma programına katıldı.

Emniyet Müdürü Dadaşoğlu, “Tek silahımız güler yüzümüz, şefkatimiz”

Fethiye’de Türk Polis Teşkilatının 179'uncu kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla tören düzenlendi. Törende konuşan Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu “Bizim polis olarak görevimiz gönüllere girmektir. Olayları önlemek asıl amacımızdır. Bizim tek silahımız güler yüzümüz ve şefkatimiz” dedi. 

Karaca, ‘Şehrimizi güzelleştireceğiz’

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde düzenlenen ilk meclis toplantısına katıldı. Toplantıyla ilgili açıklama yapan Karaca, “Büyükşehir için Fethiye’den görevlendirme yapıldı” dedi.

Muğla Büyükşehir Meclisi Ahmet Aras Başkanlığında İlk Toplantısını Yaptı

31 Mart Yerel seçimlerinden sonra Muğla Büyükşehir Belediye meclisi Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras başkanlığında ilk defa toplandı ve 21 madde görüşüldü. Yerel seçimlerden sonra Büyükşehir Meclisi 49 CHP, 17 AK Parti, 3 MHP ve 1 İYİ Parti üyeden oluştu.

Kumburnu Plajı’nda Ziyaretçi Sayısını Dengelemek İçin Hizmet Bedeli Alınmaya Başlandı

Fethiye’nin dünyaca ünlü Ölüdeniz, Kumburnu Plajı’nın yaya girişi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sualtı Araştırma ve Uygulama Merkezi raporuna göre ziyaretçi sayısını azaltmak ve bölgeyi korumak için milli park ve tabiat parklarında olduğu gibi saha hizmet bedeli alınmaya başlandı.

Fethiye Atatürkçü Düşünce Derneği’nden 10 Nisan Laiklik Günü Mesajı

Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi, 10 Nisan Lâiklik Günü münasebetiyle bir basın açıklaması yayımladı.

Fethiye Kaymakamı Ertaş’tan Ramazan Bayramı Mesajı

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Ramazan Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

Dural, ‘Bayram Kardeşliğimizin Pekişmesine Vesile Olsun’

Aydın Vakıflar Bölge Müdürü Yusuf Dural, Ramazan Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Bölge Müdürü Dural, ‘Bayram gönüllerimizin birleşmesine, bütünleşmesine ve kardeşliğimizin pekişmesine vesile olsun” dedi.

Başkan Karaca Vatandaşlarla İftar Yaptı

31 Mart yerel seçimlerinde güven tazeleyen Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Belediyesi'ne ait Çatalarık Sosyal Tesisi’nde vatandaşlarla iftar yaptı.

Milletvekili Otgöz’den Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz: “Kutsiyeti, bereketi ve rahmeti ile tüm Milletimizi kucaklayan bir Ramazan ayının ardından Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hep birlikte, sağlıkla, mutlulukla nice bayramlara kavuşmak dileğiyle bayramımız kutlu olsun.”

Başkan Akdenizli, Personeliyle Bayramlaştı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Ramazan Bayramı öncesi birimleri ziyaret ederek çalışanlarla bayramlaştı. Başkan Akdenizli, belediye çalışanlarına sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmelerini diledi.

Toplam 14612 haber.