Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

Selim Kayacı Fethiyespor’da

TFF 3. Lig 3. Grup’ta sezonu 2. Olarak tamamlayarak playoff oynamaya hak kazanan ve playoff maçları sonucunda şampiyon olarak TFF 2. Lige yükselen Fethiyespor Teknik Direktör Mesut Toros ile anlaşma sağladıktan sonra takımı güçlendirmek adına transfer çalışmalarına başladı. Lacivert beyazlılar son olarak Sarıyer forması giyen Selim Kayacı ile anlaştı. Selim 2 yıl Fethiyespor forması ile ter dökecek.

Optimist Dünya Şampiyonası Bodrum’da başladı

Bodrum Belediyesi'nin destekleri, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Kulübü ev sahipliğinde, IODA Uluslararası Optimist Sınıf Birliği ve Türkiye Yelken Federasyonu iş birliğiyle gerçekleşen 2022 Arkas Dünya Optimist Şampiyonası 62 ülkeden, 284 sporcunun katılımı ile başladı.

Köyceğiz Belediyesi’nin güreş kursu başladı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Belediye Başkanlığı tarafından ücretsiz olarak ata sporu güreş kursları düzenlendi.

Muğlaspor’dan orta sahaya transfer

Muğlaspor, 2022-2023 sezonu transfer çalışmalarında son olarak Kepez Belediyespor forması giyen ve takımıyla 3. Lig'e yükselme başarısı gösteren ofansif orta saha-santrafor Mustafa Yılmaz'ı kadrosuna dahil etti.

İbrahim Kutluay’dan Muğlaspor’a kupa

Muğlaspor U12 basketbol takımı, Bodrum'da gerçekleşen Ege Basketbol Turnuvası'na katıldı. Turnuvada 6 karşılaşmaya çıkan yeşil-beyazlılar, şampiyonluk kupasını Türk basketbolünün efsane ismi eski Milli basketbolcu İbrahim Kutluay'dan aldı.

Voleybol turnuvasının şampiyonu Çevre, Şehircilik Müdürlüğü

Muğla'da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvasının şampiyonu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü oldu.

Köyceğiz’de Plaj Hentbolu Şampiyonası başladı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde 23. Türkiye Üniversiteler Köyceğiz Yaşar Sevim Plaj Hentbol Şampiyonası, Hükümet Konağı önünde Atatürk heykeline çelenk koyma töreni ile başladı.

Fethiyespor, Toros’la sözleşme imzaladı

Fethiyespor'un 3 yıl aradan sonra, TFF 2'nci Lig'e çıkmasının ardından İçel İdmanyurdu'yla anlaşan teknik direktör Selahaddin Dinçel'le yollarını ayırmıştı. Fethiyespor 2021-2022 sezonu için, eski teknik direktörlerinden Mesut Toros ile yeniden sözleşme imzaladı. Fethiyespor'da daha önce iki farklı dönemde teknik direktörlük yapan Mesut Toros ile anlaşılarak imzalar atıldı.

MESUT TOROS 3. KEZ FETHİYESPOR’DA

3. Lig 3. Grup'ta lig 2. si olarak play-off oynayarak play- off şampiyonu olan ve TFF 2. Lig'e yükselen Fethiyespor 2022-2023 sezonu için Teknik Direktör Mesut Toros ile anlaşmaya vardı.

Kaymakam Maslak başarılı sporcuları ağırladı

Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Türk güreş tarihinde bir ilke imza atarak yıldızlar kategorisinde Türkiye'ye ilk dünya şampiyonluğunu yaşatan ve sonrasında da farklı başarılara imza atan Köyceğiz Bayan Güreş Takımı'nı ağırladı.

Muğla Bisiklet Takımı Türkiye Şampiyonası’ndan madalya ile döndü

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından 22-26 Haziran 2022 tarihleri arasında Gaziantep'te düzenlenen Türkiye Bisiklet Yol Yarışına katılan Muğla Bisiklet Takımı Türkiye 3.sü oldu.

Köyceğiz’de Satranç Aday Hakem Kursu açıldı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Muğla İl Temsilciliği'nin organize ettiği Satranç Aday Hakem Kursu, 27 kursiyerle Köyceğiz Atatürk Ortaokulu'nda açıldı.

Fethiyeli boksör İstanbul’da

Ringlerde mini Tyson lakabı taşıyan Fethiyeli boksörü Kubilay Alcu, 29 Haziran Çarşamba günü İstanbul'da Uluslararası 6. Profesyonel boks maçına çıkacak.

Kongre tekrardan ertelendi

25 Haziran Cumartesi günü gerçekleşmesi beklenen kongre yeterli çoğunluğun sağlanamaması durumundan ötürü 2 Temmuz tarihine ertelendi.

Türkiye Sujeti ve Flyboard Şampiyonası Bodrum’dan başladı

Türkiye Sujeti ve Flyboard Şampiyonası'nda sezon Muğla'nın Bodrum ilçesinde başladı. Şampiyonaya 10'u kadın 42 sporcu katılıyor.

Köyceğiz’de Plaj Hentbolu Şampiyonası başlıyor

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde 23. Türkiye Üniversiteler Köyceğiz Yaşar Sevim Plaj Hentbol Şampiyonası heyecanı yaşanacak.

Bodrum, Optimist Dünya Şampiyonası’na hazır

2022 Optimist Dünya Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak olan Muğla'nın Bodrum ilçesinde hazırlıklarda sona yaklaşıldı.

Köyceğizli güreşçi Emre Baran 52 kiloda Türkiye birincisi oldu

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde yetişen güreşçi Emre Baran 52 kilogramda Türkiye birincisi oldu.

2. Lige yükselen Fethiyespor’da transfer sessizliği

TFF 2. Ligde mücadele edecek Fethiyespor'da 2 Temmuz Cumartesi günü yapılacak kongrenin hazırlıkları devam ederken, Teknik Direktör Selahaddin Dinçel'in İçel İdmanyurdu ile sözleşme imzalamasının ardından Lacivert Beyazlı futbolculara da transfer teklifi yağdığı öğrenildi. Plaf-Off'ta şampiyon olan Fethiyespor'da sözleşmesi biten 9 futbolcuya 2. Lig ve 3. Lig takımlarından transfer teklifi yağdığı belirtilirken, Fethiyespor'un kongre öncesi transfer hazırlığı içine girememesi taraftarlarını üzüyor.

Toplam 2722 haber.