Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

KIZILAY KAN BAĞIŞI TIRI VATANDAŞIN HİZMETİNDE

Sıcaklar sebebiyle azalan kan bağışlarına destek olabilmek adına 8-9 Eylül perşembe ve cuma günleri 15.30-22.30 saatleri arasında Uğur Mumcu Parkı girişinde Kızılay kan bağışı tırı, kan vermek isteyen vatandaşlar için hizmet verdi.

KAYAKÖY'E ZİYARETÇİ AKINI

Fethiye'de bulunan 5 bin yıllık geçmişe sahip tarihi Kayaköy, 2022 yılında da ziyaretçi çeken ören yeri oldu. 2021 yılında Kayaköy’e 47 bin ziyaretçi gelirken, 2022 yılında son 6 aylık verilere göre 75 bin ziyaretçi ile zirveye oturdu.

İŞ İNSANI İDER’DEN GAZİLER DERNEĞİNE DESTEK

İş İnsanı Etem İder, Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne çeşitli yardımlarda bulundu.

ESNAF ODASI TÜRKİYE’NİN ZİRVESİNDE

Seydikemerli esnaf Karaçay zirveye tırmanarak odanın bayrağını açtı. Seydikemer'de esnaflık yapan Kemal Karaçay, beraberindeki arkadaşları ile birlikte Ağrı dağının zirvesine tırmandı.

BAŞKANLARDAN PAZAR ESNAFINA ZİYARET

Deva Partisi Fethiye Cuma günleri kurulan üretici pazarı esnafını ziyaret etti. Ziyarete Deva Partisi Muğla İl Başkanı Emrah Çay beraberinde Deva Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Kulaç, Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit katıldı.

DOMUZLAR ŞEHİR HAYATINI SEVDİ

Taşkaya Mahallesi’nde bir grup domuz sürücü yemek yerken bir takipçimizin kamerasına yakalandı.

TEKNOFEST KARADENİZ’DE MUĞLA’YA 4 KUPA

Bu yıl Samsun Çarşamba havalimanında düzenlenen Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali olan TEKNOFEST Karadeniz’de Muğla rüzgarı esti. Muğla’lı gençler geliştirdikleri projeleriyle Türkiye'nin enleri arasında yer aldı. Biri şampiyonluk kupası olmak üzere 4 kupa kazandı.

DALAMAN'DA ORMAN YANGINI KORKUTTU

Muğla'nın Dalaman İlçesinde ormanlık alanda çıkan yangın korkuttu. Ormanlık alanda çıkan yangında 5 dönümlük alanın yandığı öğrenildi.

MÜDÜR ATMACA, MESAİ ARKADAŞLARIYLA AKŞAM YEMEĞİ’NDE BULUŞTU

İlçe Milli Eğitim Müdür olarak göreve başlayan Ahmet Atmaca, mesai arkadaşlarıyla Büyük Samanlık Koyu’nda düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.

CUMHURİYET HALK PARTİSİ 99. YAŞINI KUTLADI

Cumhuriyet Halk Partisi 99. yaşını, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen program ile kutladı. Cumhuriyet Halk Partisi 99. yaşını törenle kutladı. Cumhuriyet Meydanında düzenlenen programa Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, ADD Başkanı Nursel Türetken, Cumhuriyet Halk Partisi Eski Milletvekillileri, Çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

MUĞLA'DA DİJİTAL BASKI VE REKLAM ATÖLYESİ AÇILDI

Muğla’nın Menteşe ilçesinde Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde oluşturulan Dijital Baskı ve Reklam Atölyesinin açılışı yapıldı.

Ferdi Tayfur hayranı Bekir, beş gündür aranıyor

Muğla'nın Milas ilçesinde, yerel halk tarafından sokaklarda hayranı olduğu Ferdi Tayfur'un şarkılarını seslendirmesiyle bilinen tanınan Bekir Coşkun'dan yaklaşık bir haftadan buyana haber alınamıyor. Yakınları ve ailesi tarafından kayıp başvurusunda bulunulan Bekir'in bulunması için güvenlik güçleri de çalışma başlattı.

Muğla’da Analitik Kimya Kongresi gerçekleştiriliyor

2002 yılından bu yana her iki yılda bir düzenlenen ve başta analitik kimya alanında çalışmalar yapan tüm akademisyen ve araştırmacılar arasında prestijli bir kongre haline gelen Ulusal Analitik Kimya Kongresi'nin Muğla'da 10'uncusu düzenleniyor.

Başsavcı Dönmez Başkanlığında Ceza İnfaz Kurumları Koordinasyon toplantısı

Muğla Ceza İnfaz Kurumları Koordinasyon toplantısında hükümlü ve tutukluların sevk ve nakilleri ile sağlık hizmetleri yürütülmesi konuları ele alındı.

Köyceğiz’de yanan ormanlarda yaralar sarılıyor

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde geçen yıl yanan ormanlar yeniden yeşermeye başladı.

Su arızasını giderirken göçük altında kaldılar

Muğla'nın Datça ilçesinde yoldaki su arızasını girmek için kazılan çukurda oluşan göçükte toprak altında kalan iki işçi, arkadaşları tarafından kurtarıldı. Hastaneye kaldırılan işçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kent Meydanı otoparkı hizmete devam ediyor

MUĞLA (İHA) İl genelinde otopark kapasitesini arttırmak için çalışmalarını sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin, Menteşe ilçesinde araç parklanmalarının trafik yoğunluğuna neden olmaması için faaliyete aldığı Kent Meydanı otoparkı hizmete devam ediyor. Bölgede bulunan sosyal alanlar, okullar, kurum ve kuruluşlardan kaynaklanan yoğun araç parkının trafik yoğunluğuna neden olmaması için faaliyete giren Kent Meydanı otoparkı, 24 saat boyunca güvenlik kontrolünde bulunarak vatandaşlara güvenli bir park alanı oluşturuyor.

SİGARAYA 1,5 TL ZAM GELDİ

Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, bir sigara grubuna paket başına 1.5 TL zam geldiğini duyurdu. Sigaraya en son temmuz ayında zam yapılmış, en ucuz paket 27 lira olmuştu.

FETHİYE' DE TRAFİK ÇALIŞMALARI YOĞUNLAŞTI

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekipleri, trafiğin kontrollü bir şekilde ilerlemesi için çalışmalarına devam ediyor.

Toplam 14635 haber.