Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

Bisikletseverler sezonu yine Marmaris’te açacak

Amatör yol bisikletçilerinin heyecanla beklediği ve bisiklet tatili olarak bilinen Boostcamp, bu yıl beşinci kez Türk Telekom Prime desteğiyle 23-27 Mart tarihleri arasında Marmaris gerçekleştirilecek.

11 Farklı İlden 324 Sporcu Muğla’da Futbol İçin Buluştu

Gençlik Spor Bakanlığı Okul Sporları Faaliyetleri kapsamında yapılan Yıldız Futbol Grup müsabakaları 01-04 Mart 2022 tarihlerinde 9 farklı ilde yapılmaya başlandı.

Uluslararası I. Spor Oyunları Toplantısı

6-7-8 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanan Uluslararası Kaunos 1.Spor Oyunları ile ilgili olarak toplantı düzenlendi.

Bodrum, Ralli İle Yaza Start Veriyor

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından düzenlenen Shell Helix 2022 Türkiye Ralli Şampiyonası’nda heyecan, 15-17 Nisan tarihlerinde Bodrum Rallisi ile Muğla, Bodrum'da başlıyor. Karya Otomobil Spor Kulübü tarafından geçtiğimiz sezon şampiyonaya aday olarak düzenlenen ralli, bu sezon şampiyona açılış yarışı olarak ulusal statüde gerçekleştirilecek.

Muğla Basketbol U16 Kızlar Bölge Şampiyonasına Ev Sahipliği Yaptı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Menteşe Spor Salonu U16 Kızlar 2. Bölge Şampiyonasına ev sahipliği yaptı.

Köyceğiz'de okçuluk sporuna ilgi oluşturuyor

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu Aday Hakemi ve Ferdi Lisanslı Sporcu Müberra Uçar, gönüllülük esasına dayalı olarak okullarda öğrencilere okçuluk sporunu tanıtma ve sevdirme adına çalışmalar yapıyor.

Fethiyeli Boksörler 2. Oldu

Muğla Bodrum’da yapılan İller Arası Boks Sparring Maçları 7 kulüp 64 sporcunun katılımı ile gerçekleşti. Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü Arslan Fight Arena’dan Fethiye Halk Eğitim Müdürlüğü boksörleri 5 sporcu,1 Kulüp boksörü ve 2 antrenör katıldı.

Köyceğiz Belediyespor, evinde ağırladığı İzmir takımına mağlup oldu

Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi 17. Haftası'nda Köyceğiz Belediyespor, evinde ağırladığı İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'ne 36-31 mağlup oldu.

Sendelesek De Ayağa Kalkmayı Bildik

Fethiyespor evinde Orduspor 1967 ile karşılaştı. Lacivert beyazlılar ikinci yarıda Ali Han’ın attığı güzel golle karşılaşmadan 3 puan almasını bildi. Galibiyetin ardından Teknik Direktör Selahaddin Dinçel ve Futbolcular açıklamalarda bulundu.

Kritik Maçın Kazananı Fethiyespor

Fethiyespor evinde ligde 3. sırada bulunan Orduspor 1967 ile karşılaştı. Kritik maçı lacivert beyazlılar Ali Han’ın güzel golü ile 1-0 kazanmasını bildi. Karşılaşmayı yaklaşık 3000 taraftar izledi. Galibiyetin ardından lacivert beyazlılar puanını 52’ye yükselterek ligde ki yerini korudu.

Karaçulhaspor şampiyonluğu kutladı

Karaçulhaspor şampiyonluğu kutladı. Çalıca pazaryerinde birçok vatandaşın katılımıyla gerçekleşen etkinlikde keyifli dakikalar yaşandı. Şarkılar ve türküler ile başlayan kutlama Belediye Başkanı Alim Karaca’nın ilk madalyayı oyuncuya takması ile devam etti. Sonrasında konuşan Karaca,’’ Bu yolda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum’’ dedi.

Karbon yakma yağ yak

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen ‘’Karbon Yakma Yağ Yak’’ adlı bisiklet turu birçok sporsever vatandaşın katılımıyla Türk Büyükleri Anıtı toplanma noktasında başladı. Buradan başlayan tur Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nin Beşkaza bölgesindeki yerleşkesinde bulunan İşletme Fakültesi’nde sona erdi.

Küçükler Futbol İl Birinciliği Müsabakaları Sona Erdi

Küçük Erkekler Futbol İl Birincisi Yatağan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ortaokulu oldu. Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen Okul Sporları Küçük Erkekler Futbol İl Birinciliği Müsabakaları Kötekli Futbol Sahasında yapıldı.

Tribünden inip top toplayıcısına saldırdı

TFF 2. Lig'de Bodrumspor, konuk ettiği Sivas Belediyespor'u 1-0 mağlup ederek, ligde 3. sıraya yükseldi. Maçta Sivaslı taraftar sahaya girip top toplayıcıya saldırınca ortalık karıştı.

Öncelik 12. Adam İle Oynanacak Orduspor Maçı

Fethiyespor Pazar günü evinde Orduspor ile karşılaşacak. Lacivert beyazlılar da bu karşılaşmanın hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor. Antrenman öncesi Teknik Direktör Selehaddin Dinçel açıklamalarda bulundu.

Karaçulhaspor Karaca’ya Kupayla Geldi

Muğla Birinci Amatör Küme C Grubu'nda play-off maçında Karaçulhaspor, Marmaris Belediyespor’u yenerek Süper Amatöre yükselmişti. Karaçulhaspor Başkanı Mehmet Dalca ve yönetimi kupayla Karaca’yı ziyaret ettiler.

Zemin Orduspor Karşılaşmasına Hazırlanıyor

Fethiyespor, 27 Şubat Pazar günü 13.00’de kendi sahasında Orduspor’u ağırlayacak. Olumsuz saha koşulları sebebiyle önceki iç saha maçını Antalya’da Akdeniz Üniversitesi Futbol Sahası’nda oynayan Fethiyespor, Pazar gününki Orduspor maçını Fethiye İlçe Stadyumu’nda oynayacak.

Fethiyespor, Orduspor 1967 Maçına Hazırlanıyor

Fethiyespor, Orduspor 1967 karşılaşmasının hazırlıklarına Teknik Direktör Selahattin Dinçel yönetiminde hız kesmeden devam ediyor.

Menteşe Belediyesinden Ev Hanımlarına Ücretsiz Tenis Kursu

Menteşe Belediyesi ev hanımlara yönelik ücretsiz tenis kursu düzenliyor. Düzenlenen kurs ile ev hanımlarının spor yaparak sosyalleşmeleri amaçlandığını kaydeden Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Kurslarımıza ev hanımları yoğun ilgi gösteriyor. Gelen talepler üzerine tenis kursumuzun ikinci grubunu da açtık. Çok yakında turnuva da düzenleyeceğiz.” dedi.

Toplam 2716 haber.