Siyaset

Son dakika Siyaset haberler, en son Siyasethaberler, Siyaset haberler burada, haber oku | Siyaset

Siyaset Haberleri

Vatan Partisi'nden Filistin'e Destek Açıklaması

Vatan Partisi Muğla il Başkanı Emre Aykın, İsrail ile Filistin savaşına ilişkin açıklamalarda bulundu.

MHP Muğla İl Başkanı Akarfırat mazbatasını aldı

14 Ekim Cumartesi günü 14. Olağan il kongresini gerçekleştiren Milliyetçi Hareket Partisinde İl Başkanı Oğuz Akarfırat tekrar başkan seçilmişti. İl Başkanı Oğuz Akarfırat ve İl Yönetim Kurulu, Menteşe İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını teslim aldı.

Vali Akbıyık’tan ‘Muhtarlar Günü’ mesajı

Muğla Valisi İdris Akbıyık 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, muhtarların ve muhtarlık müessesesinin ihtiyaçlarını, karşılaştıkları sorunları ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri ile bu müessesenin tarihi bağlarını korumak amacıyla, 19 Ekim gününün Muhtarlar Günü olarak belirlediğini açıkladı.

Başkan Akdenizli, Seydikemer İçin Hız Kesmeden Çalışmalara Devam Ediyor

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin Seydikemer’in her mahallesine yaptığı hizmetler göz dolduruyor. Seydikemer’in 65 mahallesine hizmet etmekten büyük gurur duyduğunu ifade eden Başkan Akdenizli; “Hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

Aday Adayı Çaylı’dan AKP İlçe Teşkilatı’na Ziyaret

AK Parti Fethiye Belediye Başkanı Aday Adayı Yusuf Çaylı ve eşi Şerife Çaylı, ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Ziyaretleri kapsamında Aday Adayı Çaylı ve eşi Şerife Çaylı, AKP Fethiye İlçe Teşkilatı’na ziyarette bulundu.

Aday Adayı Çaylı’dan MHP İlçe Başkanlığı’na Ziyaret

AK Parti Fethiye Belediye Başkanı Aday Adayı Yusuf Çaylı ve eşi Şerife Çaylı, ziyaretleri kapsamında MHP Fethiye İlçe Başkanlığı’na bir dizi ziyarette bulundu.

Çaylı’dan Tramvay Sözü

AK Parti Fethiye Belediye Başkanı Aday Adayı Yusuf Çaylı projelerini açıklamaya başladı. İki dönem Karaçulha Belde Belediye Başkanlığı yapmış, bölge siyasetinin sevilen isimlerinden biri olan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, Fethiyenin sorunlarına çözüm olarak hazırladığı projelerini kamuoyuna duyurmaya başladı.

Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı, “Savaş Acilen Son Bulmalıdır”

Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı, Hamas ve İsrail arasındaki savaşın acilen sonlanması gerektiğini belirterek, basın açıklaması gerçekleştirdi.

Aday Adayı Çaylı, “Saha Çalışmalarımız ve Ziyaretlerimiz Hız Kazanacak”

AK Parti Fethiye Belediye Başkanı Aday Adayı Yusuf Çaylı geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği ziyaretleri değerlendirdi.

Başkan Karaca CHP İl Başkanı Balcı’yı ziyaret etti

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Başkanlığı görevine seçilen Zekican Balcı’ya, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Uno Clup Fethiye Kaymakam Ertaş’ı ziyaret etti

Uno Clup Fethiye Başkanı Yücel Özdemir ve üyeleri Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş'ı ziyaret etti.

Çaylı, İMEAK Başkanı Tugay'ı Ziyaret Etti

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, seçim çalışmaları kapsamında İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şube Başkanı İlkay Tugay’ı ziyaret etti. 

Aday Aday Çaylı, Başkan Hıra’yı ziyaret etti

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra’ya ziyarette bulundu.

AK Parti Muğla'dan basın açıklaması

AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça İsrail ve Filistin çatışmasına ilişkin basın açıklamasında bulundu. AK Parti İnsan Hakları Başkanlığı, 81 il başkanlığında eş zamanlı olarak “Filistin” açıklaması yaptı. Muğla’daki basın açıklamasını İl Başkanı Gültekin Akça yaptı.

Kaymakam Ertaş’tan iade-i Ziyaret

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener ve çalışma arkadaşlarını ziyaret etti.

Toklu, resmen aday adayı

Fethiye’nin önde gelen siyasetçilerinden ve sevilen iş insanı Mustafa Toklu, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Fethiye Belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı. 

Mehmet Demir, "Halkın İçinde Olan Bir Siyasetçiyim."

Güzel Fethiye'nin güzel insanlarına her daim hizmet etmekten onur duyan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı ve Fethiye Önceki Dönem İlçe Başkanı Mehmet Demir, siyasi yaşantısında her zaman vatandaşların yanında olmanın önemini vurguladı.

Eski MHP Seydikemer İlçe Başkanı Küçükbozbaş İstifa Etti

Eski MHP Seydikemer İlçe Başkanı ve aynı zamanda 2022 yılından bu yana aktif olarak İyi Parti üyesi olan Avukat Abdullah Küçükbozbaş, istifa ettiğini sosyal mecralardan duyurdu.

Konsolos Şıkman'dan Kaymakam Ertaş'a ziyaret

İngiltere Fahri Konsolosu Mustafa Şıkman, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş'ı ziyaret etti.

Toplam 2190 haber.