Siyaset

Son dakika Siyaset haberler, en son Siyasethaberler, Siyaset haberler burada, haber oku | Siyaset

Siyaset Haberleri

Vali Akbıyık'tan Seydikemer Belediyesine Ziyaret

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’yi makamında ziyaret etti.

Aday Adayı Çaylı, Başkan Karayiğit’i Ziyaret Etti

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, sivil toplum kuruşlarını ziyaret ederek sorunları ve talepleri dinliyor. Beraberinde eşi Şerife Çaylı ile birlikte Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’i ziyaret eden Aday Adayı Çaylı, seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüğünün altını çizdi. 

Aday Adayı Çaylı, Başkan Karaca'yı ziyaret etti

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, seçim çalışmaları kapsamında eşi Şerife Çaylı ile birlikte Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti. 

Mustafa Toklu, Fethiye Belediyesi başkanlık görevine talip

Fethiye’nin tanınmış siyasetçilerinden iş insanı Mustafa Toklu; Cumhuriyet Halk Partisinden Fethiye Belediye başkan aday adaylığını Perşembe günü açıklıyor.

Kaytan, “Demokrasinin vazgeçilmezi Yerel Medya”

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ege Gazeteciler Federasyonu Başkanı Cem Kaytan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla Marmaris'te düzenlenen Yerel Medya Çalıştayı’nda açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu, Yerel Medya Çalıştayı’nda Konuştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Marmaris’te düzenlenen Yerel Medya Çalıştayı’nda konuştu.

Bodrum’daki yeni konutlar için yağmur hasadı şartı

Bodrum Belediyesi 2023 Yılı Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı, 5 Eylül Perşembe günü yapıldı. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın başkanlığında gerçekleşen toplantının ilk gündem maddesinde 'su' konuşuldu

Seydikemer’de Öğrenciler Can Dostlarımızla Buluştu

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü sebebiyle Eşen Ortaokulu öğrencileri Seydikemer Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ettiler. 

Demir Aday Adaylığını Açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı ve önceki dönem Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, 2024 yerel seçimlerinde Fethiye Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Açıklamasında ekip vurgusu yapan Mehmet Demir, “efsane ilçe başkanı olarak çıktığımız bu yolda efsane Belediye Başkanı olacağım.” Diye konuştu. 

Seydikemer’de MHP Heyetinden Protokol Ziyaretleri

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç, partisinin 4’üncü olağan genel kurulunun ardından yeni yönetimi ile birlikte Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker’i, Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’yi ve İlçe Jandarma Komutanı Sadık Çetin’i ziyaret etti.  Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretler sonrası kısa bir değerlendirmede bulunan MHP’li Başkan Arıç, “Yeni ekibimiz ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisinin ve Cumhur İttifakının oy oranını kent genelinde daha da arttırmak hedefindeyiz” dedi. 

Başkan Osman Gürün, CHP Kurultayında Oy Kullanamayacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla İl Başkanlığının 38. Olağan Kongresinde kırmızı grup olarak seçimi kazanamayan Hüseyin Erol’un delegeleri arasında bulunan Başkan Osman Gürün, Olağan Kurultay’ında oy kullanamayacak.  

Karayiğit, “ÇKS Başvurularınızı Son Güne Bırakmayın!”

2024 Üretim Yılı Çiftçi Kayıt Sistemi başvuruları 1 Eylül’de başladı. 2 Ocak’ta sona erecek başvuruları son güne bırakılmaması gerektiğini vurgulayan Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, tüm çiftçileri Fethiye Ziraat Odası’na beklediğini FRT TV mikrofonları aracılığıyla belirtti.

Balcı, “Başkan adayı olmanın gururunu yaşıyorum”

CHP'nin 38. Muğla İl Kongresi Menteşe ilçesinde bulunan Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde devam ederken Mavi listeden başkanlığa aday Av. Zekican Balcı, açıklamalarda bulundu.

Demir, 'Değişimin önemli merkezlerinden biri Muğla olacak'

CHP'de 24,25 ve 26.dönemlerde milletvekilliği yapmış olan Nurettin Demir, şuan gerçekleşen CHP'nin 38. Muğla İl Kongresi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

CHP'li Demir, 'Muğla'da ilk defa değişim olacağına inanıyorum'

Cumhuriyet Halk Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı ve Eski Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, mevcut İl Başkanı Hüseyin Erol'un kırmızı liste, CHP Marmaris İlçe Başkanı Av. Zekican Balcı'nın ise mavi liste ile yarıştığı CHP'nin 38. Muğla İl Kongresi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Balcı, 'Muğla'da değişim rüzgarlarını estireceğiz'

CHP'nin 38. Muğla İl Kongresi Menteşe ilçesinde bulunan Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde başladı.

Erol, 'Muğla'da final turuna geldik'

CHP Muğla İl Başkanlığında 38. Kongre heyecanı başladı. Kongrede mevcut başkan Hüseyin Erol kırmızı liste, CHP Marmaris İlçe Başkanı Av. Zekican Balcı ise mavi listeyle başkanlık için yarışıyor. Kırmızı liste adayı Hüseyin Erol, kongre ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Akdenizli’den 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü Mesajı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kaymakam Ertaş’tan Esnaf Ziyaretleri

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, ziyaretlerine devam ediyor. Kaymakam Ertaş, ziyaretleri kapsamında Fethiye esnafı ile bir araya geldi.

Toplam 2190 haber.