Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

GSB Yurtları Voleybol Grup Şampiyonası, Muğla’da sona erdi

34. kez düzenlenen GSB Yurtları Voleybol Ege Grup Şampiyonu Muğla Yurtları Erkek Voleybol Takımı oldu.

Bisiklet Macerası Boostcamp ’Santini Queens of The Aegean Boostrace’in tanıtımı yapıldı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bu yıl dördüncüsü yapılan Bisiklet macerası BoostCamp'ın üçüncü gününün sonunda 29 Mayıs'ta Türkiye'de ilk defa yapılacak olan Santini Queens of The Aegean Boostrace programının tanıtımı gerçekleştirildi. 5 gün sürecek olan yol bisikleti kampı Boostcamp'te 13 farklı ülkeden 200'e yakın yerli ve yabancı bisiklet tutkunu bir araya geldi.

Türk Telekom’un desteklediği ‘Bisiklet Macerası Boostcamp’ başladı

Türk Telekom tarafından desteklenen 'Yol bisikleti kampı Boostcamp' Marmaris'te başladı. 5 gün sürecek olan yol bisikleti kampı Boostcamp'te 200'e yakın yerli ve yabancı pek çok bisiklet tutkunu bir araya geldi. Kampın ilk gününde Muğla Valisi ve Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı da sporcuları ziyaret etti.

MSKÜ sporcuları tüm turnuvalardan madalya ile döndü

Bünyesinde yer alan çeşitli takımlar ile Mart ayı içerisinde pek çok şampiyonada ve turnuvada boy gösteren Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, düzenlenen turnuvalar ve şampiyonalardan madalyalar ve dereceler ile döndü.

KARDEŞLİK PROJESİ “ANADOLUYUZ BİZ” MUĞLA’DA

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde uygulanan AnadoluyuzBiz Projesi kapsamında 17 Mart 2022 Perşembe günü Konya’dan Muğla’ya gelen 42 kişilik kız kafilesi 4 günlük programın ardından Pazar günü ilimizden ayrıldı.

BoostCamp’te zorlu mücadele 23 Mart’ta başlıyor

Marmaris'te 5 gün boyunca sürecek yol bisikleti kampı Boostcamp, Türk Telekom Prime sponsorluğunda 23 Mart'ta başlıyor. Bu yıl Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı kapsamına alınan ve dünyaca ünlü bisikletçilerin yoğun katılım talebi gösterdiği kamp, Türkiye'yi dünyaya tanıtacak. Yerli ve yabancı pek çok bisiklet tutkununu bir araya getirecek.

Fethiyespor’da, Karaköprü Belediyespor mesaisi başladı

3. Lig 3. Grupta mücadele eden Fethiyespor, 27 Mart Pazar günü saat 14:00'te, Fethiye Şehir Stadı'nda oynayacağı Karbel Karaköprü Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı.

GSB YURTLARI VOLEYBOL GRUP ŞAMPİYONASI MUĞLA’DA BAŞLADI

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı iller arası Voleybol müsabakaları dokuz ilin katılımıyla Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Menteşe Spor Salonu’nda başladı.

2. AMATÖR'DE 5. HAFTA TAMAMLANDI

A ve B olmak üzere 2 gruptan oluşan toplamda 10 hafta sürecek olan Muğla 2. Amatör Küme'de 5. hafta karşılaşmaları tamamlandı.

Köyceğiz’de +1 voleybol farkındalık turnuvası

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü kapsamında Köyceğiz Gençlik ve Spor Merkezinde +1 Voleybol Turnuvası etkinliği düzenlendi.

FETHİYELİ ELİF SU AY, YILDIZLAR ŞAMPİYONASINDA AVRUPA İKİNCİSİ

Eskrim Yıldızlar Avrupa Şampiyonasında ikinci olan Elif Su Ay, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman’ı makamında ziyaret etti.

Fethiyespor’un karşılaşması ertelendi

Büyükçekmece Tepecikspor ile Fethiyespor ve Orduspor ile Esenler Erokspor arasında oynanacak olan TFF 3. Lig 3. Grup 27. Hafta mücadeleleri olumsuz hava koşullarından dolayı ertelendiği açıklandı.

Köyceğizli Sevgi Keser, U17 Kadınlar Güreş Şampiyonası’nda üçüncü oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Güreş Federasyonu tarafından gerçekleştirilen U17 Kadınlar Türkiye Güreş Şampiyonası'na katılan Sevgi Keser üçüncü olma başarısını gösterdi.

MUĞLA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ’NDE SPOR YÖNETİMİ UYGULAMA EĞİTİMLERİ BAŞLADI

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği 4. Sınıfta öğrenim gören 85 öğrenci, 10 hafta boyunca haftada 1 gün olacak şekilde görecekleri Spor Yönetimi Uygulama dersinin uygulama eğitimini Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde almaya başladı.

TÜRKİYE U-14 BASKETBOL ERKEKLER ANADOLU ŞAMPİYONASI MUĞLA’DA BAŞLADI

Türkiye Basketbol Federasyonu Yurt içi Faaliyetleri kapsamında düzenlenen Altyapı faaliyetleri 2021-2022 Sezonu U14 Erkekler Anadolu Şampiyonaları başladı.

SEZON BAŞI KOYMUŞ OLDUĞUMUZ HEDEFE ULAŞACAĞIZ

Fethiyespor Teknik Direktörü Selehaddin Dinçel, Ceyhanspor galibiyeti sonrası basın açıklaması yaptı. Dinçel açıklamalarında gündemi değerlendirdi.

KURSİYERLER BODRUM’DAN MADALYALAR İLE DÖNDÜLER

Menteşe Mutfak Kültürü Atölyesi kursiyerleri, Bodrum Acı Ot Festivalinde düzenlenen yöresel yemek yarışmasından 1 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya kazanarak döndüler.

MAHALLELER ARASI TURNUVA DEVAM EDİYOR

Mahalleler arası turnuvalarda çeyrek final karşılaşmaları tamamlandı. Sonuçlar ise şu şekilde: 12 Mart 2022 Cumartesi günü dört karşılaşma oynandı.

2. AMATÖR'DE 4. HAFTA TAMAMLANDI

A ve B olmak üzere 2 gruptan oluşan toplamda 10 hafta sürecek olan Muğla 2. Amatör Küme'de 4. hafta karşılaşmaları tamamlandı.

Toplam 2734 haber.