Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Ortaca’da Sınırlı Sorumlu Su Ürünleri Kooperatifi Kuruldu

Muğla'nın Ortaca ilçesi Dalyan Mahallesi'nde bulunan S.S. Ortaca Su Ürünleri Kooperatifi, Sarıgerme ve Dalyan Mahallesinde faaliyet gösteren balıkçıları bir araya getirdi. Uzun yıllar sorunlarının çözümünde zorluklar yaşayan ve bireysel olarak çözüme ulaşamayan balıkçılar, bundan böyle kurumsal bir yapıda faaliyetlerini sürdürecek.

SEYDİKEMER BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE YARDIMI

Seydikemer Belediyesi, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı’nın başlamasıyla Seydikemer Şehit Gürcan Akan İlkokulu’ndaki Ana Sınıfı Öğrencilerine kırtasiye malzemeleri dağıttı.

İLKÖĞRETİM HAFTASI COŞKUSU YAŞANDI

İlköğretim Haftası Kutlama etkinlikleri kapsamında Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtında gerçekleşen çelenk sunma töreninin ardından Kaymakam Mustafa Karslıoğlu İlkokulunda İlköğretim Haftası Kutlama programı gerçekleştirildi.

BAŞKAN DEMİR, "EĞİTİMDE FIRSAT EŞİTLİĞİ SAĞLANMALI"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, yeni Eğitim ve Öğretim Yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TÖRENLE BAŞLADI

İlköğretim Haftası Kutlama etkinlikleri kapsamında Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çelenk sunma ve kutlama programı düzenlendi.

Ortaca Belediyesi sığla ağaçlarını koruma altına alıyor

Kozmetik ve tıbbi alanda kullanılan ve nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan Muğla Ortaca Belediyesi mücavir alanı içerisinde bulunan sığla ağaçları Ortaca Belediyesi tarafından koruma altına alındı.

YANAN ARAÇTA CAN KAYBININ OLMAMASI SEVİNDİRDİ

Muğla’nın Yatağan İlçesinde seyir halindeki araçta meydana gelen yangında can kaybının olmaması sevindirdi.

FETHİYE’DE TATİL SEZONU DEVAM EDİYOR

Türkiye'nin gözde turizm kentlerinden Muğla'nın Fethiye ilçesinde hava sıcaklıkları 35 derecede devam ederken plajlar ve denizler yerli ve yabancı turistler ile dolu. Turizmciler ise sezonun yoğunluğundan memnun oldukları belirttiler.

ELEKTRİK DİREĞİNDE MAHSUR KALAN KEDİ KURTARILDI

Seydikemer’de bir elektrik direğinde mahsur kalan kedi Seydikemer İtfaiye Grup Amirliği Ekipleri tarafından kurtarıldı.

BAŞARININ YOLU BESLENMEDEN GEÇİYOR

Okul çağındaki çocukların sağlıklı beslenmesi, hem gelişimlerini hem de akademik başarılarını olumlu etkiliyor. Uzmanlar, öğünlerde protein, taze sebzeler ile tam tahıllı ürünlerin tercih edilmesini ve hazır gıdadan uzak durulmasını öneriyor.

YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLIYOR

17 Haziran 2022 Cuma günü karnelerin alınmasıyla başlayan 3 aylık yaz tatili 12 Eylül 2022 Pazartesi günü sona erecek ve 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı başlayacak.

EURO TEKRARDAN DOLAR’I GEÇTİ

Son 20 yılın hükümdarı olan Euro, dolar karşısında bir kaç haftadır yenikti. Piyasada Euro 18 lira 32 kuruşa kadar yükseldi. Dolar ise 18 lira 23 kuruş. Böylece Euro, Dolar’a karşı haftayı önde kapatmış oldu.

FRENK KAKTÜSÜNÜ TANITMAK AMACIYLA MÜZİK FESTİVALİ DÜZENLENİYOR

Orman yangınlarının yayılmasını önlemede büyük bir katkısı olan frenk kaktüsünün tanıtılmasını hedefleyen 'Opus Müzik Festivali' Muğla'nın Bodrum ilçesinde başladı.

Saha çözüm ekibi, 6 bin 714 kişi ile görüştü

Bodrum Belediyesi tarafından ilçede başlatılan 'Saha Çözüm Hareketi' çerçevesinde vatandaşlara ziyaretler gerçekleştirilmeye devam ederken, oluşturulan ekip 6 bin 714 kişi ile görüştü.

BODRUM BELEDİYESİ HALKININ YANINDA

Bodrum Belediyesi tarafından ilçede başlatılan “Saha Çözüm Hareketi” kapsamında vatandaşlara ziyaretler gerçekleştiriliyor.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Türkiye 3’üncüsü oldu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Akreditasyon Sertifika Töreni, TOBB konferans salonunda gerçekleşti. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası yapılan denetleme sonrasında, TOBB'a bağlı 181 Ticaret ve Sanayi Odası arasında Türkiye 3'üncüsü oldu.

KÖPEĞİ AĞACA ASARAK ÖLDÜREN ŞAHIS YAKALANDI

Muğla'nın Ula ilçesinde 6 Mart 2022 tarihinde av köpeğini zeytinlik alanda ağaca asarak öldüren şüpheli jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

BAŞKAN ÇOBAN, FETHİYE PROGRAMINA KONUK OLDU

Fethiye İyi Parti İlçe Başkanı Fatih Çoban, FRT TV'de yayınlanan Fethiye adlı programın konuğu oldu.

Marmaris’te ’Halk Kart’ yüzleri güldürecek

Marmaris Belediyesi'nin ihtiyaç sahiplerine yönelik hayata geçireceği Halk Kart için imza töreni düzenlendi. Başkan Oktay Halk Kart için 'Hem iş yükümüzü azaltacak, hem de vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını doğrudan karşılamasına olanak sağlayacak' dedi.

Toplam 14640 haber.