Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANISINA HATIRA ORMANINA FİDAN DİKİLDİ

Kaymakam Çalık, şehit aileleriyle 18 Mart'ta açılan 15 Temmuz Şehitleri Hatıra Ormanı'na yeni ağaçlar dikerek şehitlerin isimlerini yaşatmayı hedeflediklerini kaydetti.

BAŞKAN OTGÖZ VE KAYMAKAM ÇALIK 15 TEMMUZ KAPSAMINDA ŞEHİTLİKLERİ ZİYARET ETTİ

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Seydikemer'de de etkinlikler düzenlendi.

TOBB EGE BÖLGESİ TOPLANTISI

Ege Bölgesi İstişare Toplantısı TOBB İkiz Kuleler ’de gerçekleştirildi. Toplantıya Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan ve Genel Sekreteri Füsun Şahin de katıldı. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu toplantıda oda ve borsa başkanlarından, yaptıkları icraatlar konusunda üyelerini bilgilendirmelerini ve tüm iş dünyasının bu imkânlardan yararlanmasını isterken, Türk özel sektörünün 6 ayda 1 milyon 200 bin kişiye iş imkanı sağlamasının bir dünya rekoru olduğunu söyledi.

“DARBECİLERE TEPKİMİZİ GÖSTERELİM”

AK Parti İlçe Başkanı Kadir Sarıhan bugün Muğla Ticaret ve Sanayi Odası salonunda 3. Duruşması gerçekleşecek olan suikast girişimi davasına partili partisiz vatandaşları davet ederek, “15 Temmuz darbe girişiminde Marmaris’te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik darbeciler tarafından gerçekleştirilen suikast girişimi davasında orada bulunarak darbecilere tepkilerimizi gösterelim” diye konuştu.

ODALARI VE SENDİKALAR ORTAK AÇIKLAMA YAPTI

15 Temmuz’un yıldönümü kapsamında 81 ilde eş zamanlı basın açıklaması yapıldı. Muğla’da MUTSO ev sahipliğinde yapılan basın açıklamasında Muğla Odaları ve Sendikalar yer aldı.

FETHİYE NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ YENİ YERİNDE

Seydikemer Ceza İnfaz Kurumu İş Yurdu tarafından yenilenen Fethiye Nüfus Müdürlüğü yeni yerinde halka hizmet vermeye başladı.

AKİF ARICAN’DAN BASIN AÇIKLAMASI

Burhanettin Tuna’nın istifa etmesinin hemen ardından yaptığı açıklama karşısında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim kurulu Başkanı Akif Arıcan sessiz kalmadı. Akif Arıcan yaptığı basın açıklamasında şunları kaydetti:

ŞOK İSTİFANIN ARDINDAN ŞOK AÇIKLAMALAR…

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) başkan yardımcılığı, yönetim kurulu ve meclis üyeliği ile meslek komitesi üyeliklerinden geçtiğimiz günlerde istifa eden İş adamı Burhanettin Tuna; basın mensuplarına açıklamada bulunarak istifasının gerekçelerini anlattı. Çeşitli iddialarda bulunan Burhanettin Tuna; Babadağ Güç Birliği Şirketinin hesaplarının denetlendirilmediği ve kara kutu gibi gizli tutulduğunu söyledi. İki hafta önce ani bir kararla Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Burhanettin Tuna, görevinden neden istifa ettiği konusunda kamuoyunun merak içerisinde olduğunu ifade ederek bir basın açıklaması yaptı. İstifa ettiği günden bu yana gece gündüz halkın nenden istifa ettiği konusunda sorular sorduğunu söyleyen Tuna, şimdilik FTSO Başkanlığı için adaylığını söz konusu olmadığını söyledi.

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANMA, DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ BAŞLADI…

Tüm yurtta olduğu gibi Fethiye’de de; 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri başladı. 15 Temmuz hain darbe kalkışmasına karşı koyarak şehit düşen güvenlik güçlerimiz ile vatandaşlarımız; ilçemizde düzenlenecek olan etkinliklerle bir kez daha Rahmet ve Şükranla anılacak. Dün Şehitlik ziyareti ile başlayan etkinlikler Cumartesi günü düzenlenecek olan Milli Birlik Yürüyüşü ile sona erecek. Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık ile Fethiye protokolü üyeleri tarafından Taşyaka şehir mezarlığında yer alan şehitlerimize Kur'an-ı Kerim ve dualar okunup, şehit mezarlarımıza karanfiller bırakıldı…

