Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

ŞAMPİYONLUK ZORA GİRDİ

3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor 30. hafta karşılaşmasında evinde ligin son sıralarında yer alan Modafen ile karşılaştı. İstanbul temsilcisi ikinci yarının başlarında bulduğu iki golle öne geçti. Maçtan kopmayan lacivert beyazlılar Ali Han ve Nurettin’in bulduğu gollerle skoru eşitledi. Mücadele 2-2 eşitlikle sonlandı.

57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu başlıyor

T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenecek 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, yarın Bodrum-Kuşadası etabıyla başlıyor. Tur öncesi son basın toplantısı Bodrum'da gerçekleştirildi.

FETHİYESPOR EVİNDE MODAFEN’E KARŞI

3.Lig 3. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 30. hafta karşılaşmasında evinde Modafen ile mücadele edecek.

2. AMATÖR KÜME KARŞILAŞMALARI DEVAM EDİYOR

A ve B olmak üzere 2 gruptan oluşan 2. Amatör Küme karşılaşmaları hız kesmeden devam ediyor.

MSKÜ kadın ve erkek basketbolcuları şampiyon

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu faaliyet takviminde yer alan ve Kocaeli Üniversitesi Kampüsü'nde düzenlenen Basketbol 1. Lig müsabakaları sona erdi. 4-8 Nisan 2022 tarihleri arasında gerçekleşen turnuvada Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi ve Uludağ Üniversitesi ile Basketbol 1. Ligi Şampiyonluğu için mücadele etti.

MSKÜ’nden sportif başarı

Bünyesinde yer alan çeşitli takımlar ile yıl boyu pek çok şampiyonada ve turnuvada boy gösteren MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi, Üniversiteye madalyalar ve dereceler ile dönüyor.

10. BIOR, ödül töreniyle sona erdi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bu yıl 10'uncusu düzenlenen Bodrum Uluslararası Optimist Yarışları (BIOR), düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.

Ralli Bodrum için geri sayım başladı

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından düzenlenen Shell Helix 2022 Türkiye Ralli Şampiyonası'nda heyecan, 15-17 Nisan tarihlerinde Bodrum Rallisi ile Muğla, Bodrum'da başlıyor. Karya Otomobil Spor Kulübü tarafından geçtiğimiz sezon şampiyonaya aday olarak düzenlenen ralli, bu sezon şampiyona açılış yarışı olarak ulusal statüde gerçekleştirilecek.

FETHİYESPOR İSTANBUL'DAN 1 PUANLA DÖNDÜ

3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor erteleme maçı olan 27. hafta karşılaşmasında Büyükçekmece Tepecikspor deplasmanına konuk oldu. 2 penaltı ve 1 kırmızı kartın olduğu mücadele 1-1 eşitlikle tamamlandı.Mücadelede Fethiyespor ‘n 70 dakikada kazandığı penaltıyı Nurettin gole çeviremedi.

MUĞLA’DA OKUL SPORLARI OKÇULUK İL BİRİNCİLİĞİ SONA ERDİ

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyetleri kapsamında Okçuluk İl Birinciliği Müsabakaları düzenlendi.

MSKÜ, 1. Lig’den bronz madalya İle döndü

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversiteler Arası Voleybol Kadın Erkek 1. Lig müsabakaları sona erdi.

Babasının antrenörlüğünde genç sporcu hedefine ilerliyor

Türkiye Judo Federasyonu ve Anadolu Yıldızlar Ligi Şube Müdürlüğü'nün düzenlediği 2022 Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Grup Müsabakaları 2-3 Nisan tarihlerinde Afyon'da düzenlenirken, Milas Gençlik Spor Müdürlüğü sporcularından Dila Yıldız, kendi kilosunda ikinci olarak yarı final karşılaşmalarına katılma hakkını elde etti. babası ile çalışmalarını sürdüren genç sporcu yarı final müsabakalrında iyi derece ile dönmenin planlarını yapıyor.

TÜRKİYE BASKETBOL LİGİ’NDE BİTİME 5 HAFTA KALDI

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi 25. haftası geride kalırken, Basketbol Süper Ligi’ne çıkacak ve play off oynayacak takımlar belirsizliğini koruyor. Bu sezon oynadığı 25 maçın tamamını kaybeden Akhisar Belediyespor’un gelecek sezon TB2L’de oynayacağı kesinleşirken, haftaya lider giren ve yine lider tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere, Sigortam.net, Beysu Konyaspor ve Samsunspor’un Süper Lig mücadelesi sürüyor.

ŞİMŞEKLER İSTANBUL YOLCUSU

3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor 27. hafta karşılaşmasında Tepecikspor ile deplasmanına konuk oluyor. Lacivert beyazlılar bu karşılaşma öncesi son antrenmanını tamamlarken Teknik Direktör Selahaddin Dinçel ise Tepecikspor karşılaşmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kano yarışlarında Köyceğizli sporcu üç altın madalya kazandı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde gerçekleştirilen kano yarışlarında Köyceğizli Serkan Kakkaç 3 altın madalya kazanarak ilçeye büyük gurur yaşattı.

Köyceğiz’de Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası heyecanı yaşanacak

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası gerçekleştirilecek.

FETHİYE BELEDİYESPOR EVİNDE MAĞLUP OLDU

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, seyircisi önünde Akran Gemlik Basketbol’u konuk etti. Mücadeleyi lacivert beyazlılar 68-86 kaybetti.

57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için bir araya geldiler

57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (Tour of Türkiye) Bodrum'dan yapılacak başlangıcı ve Bodrum-Kuşadası etabı için koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Marmaris’te kış trofesinin 3. ayağında dereceye girenlerin ödülleri verildi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bu yıl 13.'sü düzenlenen Marmaris Uluslararası Yelken Kulübü'nün organize ettiği kış trofesinin 3. ayağında dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Toplam 2719 haber.