Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Fethiye’ye Üniversite Yakışır imza kampanyası Seydikemer’de de yoğun ilgi gördü.

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Yusuf Bağırcı'nın da katılarak destek verdiği kampanya bayram sonrasına kadar devam edecek.

BAYRAMDA “UMUTLAR” SON DAKİKA REZERVASYONLARINDA…

Fethiye’nin dünyaca ünlü Çalış plajı mevkiindeki otelcilerin 4 günlük bayram tatili umutları son dakika rezervasyonlarına kaldı. Turizm sektöründe bayram hareketliliği Çalış’taki otellere yansımadı. Okulların tatil olması ve 4 günlük Ramazan Bayramını dört gözle bekleyen turizmcilerin umudu son dakika rezervasyonunda. Yaz aylarının gelmesine rağmen Çalış plajının bom boş olması ise turizmcileri endişelendiriyor.

Büyükşehir’den Ölüdeniz Yoluna 8 Milyonluk Yatırım

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fethiye İlçesi Patlangıç- Ölüdeniz yolu 1.Etap yol, cadde, meydan, bulvar düzenlemesi çalışmalarını tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu.

Türk Kızılayı’nın 149.Kuruluş Yıldönümü

Türk Kızılayı Fethiye Şube Başkanı Akif ARICAN Türk Kızılayı’nın 149. Kuruluş yıldönümü sebebiyle basın açıklaması bulundu.

Karabel Tüneli, vatandaşın yüzünü güldürecek

Muğla Valisi Amir Çiçek, Seydikemer karayolunda yapımı devam eden Karabel Tüneli’ndeki çalışmaları yerinde inceledi. İncelemede Vali Çiçek’e Seydikemer Kaymakam Vekili Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık eşlik etti.

SAHTE ALKOLE GEÇİT YOK

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM Grup Amirliği görevlilerince Fethiye’ye sokulmak istenen 47 şişe sahte bandrollü içki ele geçirildi.

FETHİYE’YE ÜNİVERSİTE YAKIŞIR

Fethiye-Seydikemer Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu, Fethiye’ye üniversite kurulması için imza kampanyası başlattı. İlk imzalar platform üyesi meslek kuruluşlarının yöneticileri tarafından atılırken kampanyanın sloganı olarak 16 Mart 2017 tarihinde Fethiye’ye gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin “Fethiye’ye üniversite yakışır” sözü olarak belirlendi.

MUHTARLARA AK PARTİ FETHİYE İLÇE TEŞKİLATINDAN İFTAR YEMEĞİ

Ak Parti Fethiye İlçe Teşkilatı Fethiye'nin mahalle muhtarları ile Ak Parti mahalle başkanlarına iftar yemeği düzenledi.

Vali Çiçek, Seydikemer’de Şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu

Muğla Valisi Amir Çiçek ile eşi Hülya Çiçek Seydikemer’de düzenlenen iftar programında şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

Vali Çiçek, Şehit Uzman Onbaşı Alper Seven’in ailesine Şehadet Belgesi takdim etti

Muğla Valisi Amir Çiçek, 11 Mayıs tarihinde Ağrı Tendürek Dağı bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik operasyonda şehit düşen Uzman Onbaşı Alper Seven’in Seydikemer’de yaşayan ailesini evlerinde ziyaret ederek ‘Şehadet Belgesi’ takdim etti.

YERLEŞİK YABANCILAR SIKINTILARINI DİLE GETİRDİ

Fethiye'de yaşayan yerleşik yabancılar başta hırsızlık olmak üzere sıkıntılarını dile getirmek için Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık'ı ziyaret ettiler. Üzümlü Mahallesinde yaşayan yerleşik yabancılar lokal bir takım sıkıntıları bulunduğunu anlatırken, Kaymakam Ekrem Çalık da yabancı vatandaşların bu lokal sıkıntıları ilgili kurumlarla birlikte çözümlenecektir" dedi.

Fenerbahçeli Şener, Başkan Saatcı’yı ziyaret etti.

