Siyaset

Son dakika Siyaset haberler, en son Siyasethaberler, Siyaset haberler burada, haber oku | Siyaset

Siyaset Haberleri

Aday Adayı Yücel, Karayalçın İle İstişarelerde Bulundu

Türkiye Cumhuriyeti 50. Hükümeti Başbakan Yardımcısı, Ankara Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı ve SHP eski Genel Başkanlarından Murat Karayalçın ile CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Selim Yücel Marmaris’te bir araya gelerek yerel seçim istişarelerinde bulundu.

Aday Adayı Kökten Ziyaretlerini Sürdürüyor 

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Patlangıç semt pazarını ziyaret etti. Pazar esnafının taleplerini dinleyen Aday Adayı Kökten, alışveriş yapmaya gelen vatandaşlarla sohbet etti. 

Başkan Akdenizli, Ankara’da Önemli Görüşmelerde Bulundu 

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, belediye ile ilgili projelerin takibi ve çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere gittiği Ankara’da temaslarda bulundu.

Aday Adayı Yiğit, Partililer İle Bir Araya Geldi

AK Parti Fethiye Belediye Başkan aday adayı Harun Reşit Yiğit, AK Parti ilçe binasında vatandaşlarla bir araya geldi.

Ortaca Belediye Başkanı Uzundemir Belediye Başkanlığı İçin Adaylığını Açıkladı

Muğla'nın Ortaca ilçesi Belediye Başkanı Alim Uzundemir yeniden Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

3’lü Masanın Konuğu Aday Adayı Pabuşçu Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Veli Pabuşçu, 3'lü Masa programın bu haftaki konuğu oldu. Aday Adayı Pabuşçu, “Fethiye halkını ve bölgemizin sorunlarını yakından tanıyorum. Bu anlamda güzel hizmetlere imza atabileceğime inandığım için böyle bir yola çıktım” şeklinde ifadeler kullandı.

Prof. Dr. Eryılmaz aday adaylığını açıkladı

Prof. Dr. Ramazan Eryılmaz, İyi Parti’den Fethiye Belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı. Aday adayı Eryılmaz, “15 yıl Antalya’da, Fethiyeli bir doktordum. Şimdi, Fethiye’nin doktoru olarak sorunları çözmeye adayım” dedi.

Aday adayı Yücel, Çalış Deniz Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Selim Yücel, çalışmaları kapsamında Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği ile S.S. Çalış Deniz Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaret etti. 

Aday adayı Demir’den SED Medya’ya ziyaret

Muğla'da Cumhuriyet Halk Partisi’nden 3 dönem Milletvekilliği yapan ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayan Nurettin Demir, SED Medya’yı ziyaret etti.

Aday Adayı Yücel, Başkan Kandönmez’i Ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Selim Yücel, seçim çalışmaları kapsamında Demokrat Parti Fethiye İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

Menteşe Belediyesi Çağrı Merkezi vatandaşların 6 bin talebine yanıt verdi

Menteşe Belediyesi vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmak adına kurduğu çağrı merkezi ile belediye ve vatandaşlar arasında çözüm köprüsü oluyor.

Aday Adayı Kökten, Stk’ların Taleplerini Dinliyor

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Muhacirler Sosyal Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti.

Bakan Uraloğlu, 'Muğla’ya birçok yatırım yapıldı'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Muğla’da ulaşım ve iletişim alanında yapılan yatırımları değerlendirdi. Bakan Uraloğlu, Muğla’daki AK Parti Belediyeciliğini daha da yaygınlaştırmak istediklerini söyledi.

Aday adayı Kökten'den bir dizi ziyaret

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında balık pazarı ve yanındaki manavları ziyaret etti. Esnaflar ve vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Aday Adayı Kökten, kendisine olan desteğin her geçen gün arttığını belirtti. 

Aday Adayı Yiğit, “Fethiye İl Olmalıdır”

Fethiye TV ve FRT TV ortak yayını ile ekranlarda olan 3’lü Masa programına konuk olan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Harun Reşit Yiğit; Ayyıldız Gündem Gazetesi Köşe Yazarı Gürhan Cengiz, Gerçek Fethiye Gazetesi Haber Müdürü Emrullah Gök, Manşet Fethiye Gazetesi Köşe Yazarı Sedat Ünal’ın sorularını cevaplandırdı.

3’lü Masanın Konuğu Aday Adayı Yiğit Oldu

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Harun Reşit Yiğit, 3'lü Masa programın bu haftaki konuğu oldu.

Kökten’den, 112 Çalışanlarına Ziyaret

Kökten’den, “Acil Sağlık Hizmetleri” Haftasında 112 Çalışanlarına Ziyaret AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, 1-7 Aralık Acil Sağlık Hizmetleri haftası nedeniyle 112 çalışanlarını ziyaret etti. 

Aday Adayı Kökten, THK Şubesi'ni Ziyaret Etti

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, 7 Aralık Dünya Sivil Havacılık Günü dolayısıyla Türk Hava Kurumu (THK) Fethiye Şube Başkanı Mustafa Özkaya’yı ziyaret etti. 

CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayları Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu Milletvekili Seyit Torun beraberinde Antalya Milletvekili Sururi Çorabatır ve Parti Meclisi Üyesi Sinem Kırçiçek ile birlikte CHP Fethiye İlçe Örgütünü ziyaret ettiler. Torun ve beraberindeki heyet, Fethiye Belediye Başkan aday adayları ile toplantı yaptı. 

Toplam 2192 haber.