Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

TÜRKİYE BASKETBOL LİGİ’NDE BİTİME 5 HAFTA KALDI

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi 25. haftası geride kalırken, Basketbol Süper Ligi’ne çıkacak ve play off oynayacak takımlar belirsizliğini koruyor. Bu sezon oynadığı 25 maçın tamamını kaybeden Akhisar Belediyespor’un gelecek sezon TB2L’de oynayacağı kesinleşirken, haftaya lider giren ve yine lider tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere, Sigortam.net, Beysu Konyaspor ve Samsunspor’un Süper Lig mücadelesi sürüyor.

ŞİMŞEKLER İSTANBUL YOLCUSU

3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor 27. hafta karşılaşmasında Tepecikspor ile deplasmanına konuk oluyor. Lacivert beyazlılar bu karşılaşma öncesi son antrenmanını tamamlarken Teknik Direktör Selahaddin Dinçel ise Tepecikspor karşılaşmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kano yarışlarında Köyceğizli sporcu üç altın madalya kazandı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde gerçekleştirilen kano yarışlarında Köyceğizli Serkan Kakkaç 3 altın madalya kazanarak ilçeye büyük gurur yaşattı.

Köyceğiz’de Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası heyecanı yaşanacak

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası gerçekleştirilecek.

FETHİYE BELEDİYESPOR EVİNDE MAĞLUP OLDU

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, seyircisi önünde Akran Gemlik Basketbol’u konuk etti. Mücadeleyi lacivert beyazlılar 68-86 kaybetti.

57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için bir araya geldiler

57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (Tour of Türkiye) Bodrum'dan yapılacak başlangıcı ve Bodrum-Kuşadası etabı için koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Marmaris’te kış trofesinin 3. ayağında dereceye girenlerin ödülleri verildi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bu yıl 13.'sü düzenlenen Marmaris Uluslararası Yelken Kulübü'nün organize ettiği kış trofesinin 3. ayağında dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Marmaris’te kış trofesinin 4. ayağı tamamlandı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Marmaris Uluslararası Yelken Kulübü (MIYC) tarafından düzenlenen kış trofesinin 4. ayağının ilk günü tamamlandı.

20 ülke 64 kulüp 312 sporcu kıyasıya yarışacak

Bodrum'da bu yıl 10'uncusu gerçekleştirilen 'Bodrum Uluslararası Optimist Yarışları' (BIOR), 20 ülkeden 312 sporcunun katılımıyla başladı.

ŞİMŞEKLER ANKARA’DAN ŞEN DÖNÜYOR 2-5

3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor 29. hafta karşılaşmasında ligin orta sıralarında bulunan Çankaya FK ile karşılaştı. Gollü geçen karşılaşmanın ilk yarısına lacivert beyazlılar 1-2 önde girdi. İkinci yarıda da karşılıklı goller devam etti. Fethiyespor’un üstünlüğü ile geçen karşılaşma 2-5 tamamlandı. Şimşekler Ankara’dan 3 puan ile ayrılmasını bildi.

KANO 2022 BAHAR KUPASI VE MİLLİ TAKIM SEÇME YARIŞLARI TAMAMLANDI

Türkiye Kano Federasyonu 2022 yılı faaliyet programında yer alan "Durgunsu Kano Köyceğiz Belediyesi Orman Şehitleri Bahar Kupası ve Milli Takım Seçme Yarışları" 30 Mart - 01 Nisan 2022 tarihlerinde Muğla Köyceğiz'de yapıldı.

ÜNİLİG ÜNİVERSİTELERARASI CROSSMİNTON TÜRKİYE TAKIM ŞAMPİYONASI KÖYCEĞİZ’DE YAPILDI

Ünilig Üniversitelerarası Crossminton Türkiye Takım Şampiyonası, Köyceğiz Spor Salonunda oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.

Marmaris Uluslararası Yelken Kulübü tarafından düzenlenen Kış Trofesinin 4’üncü ayağı başlıyor.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, Marmaris Uluslararası Yat Kulübü'nün bu yıl 13. nü düzenlediği Kış Trofesi'nin 4. ayağı 2 – 3 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek.

Köyceğiz’de Crossmınton Ünilig Türkiye Şampiyonası sona erdi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Crossmınton Ünilig Türkiye Şampiyonası müsabakaları gerçekleştirildi.

ORYANTİRİNG 3. KADEME YARIŞLARI MARMARİS VE AKYAKA'DA BAŞLIYOR

Türkiye Oryantiring Federasyonu 3. Kademe Yarışması 01-03 Nisan 2022 tarihlerinde Marmaris ve Akyaka’da 1000 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilecek.

Köyceğiz’de yapılan kano yarışlarında bahar kupası sahiplerini buldu

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde 30-31 Mart-1 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen Durgunsu Kano yarışlarında Bahar Kupası sahiplerini bulurken, Milli Takıma seçilecek sporcular belirlendi.

Marmaris Bocce ile tanıştı

Dünyanın en eski sporlarından birini ilçeye getirmek için kolları sıvayan Marmaris Belediyesi, Kemeraltı Mahallesi'ndeki bir parkta 'bocce sahası' açtı.

FETHİYE BELEDİYESPOR’DAN MAÇA DAVET

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi’nin bitimine sadece 6 hafta kaldı. Ligin 24 haftası geride kalırken, Basketbol Süper Ligi’ne çıkacak ve play off oynayacak takımlar henüz netleşmedi. Sadece bu sezon hiç galibiyet alamayan Akhisar Belediyespor’un küme düşmesi kesinleşirken, birkaç takım alt lige gitme endişesi taşıyor.

ÇANKAYA FK KARŞILAŞMASI HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

3.Lig 3. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 2 Nisan Cumartesi günü oynayacağı Çankaya FK karşılaşmasının hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

Toplam 2726 haber.