Fenerbahçeli Şener Özbayraklı, tatil için geldiği Fethiye’de Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı ziyaret etti. Aynı zamanda Fenerbahçe Kongre Üyesi olan Başkan Saatcı’yla samimi bir sohbet gerçekleştiren Özbayraklı, “Behçet Başkanımız bizim ağabeyimiz. Her zaman yanımızda. İyi bir Fenerbahçeli. Fethiye’de nereye gitsem, ne kadar çok sevildiğine şahit oldum. İnşallah bu sezon İstanbul’a kendisini bekliyoruz” dedi.

Bakan Taranoğlu, “Fethiye’nin kaderini Başkan Saatcı değiştirmiştir”

Devlet ve Orman eski Bakanı Ersin Taranoğlu, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı makamında ziyaret etti. Kendisinin yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı ziyaret gerçekleştirdiğini dile getiren eski Bakan Taranoğlu, “Bazen şehirlerin ve ülkelerin kaderini millet, bazen de liderler değiştirir. Atatürk’ümüz ulusumuzun kaderini değiştiren bir dünya lideridir. Fethiye’nin kaderini de Sayın Behçet Saatcı değiştirmiştir. Bunun nasıl olduğunu görmek isteyenler, buyursunlar Fethiye’ye gelsinler” dedi.

EN GENÇ DİYETİSYEN’DEN 6 HAZİRAN DÜNYA DİYETİSYENLER GÜNÜ AÇIKLAMASI…

Fethiye’nin en genç ve yeni diyetisyenlerinden Faruk Yıldırım; 6 Haziran Dünya Diyetisyenler gününü kutladı. Gazetemiz muhabirini “Diyet Gram Sağlıklı Yaşam ve Diyet Merkezi” adlı işyerinde ağırlayan Diyetisyen Faruk Yıldırım yapmış olduğu açıklamada “Doğru beslenme; sağlığın en önemli ve temel boyutudur. Ülkemizde ve dünyada kötü beslenmeye bağlı kronik hastalıklar hızla artmaktadır. Günümüzde; halkın sağlıklı ve dengeli beslenme konusunda bilinçlendirmesi önemlidir ve bu konuda diyetisyenlere büyük iş düşer” dedi…

AHŞAP KALIP USTALARI BELGELERİNİ ALDI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından TOBB MEYBEM A.Ş. adına düzenlenen ahşap kalıpçı mesleki yeterlilik sınavlarını başarıyla tamamlayan ustalar sertifikalarını FTSO Başkanı Akif Arıcan'ın elinden aldı. Arıcan törende yaptığı konuşmada, “Yeni uygulamaya göre herkes AB standartlarına uygun olarak mesleğini belgelendirecek. Belgesi olmayan o işi yapamayacak” dedi.

20 Yıl Geriden Gidiyorduk

Seydikemer Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekiplerinin 65 mahallede sürdürdükleri çalışmalar muhtarlar ve vatandaşlar tarafından takdirle karşılanırken, çalışmalara hız kesmeden devam ediliyor. Ekipler imarlı yolların açılmasından sonra parke çalışmalarına da hız verdi.

ÇEVRE HAFTASI KUTLAMALARI BAŞLADI…

Fethiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından bir yılda 261 Bin 519 ton atık toplayarak geri dönüşüme kazandırdı.

YANGIN HELİKOPTERİ 10 KİŞİLİK EKİBİ İLE FETHİYE'DE GÖREVE BAŞLADI

Fethiye'de yaz sezonu boyunca görev yapacak olan yangın söndürme helikopteri Fethiye'ye geldi. Bir defada 2 bin 500 litreye yakın su depolayabilen helikopter, bölgedeki yangın ve kurtarma operasyonlarında görev yapacak.

FETHİYE EMLAKÇILAR DERNEĞİNDEN MUHTARLARA ZİYARET…

Fethiye Emlakçılar Derneği sivil toplum kuruluşlarına olan ziyaretlerine devam ediyor. Birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla gerçekleşen ziyaretlerine devam eden Fethiye Emlakçılar Derneği yönetimi; bu sefer de Fethiye Muhtarlar Derneğini ziyaret etti…

Toplam 15377 haber.