Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

ARAÇ SAHİPLERİNİN KEYFİ KAÇACAK! MOTORİNE ZAM GELDİ

Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanma nedeniyle akaryakıt fiyatları bir aşağıya bir yukarı hareket etmeye devam ediyor. Dün 70 kuruş zamlanan motorinin fiyatı bugün de 77 kuruş arttı. Zammın ardından motorinin litresi yeniden 26 lira seviyesine yükseldi.

DATÇA’DA 186 DÜZENSİZ GÖÇMEN KURTARILDI

Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında Yunanistan sahil güvenlik unsurları tarafından Türk karasularına aynı gün geri itilen toplam 186 düzensiz göçmen kurtarıldı.

SEYDİKEMER BELEDİYESİ EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Seydikemer Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı, Seydikemer Belediye Başkan Vekili Ramazan Akbal başkanlığında gerçekleşti.

ABA PROGRAMININ 1.YILI KUTLANDI

Nursel Özdemir Eğitim Kurumları, Uygulamalı Davranış Analizi (ABA) programını geçen yıl bünyesine dâhil etmişti. Uygulamanın birinci yıl dönümü dolayısıyla Elit Nursel Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bir etkinlik gerçekleştirildi.

MİLLETVEKİLİ GÖKCAN, “SAYIN GÜRÜN HEMŞERİLERİMİZDEN ÖZÜR DİLEYECEK MİSİNİZ?

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek ile birlikte, yılan hikayesine dönen Muğla Bölge Müzesi’nin önünde açıklama yaptı.

SEÇİM 15 EKİM 2022 TARİHİNDE YAPILACAK

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO) seçim tarihi belli oldu. 6 bini aşkın üyesi bulunan FTSO’da organ seçimleri için 15 Ekim 2022 tarihinde sandık başına gidilecek.

DALYAN KANALI ARTIK DAHA TEMİZ

Ortaca Belediyesi, her yıl binlerce turisti ağırlayan Dalyan Kanalı'nda temizlik çalışması gerçekleştirdi.

İYİ PARTİ’DEN, BAŞKAN KARACAYA ZİYARET

İyi Parti İlçe Teşkilatı tarafından Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyaret gerçekleştirildi.

MÜSİAD MUĞLA AİLESİ PİKNİKTE BULUŞTU

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Muğla Şubesi üyeleri aileleri ile birlikte düzenlenen piknikte bir araya geldi.

İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI AÇIKLANDI

İlköğretim Haftası Kutlamaları 12 Eylül 2022 Pazartesi günü saat 10.00’da Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başlayacak, saat 10.30’da Kaymakam Mustafa Karslıoğlu İlkokulu’nda kutlama programı devam edecek.

YK ENERJİ, 13. KARİA KARİALILAR VE MYLASA SEMPOZYUMU’NUN ANA SPONSORU OLDU

Maden sahalarında sürdürdüğü arkeolojik kazıların yanı sıra Ören Arkeopark'a verdiği destekle Milas'ın tarihinin gün yüzüne çıkmasını destek veren Yeniköy Kemerköy Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş, 13.Karia Karialılar ve Mylasa Sempozyumu'nun ana sponsoru oldu.

BAŞKAN KÖKTEN, “FETHİYESPOR BİZİM REKLAM YÜZÜMÜZ”

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifinden Fethiyespor’a kombine desteği geldi. Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten, tüm kooperatif yönetimine Fethiyespor kombinesi alarak Fethiyespor’a kombine desteğinde bulundu.

DEDEOĞLU, DUALARLA TOPRAĞA VERİLDİ

Muğla 20.Dönem milletvekili eğitimci Mustafa Dedeoğlu yakalandığı rahatsızlık sonucu Antalya'da kaldırıldığı hastanede 71 yaşında vefat etmişti. Mustafa Dedeoğlu bugün yeni camide kılınan cenaze namazının ardından Fethiye şehir mezarlığında dualarla toprağa verildi.

2/B TAŞINMAZLARIN SATIŞI İÇİN SON BAŞVURU!

Fethiye Milli Emlak Müdürlüğü tarafından yapılacak olan 2/B taşınmazların satışı için son başvuru 31 Aralık 2022 olduğu duyuruldu.

MARMARİS’TE AİLELERE ÜCRETSİZ DESTEK

Marmaris Belediyesi Kadın Danışma Merkezi'nde ergen bireyler ve annelerine yönelik yüz yüze psiko-eğitimler verilmeye başlandı.

MUĞLA'DA ART ARDA DEPREMLER

Muğla’nın Ula ilçesinde 3 saat içinde 6 ayrı deprem meydana geldi.

ESKİ MİLLETVEKİLİ DEDEOĞU HAYATINI KAYBETTİ

Muğla 20.Dönem milletvekili eğitimci Mustafa Dedeoğlu yakalandığı rahatsızlık sonucu Antalya'da kaldırıldığı hastanede 71 yaşında vefat etti.

ÇALIŞANLAR PROMOSYON ÖDEMELERİNİN YENİLENMESİ İÇİN KDK'YE BAŞVURDU

Kamu Denetçiliği Kurumu (KDK), çalışanlara bankalar tarafından verilen maaş promosyonlarında enflasyon düzenlemesi yapılmasına ilişkin başvuruları incelemeye aldı.

GÜNDOĞDU, “FETHİYE HIZLI GELİŞEN BİR İLÇE, İL OLMALI”

Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 il projesi ile çıkılan yolda Fethiye’nin de il olması konuşuluyor. Bununla ilgili Türkiye genelinde 19 ilçenin il olma durumu var. “Fethiye il olmaya hazır mı?” diye Clup Tuana Fethiye’nin Genel Müdürü ve Fethiyespor Yönetim Kurulu Üyesi Nurkaya Gündoğdu’ya sorduk.

Toplam 14637 haber.