Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

Köyceğiz, Kano İl Birinciliği Turnuvası’ndan başarıyla çıktı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde yapılan kano il birinciliği turnuvası tamamlandı.

FETHİYELİ OKÇULARIN BAŞARISI

Fethiye’de okçuluk sporuna ilgi gün geçtikçe büyüyor. Okçuluğa ilgisi artan Fethiyeli gençler son olarak Muğla’da düzenlenen İl Birinciliği müsabakalarında Fethiye adına başarılı sonuçlar aldılar.

MUĞLASPOR HÜKMEN GALİP

Ligden düşmesi kesinleşen Çine Madranspor, Denizli’de oynanacak olan Muğlaspor maçına çıkmadı. Hakem tarafından maç tatil edilirken, Muğlaspor-Çine Madranspor maçı, Çine Madranspor ekibinin olası bir maça çıkmayacağını beyan etmesiyle Muğlaspor’un hükmen galibiyetine karar verildi.

BELEDİYE BASKETBOL TAKIMI EVİNDE MAĞLUP OLDU

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, Ogm Ormanspor’la yaptığı mücadeleyi 88-115 kaybetti.

2. AMATÖR KÜME’DE KARŞILAŞMALAR DEVAM EDİYOR

A ve B olmak üzere 2 gruptan oluşan 2. Amatör Küme karşılaşmalarında 9. hafta mücadeleleri oynandı. 6 takımın mücadele ettiği A grubunda 9. hafta karşılaşmaları oynandı. Sonuçlar ise şu şekilde;

Rally Bodrum ödül töreni ile sona erdi

Rally Bodrum, Bodrum Meydanı'nda gerçekleşen finiş ve ödül töreni ile sona erdi. Halkın, ünlülerin ve sanat dünyasının yoğun ilgi gösterdiği Bodrum Rally renkli görüntülere sahne oldu.

Köyceğiz güreş müsabakalarına hazırlanıyor

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi her yıl geleneksel olarak düzenlenen yağlı güreş müsabakalarına hazırlanıyor.

Bodrum’da ralli heyecanı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Shell Helix 2022 Türkiye Ralli Şampiyonası'nda pilotlar kısasıya yarıştı. Zorlu parkurlardan geçen yarış araçları renkli görüntüler oluşturdu.

Minik güreşçiler madalya ile döndü

Fethiye Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Güreş Takımı U13 Minik Erkekler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasından 2 Madalya İle Döndü.

Ralli araçları Bodrum sokaklarını piste çevirdi

Muğla Bodrum'da, Shell Helix 2022 Türkiye Ralli Şampiyonası öncesi start seremonisi yapıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte unutulmaz dakikalarda yaşandı.

TÜRKİYE BASKETBOL LİGİNDE BİTİME 4 MAÇ KALDI

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi’nde normal sezonun bitimine sadece 4 hafta kaldı. Basketbol Süper Ligi'ne direkt çıkma konusunda en şanslı takım olarak Manisa Büyükşehir Belediyesi görülürken, Akhisar Belediyespor'un gelecek sezon TB2L'de oynaması haftalar öncesinden kesinleşti. Diğer yandan, takımlar arasında play off’a katılma ve küme düşecek ikinci takım olmama yönünde kıyasıya bir mücadele sürüyor.

AĞRI DEPLASMANI HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, Ağrı 1970 Spor karşılaşması hazırlıklarına devam ediyor.

Rektör Çiçek, başarılı sporcularla iftar yemeğinde buluştu

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Sıtkı Koçman Özel Salonu'nda yıl boyu pek çok şampiyonada ve turnuvada derece elde eden MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri ve öğretim elemanlarıyla bir araya geldi.

Köyceğizli minik hentbolcular gelecek vaat ediyor

Köyceğiz Belediye Spor hentbol altyapısında oynayan minik sporcular, Küçük Erkekler Hentbol Şampiyonası Turnuvası'na katılarak tecrübe kazandı.

AĞRI DEPLASMANI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, deplasmanda oynayacağı Ağrı 1970 Spor karşılaşması hazırlıklarına başladı.

FETHİYE BELEDİYESPOR ANKARA’DAN MAĞLUP DÖNDÜ

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, deplasmanda TED Ankara Kolejliler ile karşılaştı. Mücadeleyi lacivert beyazlılar 94-78 kaybetti.

Atletikspor Kadın Futbol takımı ilk yarıyı lider tamamladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar 3. Ligi F Grubunda mücadele eden Muğla Atletikspor Kadın Futbol takımı ilk yarıyı 13 puanla lider tamamladı.

Milaslı sporcu, başarısıyla ilçesini gururlandırdı

Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) Ulusal 12 Yaş Hafta Sonu Turnuvası'nda Beril Akdemir tüm rakiplerini yenerek şampiyon oldu.

‘’BU MAÇTA BÖYLE BİR SKOR BEKLEMİYORDUK’’

Fethiyespor evinde Modafen karşılaştı. Lacivert beyazlılar ikinci yarının başlarında kornerden yediği gollerle 0-2 geriye düştü. Sonrasında Fethiyespor, Ali Han ve Nurettin’in golleriyle eşitliği yakaladı. Şimşekler evinde oynadığı mücadeleden hanesine 1 puan yazdırdı. Berabere biten karşılaşmanın ardından Teknik Direktör Selahaddin Dinçel ve Genel Kaptan Nacit Çatal açıklamalarda bulundu.

Toplam 2719 haber.