Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

ÜNİLİG ÜNİVERSİTELERARASI CROSSMİNTON TÜRKİYE TAKIM ŞAMPİYONASI KÖYCEĞİZ’DE YAPILDI

Ünilig Üniversitelerarası Crossminton Türkiye Takım Şampiyonası, Köyceğiz Spor Salonunda oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.

Marmaris Uluslararası Yelken Kulübü tarafından düzenlenen Kış Trofesinin 4’üncü ayağı başlıyor.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, Marmaris Uluslararası Yat Kulübü'nün bu yıl 13. nü düzenlediği Kış Trofesi'nin 4. ayağı 2 – 3 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek.

Köyceğiz’de Crossmınton Ünilig Türkiye Şampiyonası sona erdi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Crossmınton Ünilig Türkiye Şampiyonası müsabakaları gerçekleştirildi.

ORYANTİRİNG 3. KADEME YARIŞLARI MARMARİS VE AKYAKA'DA BAŞLIYOR

Türkiye Oryantiring Federasyonu 3. Kademe Yarışması 01-03 Nisan 2022 tarihlerinde Marmaris ve Akyaka’da 1000 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilecek.

Köyceğiz’de yapılan kano yarışlarında bahar kupası sahiplerini buldu

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde 30-31 Mart-1 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen Durgunsu Kano yarışlarında Bahar Kupası sahiplerini bulurken, Milli Takıma seçilecek sporcular belirlendi.

Marmaris Bocce ile tanıştı

Dünyanın en eski sporlarından birini ilçeye getirmek için kolları sıvayan Marmaris Belediyesi, Kemeraltı Mahallesi'ndeki bir parkta 'bocce sahası' açtı.

FETHİYE BELEDİYESPOR’DAN MAÇA DAVET

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi’nin bitimine sadece 6 hafta kaldı. Ligin 24 haftası geride kalırken, Basketbol Süper Ligi’ne çıkacak ve play off oynayacak takımlar henüz netleşmedi. Sadece bu sezon hiç galibiyet alamayan Akhisar Belediyespor’un küme düşmesi kesinleşirken, birkaç takım alt lige gitme endişesi taşıyor.

ÇANKAYA FK KARŞILAŞMASI HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

3.Lig 3. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 2 Nisan Cumartesi günü oynayacağı Çankaya FK karşılaşmasının hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

‘’BEŞKAZA MEYDANINDA O KUPAYI KALDIRACAĞIZ’’

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, Karbel Karaköprü Belediyespor mağlubiyeti sonrası basın açıklaması yaptı. Dinçel açıklamalarında mağlubiyeti ve gündemi değerlendirdi.

Üniversite Futsal şampiyonları belli oldu

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğü tarafından bu yıl 27'insi düzenlenen Sıtkı Koçman Rektörlük Kupası Personel Salon Futbolu Turnuvası'nın kupa töreni yapıldı.

ORTACA BELEDİYESPOR BAL LİGİ YOLUNDA

2021-2022 Muğla Bölgesi Süper Amatör Lig Yükselme Grubu Şampiyonu Ortaca Belediyespor oldu. Geçtiğimiz sezonda BAL’da oynama hakkı olmasına rağmen lige katılmayan ve Süper Amatör Lig’de mücadele eden Ortaca Belediyespor bu sezon yeniden BAL Ligi’ne yükselme yolunda bir engeli daha aştı.

FETHİYESPOR, ÇANKAYA DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR

3. Lig 3. Grupta mücadele eden Fethiyespor, 2 Nisan Cumartesi günü saat 14:00'te, Yeni Mahalle Hasan Doğan Stadı'nda oynayacağı Çanyaka FK maçına hazırlanıyor.

TÜRKİYE BASKETBOL LİGİ’NDE 24. HAFTA GERİDE KALDI

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi 24. haftası geride kalırken, Basketbol Süper Ligi’ne çıkacak ve play off oynayacak takımlar belirsizliğini koruyor. 24 haftada galibiyet alamayan Akhisar Belediyespor’un küme düşmesi garantilenirken, bitime 6 hafta kala alt lige gidecek ikinci takımın kim olacağı netleşmedi.

TURNUVANIN ŞAMPİYONU ÇAMKÖYSPOR

Fethiye Kaymakamlığı’nın idaresinde ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü’nün koordinesinde gerçekleştirilen ‘’Fethiye Kaymakamlığı Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’’ şampiyonu belli oldu. Final karşılaşmasında saat 19.30’da Çamköy ile Karaçulha Fethiye Şehir Stadı’nda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Çamköy 2-0 kazanarak şampiyon oldu. 3.’lük maçı ise 18.30’da Eldirek ile Ölüdeniz arasında oynandı. Mücadeleyi Eldirek penaltılarda 5-4 kazanarak turnuvanın 3. oldu.

Dalaman’da bisiklet turu düzenlendi

Dalaman Kaymakamlığı, Dalaman Meslek Yüksek Okulu ve Belediye Başkanlığının ortaklaşa düzenlediği 'İyi ki Dalaman var' bisiklet turu protokol üyeleri, bisikletçiler, öğrenciler ve vatandaşların da katılımı ile gerçekleştirildi.

FİLENİN YILDIZLARI ŞAMPİYON OLDU

Menteşe Belediyespor Kız Voleybol takımı 2021-2022 Voleybol Sezonu Yıldız Kızlar grubu finalinde karşılaştığı güçlü rakibi Fethiye Zirve Spor Kulübünü 3-0’lık skorla yenerek şampiyon oldu.

NURETTİN “MÜCADELEMİZE DEVAM ETMEK ZORUNDAYIZ”

Lacivert beyazlılar seyircisi önünde oynadığı Karbel Karaköprü Belediyespor karşılaşmasını 1-0 kaybetti. Alınan mağlubiyetin ardından Fethiyespor’lu futbolcu Nurettin Çakır ile Karaköprü Belediyespor teknik direktörü Besim Durmuş açıklamalarda bulundu

FETHİYE BELEDİYESPOR’DAN ÇOK KRİTİK GALİBİYET

İdarî ve malî yönden zor günler geçiren, hocası istifa eden, yabancı oyuncularından birisi ülkesine dönen Fethiye Belediyespor, tüm bu sıkıntılara rağmen, ligin son sırasında yer alan Akhisar Belediyespor ile deplasmanda oynadığı maçtan 77 - 85'lik galibiyetle dönmesini bildi.

ŞİMŞEKLER EVİNDE PUAN ALAMADI

3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor 28. hafta karşılaşmasında ligin orta sıralarında yer alan Karbel Karaköprü Belediyespor ile karşılaştı. Erdinç 27. dakikada ceza sahası içerisinde topa elle müdahale ederek kırmızı kart gördü. Karbel Karaköprü Belediyespor bu pozisyondan kazandığı penaltıyı gole çevirirerek 0-1 öne geçti. Karşılaşmanın ikinci yarısında skor değişmedi. Lacivert beyazlılar seyircisi önünde Urfa temsilcisine 0-1 mağlup oldu.

Toplam 2734 haber.