Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

Şampiyon Trabzon

Trabzonspor, 38 yıl sonra Süper Lig'de şampiyonluk ilan etti. Antalyaspor karşısında 2-2 berabere kalan bordo-mavililer, şampiyonluğu coşkuyla kutladı.

KÖYCEĞİZ’DE ÖĞRENCİLER GELENEKSEL SPOR OYUNLARI İLE TANIŞTI

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde geleneksel spor ve oyunları Yeni Kapalı Spor Salonunda sergilendi.

MARMARİS’TE TRABZONSPOR ŞAMPİYONLUĞU KONVOYLAR VE MEŞALELER İLE KUTLANDI

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yaşayan Trabzonspor tarafları, şampiyonluğu araçları ile konvoylar yaparak ellerinde meşaleler ve marşlarla kutladılar.

BODRUM’DA BORDO-MAVİ GECE

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor'un taraftarları, Muğla'nın Bodrum ilçesinde şampiyonluk coşkusu yaşadı.

Namağlup Türkiye şampiyonu oldular

2021-2022 yılı Okul Sporları Hentbol Yıldız Erkekler Türkiye şampiyonasında Muğla temsilcisi Türdü 100. Yıl Ortaokulu, elemelerden itibaren tüm maçlarını kazanarak Türkiye şampiyonu oldu.

Rektörlük Basketbol turnuvası ödülleri verildi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde bu yıl 27'ncisi düzenlenen Sıtkı Koçman Rektörlük Kupası Öğrenciler Arası Basketbol Turnuvası sona erdi.

MUĞLA’DA OKUL SPORLARI KRİKET YILDIZLAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASI SONA ERDİ

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde 22-27 Nisan 2022 tarihleri arasında Ortaca’da düzenlenen Okul Sporları Kriket Yıldız Kızlar ve Erkekler Türkiye Şampiyonası sona erdi.

GREKOROMEN YILDIZLAR GÜREŞ MİLLİ TAKIMI’NIN KÖYCEĞİZ KAMPI SÜRÜYOR

Grekoromen Yıldızlar Güreş Milli Takımı, Uluslararası Zafer Turnuvası hazırlıkları için Köyceğiz'de kampa girdi. Kamp çalışmaları yoğun olarak sürüyor.

6. Elo Satranç Turnuvasında ödüller sahiplerini buldu

Menteşe Belediyesi, Muğla Fenerbahçeliler Derneği ve Türkiye Satranç Federasyonu Menteşe İlçe Temsilciliği tarafından birlikte düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 6. Elo Satranç Turnuvası Konakaltı Kültür merkezinde gerçekleşti. İki gün süren turnuvaya Ankara, İzmir, Antalya, Denizli, Aydın ve Manisa illerinden 105 satranç sporcusu katıldı.

7 ülkeden 500 sporcu, “Rekabetin Cinsiyeti mi olur?” mesajıyla yarıştı

Yeniköy Kemerköy Santralleri, ve çeşitli kurumların destekleri Bodrum, bu yıl 22-23-24 Nisan tarihlerinde ikinci kez düzenlenen dünyanın en zorlu mücadeleleri arasında yer alan 'Triatlon Yarışı'na ev sahipliği yaptı. 'Rekabetin cinsiyeti mi olur?' sloganıyla gerçekleştirilen yarışlar renkli görüntüler oluşturdu.

2. AMATÖR KÜME’DE SON HAFTA TAMAMLANDI

A ve B olmak üzere 2 gruptan oluşan 2. Amatör Küme karşılaşmalarında 10. hafta mücadeleleri oynandı. 6 takımın mücadele ettiği A grubunda 10. hafta karşılaşmaları oynandı. Sonuçlar ise şu şekilde;

MUĞLASPOR, BAL LİGİNDE KALDI

TFF Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele etme karşılaşmasında Muğla Atatürk Stadı’nda oynanan maçta Muğlaspor ile Ortaca Belediyespor karşı karşıya geldi. Muğlaspor, 17. Ve 45+1. Dakikalarda bulduğu gollerle rakibi Ortaca Belediyespor’u 2-1 mağlup etti. Maçın ardından saha içerisinde futbolcular arasındaki kavgaya yöneticiler ve taraftarlarında dahil olmasıyla arbede yaşandı.

Yelkenli Yarışlarında derece elde ettiler

Marmaris Uluslararası Yat Kulübü (MIYC) tarafından düzenlenen 14'üncü Nurolbank Campus Cup Yelkenli Yarışları sona erdi. Üniversite öğrencilerinin katılımıyla Marmaris Körfezi'nde gerçekleştirilen yarışlarda, 15 takımdan 250 öğrenci mücadele etti.

TGF Türkiye Kulüplerarası Golf Turu başladı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde iki gün sürecek TGF Türkiye Kulüplerarası Golf Turu başladı.

Futbolcu kızlar kupalarını aldı

Fethiye Halk Eğitim Merkezi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Futbol Turnuvası düzenlendi. Futbol Kursu Kursiyerleri’nin katıldığı turnuva sonucu şampiyon olan kız takımına kupa ve madalyaları verildi.

HALK EĞİTİM MERKEZİ’NDEN TENİS TURNUVASI

Fethiye Halk Eğitim Merkezi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında tenis turnuvası düzenledi.

BELEDİYESPOR KÜREK TAKIMI’NDAN BÜYÜK BAŞARI

Fethiye Belediyesi Kürek Takımı, Deniz Küreği Kadınlar (1x) yarışında Simge Zeynep Gündüz ile Türkiye Şampiyonu oldu.

6 İLDEN 12 TAKIM VE 144 SPORCU MUĞLA’YA ŞAMPİYONLUK İÇİN GELDİ

2021 – 2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan 19 Nisan – 22 Nisan 2022 tarihleri arasında Basketbol Okul Sporları Küçük Kızlar ve Erkekler Grup Birinciliği Heyecanı Muğla’da başladı.

GENÇ TAHA TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ

Fethiye Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, katıldığı organizasyonlarda toplam 18 madalya kazanma başarısı elde eden Vali Recai Ortaokulu 7/A öğrencisi Güçhan Taha Akdağ’a hediye takdim ederek başarılarının devamını diledi.

Toplam 2719 haber.