Siyaset

Son dakika Siyaset haberler, en son Siyasethaberler, Siyaset haberler burada, haber oku | Siyaset

Siyaset Haberleri

Aday Adayı Demirel, Çalış Pazarı’nı Ziyaret Etti

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel, seçim çalışmaları kapsamında Çalış Pazarı’nı ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelen Demirel, halkın talep ve arzularını dinledi.

Aday adayları kahvaltıda bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan aday adayları dayanışma kahvaltısında bir araya geldi. 

Seydikemer’de AK Parti Aday Adayları, Muhtarlarla Kahvaltıda Buluştu

AK Parti’den Seydikemer Belediye Başkanlığı için aday adaylıklarını açıklayan Ramazan Kaynak, Salih Gümüş ve Mehmet Tanır, muhtarlarla kahvaltıda buluştu.

Prof. Dr. Demir,"Halkımızın da İsteğiyle Bu Yola Çıktım"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Prof Dr. Nurettin Demir, 3’lü Masa programının bu haftaki konuğu oldu. Aday Adayı Prof. Dr. Demir, “Muğla kurumlaşma anlamında, dünya genelindeki ilk 100 il arasından 93. sıradadır. Ben ve ekibimin hedefi Muğla’nın bu başarılarına artı değer sağlayıp, daha üst seviyelere taşımaktır” dedi.

Prof dr. Demir, 3’lü masa’ya konuk oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Prof Dr. Nurettin Demir, 3’lü Masa programının bu haftaki konuğu oldu.

Ak Parti Aday Adaylarından, Dadaşoğlu’na Ziyaret

AK Parti Fethiye Belediye Başkan aday adayları, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’nu ziyaret ettiler.

ADAY ADAYI SELÇUK’TAN BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Hikmet Selçuk, AK Parti Fethiye ilçe binasında partililer ve belediye başkan aday adayları ile bir araya geldi.

Aday Adayı Demirel “Ortak Akıl Ve İstişare İle Sorunları Çözeceğiz”

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Ziraat Odası ile Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası’na ziyarette bulundu.

Ak Partili Aday Adayları Kaymakam Ertaş’ı Ziyaret Etti

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler kapsamında adaylık için hazırlıklılarını sürdüren AK Parti Fethiye belediye Başkan aday adayları, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı ziyaret ettiler.

Demirel Esnafların Sorunlarını Dinledi

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir’i ziyaret etti.

Aday adayı Kökten, partililerle bir araya geldi

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı’nda vatandaşlar ve partililerle bir araya geldi.

AK Parti Olarak: “Tarih Yazacağız”

Seydikemer  AK Parti İlçe Başkanı Ali Büklü; “Seydikemer’i AK Belediyecilikle tekrar buluşturmak için belediyemizle birlik ve beraberlik içerisinde gece gündüz demeden çalışacağız. Türkiye Yüzyılın da Seydikemer ve Muğla’da tarih yazacağız” dedi.

Marmaris’te İyi Parti’nin Adayı Acar mı Olacak

Geçtiğimiz yıllarda Cumhuriyet Halk Partisi’nden Marmaris Belediye Başkanlığı görevine seçilen, son genel seçimlerde Memleket Partisi’nden milletvekili adayı olan tecrübeli siyasetçi Ali Acar’ın; İyi Parti Marmaris Belediye Başkanı olacağı iddia edildi. 

Kökten Seçim Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında her hafta kurulan Salı Pazarı’nı ziyaret etti. Vatandaşlar ve esnaflar tarafından büyük bir ilgi ile karşılanan Aday Adayı Kökten, göreve seçilmesi halinde çadır sorununu çözeceğini belirtti.

Ak Parti Aday Adayları Bir Araya Geldi

AK Parti Fethiye Belediye Başkan aday adayları, Exelans Hotel&Spa Fethiye’de düzenlenen akşam yemeği programında bir araya geldiler.

Aday Adayı Kökten’e Sevgi Seli

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, kendi partisinin yanında diğer seçmenlerde de büyük ilgi görüyor.

Kökten, “Kronik Sorunlar Çözüme Kavuşturulmalı”

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, çalışmaları kapsamında Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı makamında ziyaret etti.

Aday Adayı Yiğit, Muhtarların Taleplerini Dinledi

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Harun Reşit Yiğit, seçim çalışmaları kapsamında, Fethiye’de görev yapan muhtarlar ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Aday Adayı Yiğit, “31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesinde bir yola çıktık. Bu yalnız değil, dostlarımızla birlikte yürüyeceğimiz bir yol. Aday adayı olmamdaki unsurlardan birisi de siz muhtarlarımızdır” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Zafer partisi Dalaman İlçe Başkanı Murat Koşar oldu

Muğla’nın Dalaman ilçesinde geçtiğimiz ay hayatını kaybeden Zafer Partisi İlçe Başkanı Ramazan Şahin’in yerine atanan Murat Koşar ve yönetiminin tanıtım toplantısı ve İyi Parti’den istifa ederek Zafer Partisine katılan 120 üyenin rozet takma töreni gerçekleşti.

Toplam 2192 haber.