Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

Bodrumspor Play Off’ta Yarı Finale Yükseldi

2021-2022 TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve sezonu 72 puanla 3.bitiren Bodrumspor, içinde 1461 Trabzon Futbol Kulübü, Sivas Belediye SK, Bayburt Özel İdare Spor’un bulunduğu Play-Off mücadelerinde yarı finale yükseldi.

Kurumlar Arası Futbol Ve Voleybol Mücadeleleri Başlıyor

Fethiye Kaymakamlığı öncülüğünde Gençlik Spor Müdürlüğü'nün koordinesinde ve Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Sponsorluğu'nda düzenlenecek olan kurumlar arası futbol ve voleybol turnuvaları başlıyor.

Arena Fethiye boks kulübü Takım Halinde İl Şampiyonu oldu.

Muğla İl Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen 19 Mayıs Gençlik Ve Spor Bayramı boks turnuvasına Fethiye den katılan Arena Fethiye boks kulübü 20 altın 4 gümüş madalya kazanarak takım halinde il şampiyonu oldu.

Marmaris’te bisiklet yarışı için geri sayım başladı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 29 Mayıs'ta düzenlenecek olan, hem yarış hem tatil konseptli Türkiye'nin ilk bisiklet yarışı olma özelliğini taşıyan Uluslararası Santini Queens Of The Aegean Boostrace için geri sayım başladı.

MIYC 13. Kış Trofesinin şampiyonları ödüllerini aldı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, bu yıl 13.cüsü Marmaris Uluslararası Yelken Kulübü (MIYC) tarafından organize edilen ve 6 ayaktan oluşan, 22 Ocak'ta başlayan Uluslarası Yelken Kış Trofesi bugün sona erdi. 28 yelkenli tekne ve 300 yarışmacının katıldığı trofede, yarışlardaki galipler ödül töreninde kupalarını aldı.

Köyceğizli öğrenci, Kick Boksta dünya üçüncüsü oldu

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Fen Lisesi öğrencisi Zarife Hira Salman katıldığı uluslararası yarışmada dünya üçüncüsü oldu.

Bisiklet yarışı öncesi halk sürüşü yapıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bu yıl 2'ncisi düzenlenecek olan Uluslararası Corelli Bodrum Halikarnas Granfondo Bisiklet Yarışları öncesinde halk sürüşü yapıldı.

Karagedik Ortaokulu Türkiye Şampiyonu

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları tarafından Aydın- İncirliova’da düzenlenen 24 ilin katıldığı Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu Anadolu Yıldızlar Ligi maçlarına Muğla’yı temsilen kız ve erkek takımları ile katılan Karagedik Ortaokulu Bocce Branşı’nda Türkiye Şampiyonu oldu.

16’ncı Gökova Bisiklet turu başlıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe Belediyesi ve Muğla Bisiklet Derneği tarafından bu yıl 167ncısı düzenlenecek olan Gökova Bisiklet Turu 15 Mayıs Pazar günü başlıyor.

Yeni nesil Teknospor HADO Üniversiteler arası şampiyona başladı

Gerçek dünya ile meta evreni (metaverse) bir araya getiren teknospor HADO'nun ilk Üniversitelerarası Şampiyonası 12-14 Mayıs tarihlerinde 14 üniversitenin katılımı ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde başladı.

Köyceğiz’de Mavi Yeşil Okullar Projesi Satranç Turnuvası tamamlandı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde düzenlenen satranç turnuvası başarıyla tamamlandı.

Fethiyespor Of’tan avantajlı dönmek istiyor

TFF 3. Lig 3. Grupta Perşembe günü saat 16.00 da deplasmanda playofun ilk mücadelesinde Yeşilyurt D.Ç. Ofspor ile karşılaşacak Fethiyespor, bu maça taraftarları tarafından coşkuyla uğurlanırken, Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı da 'İnşallah Fethiye'ye kupayı getireceğimize inanıyoruz' ifadelerini kullandı.

Gençlik Haftası’nda Mini Futbol Ve Voleybol Turnuvası

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Gülşen Gökçe Spor Lisesi işbirliğinde Gençlik Haftası Spor Şenliği düzenlendi. Düzenlenen şenlikte okullar arası mini futbol ve voleybol turnuvası yer alacak.

Muğlalı Milli Okçular Avrupa Şampiyonasında Tarih Yazdılar

Bulgaristan’ın Plovdiv kentinde gerçekleşen 2022 Avrupa Grand Prix okçuluk yarışmasında Yatağan Bencikli Milli Okçularımız Emircan Haney hem bireyselde hemde Takım olarak 2 Altın Madalyanın sahibi olurken, Songül Lök ise hem bireyselde hemde Takım olarak 2 Gümüş Madalyanın sahibi oldu.

Atletikspor Kadın Futbol takımı 2. Lige hazırlanıyor

TFF Kadınlar 3. Lig F Grubu lideri Muğla Atletikspor, ligin 10'uncu haftasında sahasında konuk ettiği Uşak 64 Belediye Gençlikspor maçının ardından grubunda şampiyon olmuştu. Menteşe'nin tek kadın futbol takımı 19 ve 22 Mayıs tarihlerinde oynanacak, 2'nci lige çıkacak takımların belirleneceği play-off maçlarına hazırlanıyor.

Veteran voleybolcular Marmaris’te

İstanbul Veteran Sporları Derneği tarafından düzenlenen Marmaris-Türkiye Uluslararası Voleybol Master Turnuvası başladı.

Muğlalı Sporcular Para Okçuluk Türkiye Kupasında Bronz Madalyanın Sahibi Oldu

İstanbul Beykoz Mete Gazoz Okçuluk Tesislerinde gerçekleştirilen Türkiye Bedensel Engelliler Okçuluk Türkiye Kupası Yarışmasında takım olarak üçüncü olan Gülderen Alabaz ve Taner Eren bronz 3.’lük kupası ile Muğla’ya döndüler.

Milli Takım Güreşçileri, Başkan Ceylan'la görüştü

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Milli Takım güreşçilerinin kamp çalışmaları hafta sonuna kadar devam edecek.

Üniversite Futsal takımı bronz madalya ile döndü

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversiteler Arası Futsal Erkek Süper Lig müsabakaları sona erdi. Üniversiteler Arası futsal karşılaşmalarının en prestijli liginde milli ve üst düzey sporcular ile yarışan MSKÜ Erkek Futsal Takımı, turnuvadan üçüncülük kupası ile ayrıldı.

Toplam 2719 haber.