Siyaset

Son dakika Siyaset haberler, en son Siyasethaberler, Siyaset haberler burada, haber oku | Siyaset

Siyaset Haberleri

Ak Parti Adayı Prof. Dr. Ayaydın Seçim Çalışmalarına Hız Verdi

Prof. Dr. Aydın Ayaydın’ın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmasının ardından Aydın Ayaydın, seçim çalışmalarına hızlı başladı. Ayaydın, tüm Türkiye’de dikkat çeken adaylardan olurken katıldığı TV programlarıyla ülke gündeminde yer aldı.

Başkan Adayı Kulaç’tan Karaca’ya 3 Aday Çıkışı

Deva Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç Fethiye Belediyesi tarafından Gazeteciler Günü nedeni ile verilen akşam yemeğinde Fethiye Belediye Başkanı Alim karaca’nın Fethiye’de seçimlerde 3 aday yarışacak sözüne cevap verdi. Kulaç “Fethiye’de şu anda resmi tek adayını açıklayan parti Deva Partisi’dir. Deva Partisi’nin de adayı benim. Yarışta bizde varız” dedi.

İYİ Parti Meclis Üyesi Aday Adayı Ünal, SED Medya’yı ziyaret etti

İYİ Parti Fethiye Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Cengiz Ünal, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret ederek 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler ile ilgili fikir alış verişinde bulundu.

Demirel Üretici Pazarını Ziyaret Etti

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel, seçim çalışmaları kapsamında her Cuma günü kurulan üretici pazarını ziyaret etti.

Aday Adayı Demirel’den, Fetav’a Ziyaret

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel, seçim çalışmaları kapsamında kısa adı FETAV olan Fethiye Turizm Tanıtım Eğitim Kültür ve Çevre Vakfı’nı ziyaret etti.

MHP’de 2 ilçe Belediye Başkan Adayı Açıklandı

MHP, yerel seçimlere ilişkin 8 il, 40 büyükşehir ilçe ve 7 ilçe olmak üzere 55 adayın daha ismini açıkladı.

Aday Sağır, “Seydikemer İttifakı, halkın ittifakıdır”

Seydikemer İttifakı İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Harun Sağır, “Seydikemer için birlikteyiz” diyerek 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler ile ilgili açıklamada bulundu.

İlçe Teşkilatı Görev Dağılımı Yaptı

AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı görevine Arif Bozyel’in atanmasının ardından görev dağılımı yapılarak, yürütme kurulu belirlendi.

CHP, Muğla’da 3 İlçenin Adayını Belirledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi tarafından Muğla’da 3 ilçenin belediye başkan adayı belirlendi.

Çaylı, “Cumhur İttifakı Olarak Seçimi Kazanacağız”

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle BarBunn Bistro’da basın mensupları ile bir araya geldi. Gazeteciler ile çeşitli istişarelerde bulunan Çaylı, MHP Genel Merkezi’nde olumlu görüşmeler yaptığını belirtti.

Aday Adayı Demirel, Altı Nokta Körler Derneği ziyaret etti

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel, seçim çalışmaları kapsamında Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şubesi’ni ziyaret etti.

Demirel Seçim Çalışmaları Kapsamında Mimarlar Odası Muğla Şubesi Fethiye Temsilciliği’ni Ziyaret Etti

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel, seçim çalışmaları kapsamında Mimarlar Odası Muğla Şubesi Fethiye Temsilciliği’ni ziyaret etti.

Başkan Adayı Kulaç, Müdür Dadaşoğlu’nu Ziyaret Etti

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Aday Kulaç, Kaymakam Ertaş’ı Ziyaret Etti

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sonrasında açıklamada bulunan Kulaç, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için çalışmalara başladığını belirtti.

Aday Adayı Demirel Ziyaretlerine Devam Ediyor

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel, seçim çalışmaları kapsamında Türk Hava Kurumu (THK) Fethiye Şubesi’ni ziyaret etti.

Aday Adayı Küçükala, Halk Evinde vatandaşları dinledi

CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Atilla Küçükala, seçim çalışmaları kapsamında Halk evinde vatandaşlarla bir araya geldi. Gün boyu vatandaşlar ile sohbet eden Küçükala, halkın talep ve arzularını dinledi.

AK Parti'nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ayaydın oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Prof. Dr. Aydın Ayaydın olduğunu açıkladı.

Kulaç, 'Fethiye için hazırladığım projeleri kamuoyu ile paylaşacağım'

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç, bölgede görev yapan basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Başkan Adayı Kulaç, “Ekibimiz ile beraber söz verdiklerimizi gerçekleştirmek için hazırız. Fethiye’ye kadın eli değmesinin zamanı geldi” dedi. 

Aday Adayı Küçükala Ziyaretlerine Devam Ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Atilla Küçükala, Ankara programı kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcıları Ulaş Karasu ve Gamze Taşçıer’i makamında ziyaret etti.

Toplam 2192 haber.