AKDENİZLİ'DEN ODA BAŞKANLARINA ZİYARET

Akdenizli Grup çatısı altında Tarım, İnşaat, Gıda ve Akaryakıt sektörlerinden sonra FRT TV, FRT FM, Gerçek Fethiye Gazetesi ve Cannur Reklam Ajansı'nı da bünyesine katan Akdenizli Grup Yönetim Kurulu Başkanı Önder Akdenizli, Fethiye'deki oda başkanlarına da nezaket ziyaretlerinde bulundu ve medya grubunun bundan sonraki çalışma prensipleri hakkında bilgiler aktarıp, ilkeli ve tarafsız yayıncılığın aynı şekilde devam ettirileceğini söyledi.

“BU BÖLGELER İÇERİSİNDE AMİRAL GEMİ FETHİYE’DİR”

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Çevre Şehircilik Fethiye Şubesi Müdürü Ersin Kara’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Saatcı ÖÇK bölgeleri içerisinde Fethiye’nin amiral gemisi olduğunu ifade etti.

FRT YÖNETİMİ MESLEKTAŞLARINI UNUTMADI

Akdenizli Grup çatısı altında Tarım, İnşaat, Gıda ve Akaryakıt sektörlerinden sonra FRT TV, FRT FM, Gerçek Fethiye Gazetesi ve Cannur Reklam Ajansının da sahibi olan Akdenizli Grup Yönetim Kurulu Başkanı Önder Akdenizli, meslektaşları basın kuruluşlarını da unutmadı

FTSO’DAN 710 AİLEYE RAMAZAN YARDIMI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası geleneksel Ramazan yardımlarını bu yıl da sürdürdü. FTSO tarafından hazırlanan 710 Ramazan paketi muhtarlar aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

BALIK EKMEK TEKNELERİ ÇAREYİ DÜKKAN AÇMAKTA BULDULAR

19 yıldır Fethiye sahil bandında vatandaşlara nostaljiyi yaşatan balık ekmek teknelerinin sahipleri çareyi dükkan açmakta buldular. Fethiye DSİ köprüsü mevkiinde sahil bandında uzun yıllardır Fethiye’de yaşayan vatandaşlara, yerli ve yabancı turistlere hizmet eden balık ekmek tekneleri adeta Fethiye’nin bir simgesi olmuşlardı. Ama ne yazık ki; bazı bürokratik engelleri bir türlü aşamadılar…

Saklıkent Kanyonu’nda düşen tatilciyi Akut ve Umke kurtardı

Muğla’nın Seydikemer İlçesi’ndeki Saklıkent Kanyonu’nda tırmandığı şelaleden düşen 49 yaşındaki Şükrü Bayat, Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE) ve Arama Kurtarma Derneği (AKUT) tarafından kurtarıldı.

AZMETTİ VE TENİS’TEN ŞAMPİYONLAR YETİŞTİRDİ

2013 yılından bu yana Tenis oynayan Yasemin Akyol, Tenisin Seydikemer’deki geleceğine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"GELİN CANLAR BİR OLALIM…"

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Fethiye şubesi yönetimi ve üyeleri tarafından 2 Temmuz 1993 tarihinde yaşanan Sivas katliamının yıldönümü nedeniyle bir anma etkinliği düzenlendi. Etkinlikte; Sivas olaylarında hayatını kaybedenler anısına kımızı karanfiller konuldu. FBKM önünde düzenlenen anma etkinliğinde Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Fethiye şubesi başkanı Nevzat Türkmen tarafından basın açıklaması yapıldı. Basın açıklamasından sonra Sivas’ta hayatını kaybeden ozanların ve sanatçıların isimleri tek tek okunarak “yaşıyor” diye haykırıldı. Anma etkinliğinden sonra Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Fethiye şubesi yönetimi ve üyeleri; Sivas’ta düzenlenecek olan anma etkinliğine katılmak için yola çıktılar…

ŞEHİT AİLESİNDEN BAŞKAN OTGÖZ’E ZİYARET

Ağrı’nın Doğu Beyazıt İlçesi Tandürek Dağı bölgesinde terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyanda çıkan çatışmada şehit düşen Jandarma Uzman Alper Seven’in ailesi Başkan Otgöz’ü ziyaret etti.

Toplam 15377 haber.