Siyaset

Son dakika Siyaset haberler, en son Siyasethaberler, Siyaset haberler burada, haber oku | Siyaset

Siyaset Haberleri

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayaydın, Seydikemer’de

Cumhur İttifakı’nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın, Seydikemer’de coşkuyla karşılandı.

Aydın Ayaydın, Fethiye’de Açılan “Seçim Ofisine” Sert Tepki Gösterdi

Fethiye'de Ak Parti seçim bürosunun kapatıldığı iddiası üzerine AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın'dan açıklama geldi. Açıklamada olayın gerçek dışı olduğu vurgulanırken Ayaydın, “İki sahtekar ve dolandırıcı benim adımı kullanarak açmış” dedi.

Ayaydın, “Sürekli Diyalog Halinde Olacağız”

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Başkan Adayı Ayaydın, meslek odaları ile sadece seçim sürecinde değil sürekli diyalog halinde olacağını söyledi.

Başkan Adayı Ayaydın’dan, MHP İlçe Teşkilatına Ziyaret

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın, Fethiye programı kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Başkan Adayı Ayaydın, il genelinde AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarının kenetlenmiş durumda olduğunu söyledi.

Ayaydın İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Başkan Adayı Ayaydın, “Şu anda körfezde 6 milyon metreküp balçık var. Bunları temizledikten sonra denizi halkımıza açacağız” dedi.

Ayaydın Ziyaretlerine Devam Ediyor

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın, seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Menteşe İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

Demirel, Kermes Etkinliğine Katıldı

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel, Seki ve Çevresi Kalkınma Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen kermes etkinliğine katıldı. 

Başkan Adayı Sağır, 3’lü Masa’ya Konuk Oldu

Seydikemer İttifakı İyi Parti Belediye Başkan Adayı Harun Sağır, 3’lü Masa programının bu haftaki konuğu oldu. Başkan Adayı Sağır, “Belirli planlar dahilinde bu göreve talip olduk. Siyasi parti tercihine ise Seydikemer halkının düşünceleri doğrultusunda karar verdim” dedi. 

Aday Adayı Tilkici’den Bir Dizi Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Kurultay Delegesi aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Aydın Tilkici, genel merkez nezdinde bir dizi ziyarette bulundu.

Aday Adayı Tilkici, Ankara’da Temaslarını Sürdürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi Kurultay Delegesi aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Aydın Tilkici, Ankara’da görüşmelerine devam ediyor.

Aday Adayı Küçükala, Ankara’da Bir Dizi Ziyaretlerde Bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Atilla Küçükala, Ankara programı kapsamında bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Aday Adayı Tilkici’den, Genel Başkan Yardımcısı Zeybek’e Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Kurultay Delegesi aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Aydın Tilkici, bir dizi temaslarda bulunmak için Ankara’ya gitti.

MHP 2 il ve 53 ilçe belediye başkan adayını daha açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 2’si il, 53’ü ilçe olmak üzere 55 belediye başkan adayını daha açıkladı.

Aday Kulaç'tan Bir Dizi Ziyaret

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. 

Ak Parti Muğla Büyükşehir Adayı Ayaydın Ziyaretlerini Sürdürüyor

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, Muğla’nın Menteşe ilçesinde AK Parti ve MHP İl Başkanları ziyaretlerinin ardından Muğla Valisi İdris Akbıyık, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Turhan Kaçar’ı ziyaret etti.

Ak Parti’de Adaylar 18 Ocak Perşembe Günü Netlik Kazanacak

AK Parti'nin ertelenen 'Aday Tanıtım' toplantısı 18 Ocak Perşembe günü saat 14.00'te ATO Kongre Merkezi'nde yapılacak.

Aydın Ayaydın: “Kendimi Muğlalı Olarak Görüyorum"

AK Parti’nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, AK Parti Muğla İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ayaydın, "Her ne kadar memleket eleştirileri olsa da ben Muğlalıyım. Kendimi Muğlalı olarak görüyorum" dedi.

Bodrum İyi Parti’de İstifa Depremi

İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

CHP Muğla’da Gazeteci Mollaveisoğlu İddiası

CHP'nin 31 Mart'ta yapılacak seçimler için adayını henüz açıklamadığı büyükşehirlerden Muğla'da gazeteci Tuncay Mollaveisoğlu'nun adı geçiyor.

Toplam 2192 haber.