Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Fethiye Belediyesi 'Kariyer Günleri' Başlıyor...

İlk Konuk, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı Fehmi Tosun.

Karabel Tüneli’nde Bitiş 2018 Sonu Hedefleniyor

Yaklaşık 300 milyon’luk bir yatırım olan Karabel tünelinde çalışmalar hızla devam ederken vatandaşlar da tünelin biteceği günü sabırsızlıkla bekliyor.

“Okul Servis Taşıtlarında Öğrenci Güvenliği”

İçişleri Bakanlığınca 2016-2017 eğitim öğretim yılının ikinci yarısının başlaması nedeniyle okul servis araçlarının huzur ve güven içerisinde yolculuk yapmalarını sağlamak amacıyla yayımladığı genelge doğrultusunda “Okul Servis Taşıtlarında Öğrenci Güvenliği” konulu toplantı yapıldı.

Seydikemer Belediyesi’nde Dur Durak Yok

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler hava şartlarına bağlı olarak mahallelerde ki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyorlar.

Esnaflara Yabancı Dil %50 İndirimli

İngiliz Kültür Yabancı Dil Kursu’ndan Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerine %50 indirim fırsatı. Yaklaşan turizm sezonu öncesi İngiliz Kültür Yabancı Dil Kursu ve Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası bir protokol imzalayarak, oda üyesi ve odaya kayıtlı iş yerleri sahiplerine, çalışanlarına ve ailelerine %50 indirimli yabancı dil kursu imkanı verildi.

Kaymakam Çalık’ Tan Sanat Kurslarına Ziyaret

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık; Fethiye İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan Halı Dokuma Kursu ile Çini ve Seramik Kursu’nu ziyaret etti.

Şüpheli Paket Fünyeyle Patlatıldı

Fethiye’de bir vatandaşın fark ederek polise ihbarda bulunduğu şüpheli paket bomba imha ekibi tarafından tüm önlemler alındıktan sonra fünye ile patlatıldı. Şüpheli paketin patlatılması sırasında çevrede toplanan çok sayıda vatandaş bu anı meraklı gözlerle izledi.

Eski Başkanın Aracı Kurşunlandı

Kişisel sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunarak dikkatleri üzerine toplayan AK Parti Seydikemer eski ilçe Başkanı Fatih Doğru’nun aracı kurşunlandı.

SGK Seydikemer'de Hizmete Girdi

Seydikemer'in İlçe Olmasıyla Beraber Kamu Kurum ve Kuruluşlar Bir Bir Açılmaya Devam Ediyor.

Fethiye Okullar Bölgesinde Huzur Uygulaması

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, okullar bölgesinde huzur denetimi yaptı.Fethiye’de 2016-2017 eğitim öğretim ikinci döneminin başlamasının ardından Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş, Narkotik ve Trafik polislerinin bulunduğu ekipler, okullar bölgesinde uygulama yaparak geniş güvenlik önlemleri aldı.

Hayvanları Zehirliyenler Bulunacak

Edinilen bilgiye göre; Fethiye’de kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından yaklaşık 30 kedi ve 3 köpeğin zehirlenmesi, çevrede yaşayan yerli ve yabancı vatandaşların tepkisine neden oldu.

Hayvanlar İle İlgili Eğitim Semineri Düzenlendi

Fetav bünyesinde çalışmalarını başarılı bir şekilde sürdüren Fethiye Hayvan Dostları grubunun eğitim çalışmaları devam ediyor.

Reklam Panosuna Çarptı

Edinilen bilgiye göre; Fethiye’de kırmızı ışık yandığı anda fren yerine gaza basan kadın sürücü, öndeki belediye otobüsüne çarpmamak için direksiyon kırıp reklam panosuna çarptı.

Anadolu Gazete Sahiplerinin Bik Temsilcileri Belli Oldu

Basın İlan Kurumu’nun Genel Kurulu’na katılacak olan Anadolu gazete sahiplerinin 3 temsilcisinin seçimi, Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü’nün başarılı organizasyonuyla Ankara’da gerçekleşti.

Saatcı, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye sınırları içerisindeki mahalle muhtarları ile Ecesaray'da toplantıda bir araya geldi. Belediye başkan yardımcıları ve müdürlerinin de bulunduğu toplantıda muhtarlar mahallelerinde yapılan çalışmaları inceleyerek, mahalleleriyle ilgili istek ve önerilerini dile getirdiler.

Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Başkan Saatcı’yı ziyaret etti

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ve beraberindeki heyet, Başkan Behçet Saatcı ile Fethiye Belediyesi’nde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Saatcı, Metin Feyzioğlu ve arkadaşlarını makamında konuk edip, “Sizi ilçemizde ağırlamaktan ve bizi ziyaret etmenizden duyduğum memnuniyeti ifade ediyorum. Hepinize teker teker hoş geldiniz diyorum. Şahsım, kurumum ve de başkan yardımcılarım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Güç Birliği Fakülte'de Toplandı

Fethiye Seydikemer Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu şubat ayı toplantısı, MSKÜ Fethiye İşletme Fakültesi Dekanı Erdoğan Gavcar'ın daveti üzerine eğitim öğretime şubat ayında başlayan Fethiye İşletme Fakültesi binasında yapıldı.

Köşe Yazarları Ve Gazetecilerden Yeni Müdüre Hayırlı Olsun Ziyareti

Fethiye’de ki bazı köşe yazarları ile bazı basın kuruluşu temsilcileri Fethiye Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atanan Fethiye Emniyet Müdürü Mehmet Yapalıal’ı makamında ziyaret ettiler.

Toplam 15369 haber.