Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

BOTTAN DÜŞEN GÖÇMEN FECİ ŞEKİLDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bindiği lastik bottan düşen Suriyeli göçmen, pervaneye kapılması sonucu yaşamını yitirdi. Bottaki bir kişi organizatör olduğu değerlendirilerek gözaltına alındı

ATMACA’DAN OKUL ZİYARETİ

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca, Fethiye Merkez Atatürk İlkokulu ve Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya geldi.

BAŞKAN YARDIMCISI RIZVANOĞLU, “TEMİZ BİR SİYASET YAPILMASI GEREKİYOR”

15 Eylül Dünya Çevre Temizlik günü münasebetiyle Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı Evrim Rızvanoğlu Fethiye’ye geldi. Deva Partisi ekibi dünya temizlik haftası münasebeti ile yarım ada ve çevresinde temizlik etkinliği yaptılar. 

BODRUM VE PRİZREN KARDEŞ ŞEHİR OLMA YOLUNDA

Bodrum Belediyesi ve Kosova Cumhuriyeti Prizren Belediyesi arasında dostluk köprüsü kuruluyor.

Bodrum Ticaret Odası Başkan Adayı Kaplan, “Kurumlar seçim sürecinde tarafsız olmalıdır”

Bodrum Ticaret Odası seçimlerine kısa bir süre kala adaylardan iş adamı Engin Kaplan projelerini ve hedeflerini anlatmak üzere basın açıklaması düzenledi. Bodrum'daki kurum ve kuruluşların seçim sürecinde tarafsız olması gerektiğini vurgulayan Kaplan, 'Biz kurumlardan destek talep etmek bir yana, kurumunuzu koruyun ve tarafsız olun dedik. Biz bu çağrıyı yaparken, herkesin bu konuda özenli olmadığını görüyoruz bununda doğru olmadığını belirtmek isteriz' dedi.

SİBER DOLANDIRICILAR TUTUKLANDI

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen siber suçlara yönelik soruşturma çerçevesinde sahte siteler üzerinden sahte araç kiralama ve sahte otel rezervasyon yaparak nitelikli dolandırıcılık yapan 2 kişi tutuklandı.

SÖZLERİ YÜREKLERİ DAĞLADI, YUNAN ZULMÜNÜ GÖZLER ÖNÜNE SERDİ

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Yunan askerlerinin ölüme terk ettiği göçmenlerin arasında bulunan ve birisi 9 aylık iki çocuğu olmak üzere ailesinden beş kişiyi kaybeden Muhammed Berjas, "Yunan askerleri ailemi yok etti, Yunanistan'a dava açacağım" diye konuştu.

MENTEŞE BELEDİYESİNE SAĞLIKLI KENTLER BİRLİĞİNDEN JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği tarafından bu yıl 13'ncüsü düzenlenen, 45 üye belediyenin 143 projeyle başvurduğu Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması sonucunda Menteşe Belediyesi ‘Kurumsal Karbon Ayak İzi Azaltım Projesi' ile Jüri Özel ödülüne layık görüldü.

MARMARİS'TE DENİZDE KAYBOLAN 5 DÜZENSİZ GÖÇMENİ ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında Yunanistan unsurları tarafından ölüme terk edilen ve denizde kaybolduğu tahmin edilen 2'si bebek 5 düzensiz göçmeni arama çalışmaları devam ediyor.

KİSSEBÜKÜ'NDE CUMHURBAŞKANLIĞI KARARNAMESİ İLE ‘ACELE' KAMULAŞTIRMA İLANI

Bodrum ilçesine 20 kilometre uzaklıkta yer alan Kissebükü Anastasiapolis Antik Kentindeki kazı çalışmalarının yürütülebilmesi için çevresindeki 17 bin metrekarelik alanın Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile ‘Acele' kamulaştırılarak bu alandaki tarihi yapıların ortaya çıkarılması ve restorasyon çalışmalarının bir an önce başlaması sağlanacak.

KARACA’DAN ATMACA’YA ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, geçtiğimiz günlerde Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Ahmet Atmaca’ya ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. 

DELİKLİ BURUN’DA DEV AKYA 

Av sezonunun açılmasıyla denizciler bayram etti. Delikli burun mevkiinde balıkçının yakaladığı 26 kilo akya görenleri şok etti. 

TOKİ’DEN MUĞLA’YA 2 BİN 600 YENİ KONUT

2022 TOKİ başvuru şartları daire fiyatları ve taksit ödemeleri İstanbul dâhil 81 il için belli oldu. Buna göre 250 Bin Sosyal Konut projesi kapsamında Muğla merkez ve ilçelerinde toplam 2 bin 400 yeni konut inşa edilecek.

MUĞLA'NIN KAVAKLIDERE İLÇESİNDE AHİLİK HAFTASI KUTLANDI

Ahilik kültürünün tanıtılması, yaşatılması ve gelecek kuşaklara aktarılması amacıyla bu yıl 12-18 Eylül tarihleri arasında kutlanan Ahilik Haftası, Muğla’nın Kavaklıdere ilçesinde gerçekleştirilen programda, çeşitli etkinliklerle kutlandı.

BİK GENEL MÜDÜRÜ ERKILINÇ, “GAZETELERİMİZİN HAKLARINI SONUNA KADAR KORUYACAĞIZ”

Gazete Sahipleri ve Temsilcileri Toplantılarının ikincisi BİK Genel Müdürü Cavit Erkılınç’ın katılımı ile İzmir’de gerçekleştirildi. Erkılınç, internet medyası karşısında gazetelerin kazanılmış haklarının sonuna kadar korunacağını söyledi.

FTSO BAŞKANI OSMAN ÇIRALI'NIN AHİLİK HAFTASI MESAJI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı 13-19 Eylül 2022 Ahilik Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Ahiliğin, birlik, beraberlik ve paylaşmanın simgesi olduğunu kaydeden Osman Çıralı mesajında, “Güzel ahlakın sanatla, ticaretle bütünleştiği ahilik, yüzlerce yıl önce olduğu gibi bugün ve yarın da felsefesiyle toplumsal ve ticari hayatta yol gösterici olmaya devam edecektir. Alın ve akıl teri, emekleriyle Türkiye ekonomisine güç katan herkesin Ahilik Haftası’nı kutluyor, bereketli ve hayırlı kazançlar diliyorum ” dedi.

MARMARİS'TE ORMANI YAKMIŞTI, 20 YIL HAPSİ İSTENDİ

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Haziran ayında çıkan yangının şüphelisi olarak gözaltına alınan Sacit Ayhan'ın 20 yıla kadar hapsi istendi.

MİLAS-BODRUM HAVAALANI 754 BİN 736 YOLCUYA HİZMET VERDİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Milas-Bodrum Havalimanı'nın Ağustos ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı.

KÖYCEĞİZ'E ATANAN AİLE HEKİMİ HASTA KABULÜNE BAŞLADI

Muğla'nın Köyceğiz Devlet Hastanesi'ne atanan Aile Hekimi Uzmanı Dr. Büşra Özoğlu görevine başladı.

Toplam 14635 haber.