Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

O ARTIK "TURİZM POLİSİ ARACI"

Bodrum'da 1954 model araç yenilenerek turizm polisinin hizmetine verildi.

MOTOR ARIZASI YAPAN TEKNEYİ KIYEM EKİPLERİ KURTARDI

Fethiye Yanıklar Koyu açıklarında makine arızası nedeniyle sürüklenen tekne Kıyı Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kurtarıldı.

MUĞLA VALİSİ SAYIN ORHAN TAVLI’NIN 19 EYLÜL “GAZİLER GÜNÜ” MESAJI

Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından, 19 Eylül 1921'de Kurtuluş Savaşı’nın Başkomutanı Mustafa Kemal Atatürk'e “Mareşal” rütbesi ve “Gazi” unvanı verilişinin yıldönümünü “Gaziler Günü” olarak kutlamaktayız.

İPTAL OLAN KPSS, YENİDEN YAPILDI

KPSS Genel Kültür Genel Yetenek Soruları (18 Eylül 2022) ÖSYM’nin 31 Temmuz 2022’de yaptığı 2022 KPSS Genel Kültür Genel Yetenek Sınavı kopya olaylarının ardından iptal olmuştu. İptal olan sınavın ardından adaylar yeni yapılacak sınav için hazırlanmaya başladı. İptal olan KPSS için yeni tarih 18 Eylül yani bugün olarak belirlenmişti.

BAKAN ADİL KARAİSMAİLOĞLU, BODRUM'DA DENİZCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Muğla'nın Bodrum ilçesinde denizcilerle bir araya geldi, sorunları ve talepleri dinledi.

TRAFİĞİNİN BİTMEYEN ÇİLESİ; ÇİFT SIRA PARK

Gözde turizm merkezlerinden beri olan Fethiye’de trafiğin bitmeyen çilesi, çift sıra parklar oldu. Fethiye'de turizm sezonu hız kesmeden devam ederken şehir trafiği ise çeşitli bölgelerde yapılan çift sıra parklardan ötürü zaman zaman kitlendiği FRT TV kameralarına yansıdı.

KUBİLAY ALCU FETHİYE’YE GALİBİYETLE DÖNÜYOR

İstanbul'da Uluslararası 7.ci Profesyonel boks maçına çıkan Fethiyemizin Yenilgisiz Gururu Avrupa boks Şampiyonu Hasan Kubilay Alcu Rakibini puanla yenerek en dövüşken Sporcu ödülüne layık görüldü.

BAŞKAN DEMİR'İN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU: "KATLI KAVŞAK PROJEMİZ ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE BAŞLAYACAK"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu AK Parti İl Başkanlığı ziyarette bulunurken, İsmailoğlu burada yaptığı açıklamada, "Katlı kavşak projemiz önümüzdeki günlerde başlayacak" dedi.

SU HATTI PATLADI, CADDE GÖLE DÖNDÜ, ESNAF İSYAN ETTİ

Bodrum'da daha önce aynı bölgede bir yılda 6 kez patlayan isale hattı, 7'nci kez yine patladı. Son üç yılda aynı isale hattının 30 kez patlamasına isyan eden esnaf yetkililerden yardım beklediğini belirtirken 8 işyerini ise su bastı.

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU MUĞLA'DA

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Muğla ziyareti çerçevesinde Valilik Koordinasyon Toplantısı'na katıldı.

KAYA YOLUNDA ATV KAZASI

Kaya yolu üzerinde meydana gelen tek taraflı ATV kazasında bir kişi hafif yaralandı.

MOTORİNE BÜYÜK İNDİRİM GELİYOR! TARİH BELLİ OLDU

Brent petrol fiyatlarında yaşanan gerileme sonrası motorinin litre fiyatına indirim gelmesi bekleniyor.

SICAKLIKLAR DÜŞÜYOR

Eylül ayının ortaları yaşanırken, yaz ayının bitmesine sayılı günler kaldı. Meteorolojiden alınan bilgiler doğrultusunda hafta başından itibaren sıcaklıkların 5 derece birden düşmesi bekleniyor.

FETHİYESPOR KARACABEY’E HAZIR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 5. haftasında Karacabey Belediyespor ile karşılaşacak. Mücadele 18 Eylül Pazar günü saat 19.00’da başlayacak.

MAKAM ARACI GELİN ARABASI OLDU, HÜLYA MURADINA ERDİ

Muğla'nın Ortaca ilçesinde yaşayan down sendromlu 22 yaşındaki Hülya Er'in gelin olma isteğini kırmayan Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, makam aracını düğün arabası olarak hazırlatarak, Hülya'nın isteğini yerine getirdi. Temsili düğünde Başkan Uzundemir ile dans eden Hülya, hayaline kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

PROJE OFİSİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Fethiye Kaymakamlığı bünyesinde kurulacak olan Proje Ofisi için bilgilendirme ve eğitim toplantısı gerçekleştirildi. 

MUĞLA'DA 2022 YKS'DE BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS 2022) göstermiş oldukları başarı ile Muğla'nın gururu olan öğrenciler için ödül töreni düzenlendi. Muğla Olgunlaşma Enstitüsünde gerçekleşen törende başarılı gençler İl Müdürü Emre Çay ve protokol tarafından ödüllendirildi.

RODOS VE MARMARİS YELKEN KULÜPLERİ 15.KEZ YARIŞACAK

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Rodos ve Marmaris yelken kulüplerinin dostluk yarışı olarak adlandırdıkları 16-19 Eylül arası sürecek ‘'Channel Regata-Sailing Together ‘' yelken yarışlarının kayıt günü ve tanışma kokteyli yapıldı.

Toplam 14640 haber.