Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

ÜNLÜ MODEL TÜLİN ŞAHİN FETHİYE'DE AÇILIŞA KATILDI

Ünlü model Tülin Şahin, Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir kuyumcu açılışına katıldı, 9 Ekim'de gerçekleştirilecek olan boks organizasyonunda şampiyonun sahip olacağı altın kemeri de kendi üzerine takarak tanıttı.

VALİ TAVLI, TELMESSOS ANTİK TİYATROSUNDA İNCELEME YAPTI

Muğla Valisi Orhan Tavlı bir dizi ziyaretler için geldiği Seydikemer’den sonra Fethiye’de çalışmaları devam eden Telmessos Antik Tiyatrosunda incelemeler yaptı. 

VALİ TAVLI, SEYDİKEMER’DE PROJELER HAKKINDA BİLGİ ALDI

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Seydikemer'e gelerek devam eden projeleri yerinde inceleyip, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’den bilgi aldı.

MUĞLA MÜSİAD’A AHİLİK HAFTASI ZİYARETİ

Muğla İl Müftü Vekili Sema Özbakış ve Din Hizmetleri Şube Müdürü Mehmet Kurumahmut MÜSİAD Muğla Şube Başkanı Kazım Demir, Ticaret İl Müdürü ve Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'ni Ahilik Haftası dolayısı ile tebrik ziyaretinde bulundu.

MUĞLA’DA KUAFÖR GÖKYÜZÜNDE SAÇ KESTİ

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir kuaför, birlikte deniz paraşütü ile uçtuğu müşterisinin saçlarını havada kesti.

MİLAS’IN YENİ ORMAN İŞLETME MÜDÜRÜ UYSAL, GÖREVE BAŞLADI

Muğla'nın Milas ilçesi Orman İşletme Müdürlüğüne İşletme Müdürü olarak atanan Mehmet Uysal yeni görevine başladı.

MSKÜ’DE DEVİR-TESLİM GERÇEKLEŞTİ

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde 16 Ekim Cuma günü düzenlenen devir teslim töreniyle Rektör Prof. Dr. Turhan Kaçar, görevi Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’ten devraldı.

FTSO MECLİS ÜYESİ VE MESLEK KOMİTESİ BAŞKANLARINA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Eylül Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda 2018-2022 döneminin son toplantısı olan oturumun sonunda, meclis üyeleri ve meslek komitesi başkanlarına teşekkür plaketi verildi.

PARKE ÇALIŞMASI BAŞLADI

Fethiye Belediyesi tarafından Atatürk Caddesi ve İnönü Bulvarı’nın birleştiği bölgede yapılan altyapı çalışmalarının ardından parke çalışmaları başladı. Yapılan çalışmaların ardından olun en kısa sürede trafiğe açılacağı bildirildi.

20 METRELİK SU KUYUSUNDA HAYAT MÜCADELESİ

Bodrum’da 20 metrelik su kuyusuna düşen buzağı, ekiplerin titiz çalışmaları sonrası kurtarıldı.

BAŞKAN OTGÖZ, GAZİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında; “Şanlı tarihimizin ebedi kahramanları olan gazilerimiz, vatanseverliğimizin ve fedakârlığımızın ölümsüz kahramanlarıdır” ifadelerini kullandı.

MOTORİNE BÜYÜK İNDİRİM BEKLENİYOR!

Brent petrol ve uluslararası piyasalarda ürün fiyatının düşmesi akaryakıt fiyatlarında indirim beklentilerini de beraberinde getirdi. Akaryakıt sektörü kaynakları; bugün petrol, dolar ve ürün fiyatlarında yukarı yönlü ciddi bir hareket olmaması durumunda motorine 1,5 TL ile 2 TL arasında bir indirim gelebileceğini öngörüyor.

BOTTAN DÜŞEREK PERVANEYE TAKILIP ÖLEN DÜZENSİZ GÖÇMEN OLAYI İLE İLGİLİ BİR KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında bottan düşen düzensiz göçmenin pervaneye takılıp yaşamını yitirdiği olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı. Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada gözaltına alınan şahsın sorgusunun devam ettiği bildirildi.

GELİŞTİRİLEN PROJELER ALZHEİMER VE TİP-1 DİYABET HASTALARININ HAYATINI KOLAYLAŞTIRIYOR

Muğla Valiliği himayesinde geliştirilen Sevdiklerimiz yanımızda projesi Alzheimer hastalarının ve yakınlarının, Muğla Şekerleri projesi Tip-1 Diyabetli çocukların ve yakınlarının hayatını kolaylaştırıyor.

MUĞLA’DAN DOST VE KARDEŞ ÜLKE PAKİSTAN’A YARDIM TIRLARI YOLA ÇIKTI

Muson Yağmurları Dolayısıyla Sel Afeti Yaşanan Dost ve Kardeş Ülke Pakistan’a Başlatılan İnsani Yardım Kampanyası kapsamında Muğla’da toplanan yardımları ulaştıracak ilk tırlar yola çıktı.

ÜRETİCİLERİN DİKKATİNE ÇKS BAŞVURULARI BAŞLADI!

2023 Üretim Yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları 1 Eylül 2022 tarihi itibariyle başlamış olup 30 Haziran 2023 tarihi mesai bitiminde sona erecektir.

MUĞLA’DA İŞE BİSİKLET İLE GİTTİLER

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş ve İl Müdürlüğü Şube Müdürleri 16-22 Eylül 2022 Avrupa Hareketlilik Haftası Kapsamında Kötekli’de bulunan İl Müdürlüğü Lojmanlarından işyerleri olan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Binasına 7 km Bisiklet sürerek gittiler.

BALIK PAZARI’NDA DENETİM

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Balık Pazarı’nda denetim gerçekleştirildi.

’MADDE BAĞIMLILIĞI’’ BİLİNÇLENDİRME SEMİNERİ

Fethiye Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, ‘’Madde Bağımlılığı’’ konusunda aileleri bilinçlendirme maksadıyla bir seminer düzenledi.

Toplam 14637 haber.