Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi haberleri, haber editörü Dost Gazetesi tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

AKDENİZ PARLAMENTER ASAMBLESI (AKDENİZ-PA) ORTA DOĞU GÖREV ZİYARETİ

Akdeniz Parlamenter Asamblesi (AKDENİZ-PA) Orta Doğu Görev Ziyareti çerçevesinde Muğla AK Parti Milletvekili ve AKDENİZ-PA Türk Grubu Başkanı Hasan Özyer’in Başkanlığında AKDENİZ-PA Türk Grubu Komisyonu Üyeleri Amman’daki Suriye Göçmen Kampını ziyaret etti.

TEOG İÇİN TERCİH DANIŞMANLIĞI ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından TEOG ve ÖSYS için Tercih Danışmanlığı Komisyonları kuruldu. TEOG ortak sınavlar tercih danışmanlığı için komisyonlar çalışmalara başladı. Fethiye'de TEOG tercih danışmanlığı komisyonları 24 Temmuz'a kadar görev yapacak.

ZEYTİN AĞAÇLARI KORUMA ALTINDA

TEMA Vakfı Fethiye temsilcisi Mehmet Yıldırım; kamuoyunda zeytinlik yasa tasarısı olarak da adlandırılan torba kanundaki zeytinlikler ve meralar ile ilgili açıklamada bulundu. TEMA Vakfı Fethiye İlçe Sorumlusu Mehmet Yıldırım gazetemiz muhabirine yapmış olduğu açıklamada “Bilindiği üzere 18 Haziran 2017’de Sanayinin Geliştirilmesi ve Üretimin Desteklenmesi Amacıyla Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun TBMM'de kabul edildi. Kamuoyunda zeytinlik yasa tasarısı olarak da konuşulan torba kanundaki zeytinlikler ve meralarla ilgili maddeler başta zeytin üreticileri olmak üzere, TEMA Vakfı’nın ve diğer sivil toplum kuruluşlarının yoğun çabaları ve kamuoyu tepkisi sonrası geri çekildi” dedi…

ÖZEL FETHİYE ATA OKULLARINDA YURT DIŞI HEYECANI...

Özel Fethiye Ata Okulları 20 Temmuz - 26 Temmuz 2017 tarihlerinde Çek Cumhuriyeti Prag ' da düzenlenecek olan Uluslararası Halkoyunları Festivaline davet edildi.

KAYMAKAM ÇALIK DEMOKRASİ YÜRÜYÜŞÜNE VE NÖBETİNE KATILDI

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Milli Birlik Yürüyüşü’ne ve demokrasi nöbetine katıldı.

EŞEN ESNAFI HARUN BAŞKANI BAĞRINA BASTI

Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sağırın Eşen Ortaokulu mezunu olması her ziyaretinde olduğu gibi bu ziyarete de ayrı bir önem kattı.

TOKAT TÜRK BASININA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Tokat Gazeteciler Televizyoncular Ve Radyocular Derneği'nin ev sahipliğinde Türkiye Gazeteciler Konfederasyonuna bağlı 8 federasyon Genel Başkanı ve Türkiye genelinden 60 cemiyet başkanı Tokat'ta bir araya geldi. Fethiye’yi temsilen Fethiye Gazeteciler Derneği başkanı Hürmüz Seda Köktener ve başkan yardımcısı Mesut Bölük katıldı.

KAYMAKAM ÇALIK ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı kapsamında Şehit ailelerini evlerinde ziyaret etti.

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANISINA HATIRA ORMANINA FİDAN DİKİLDİ

Kaymakam Çalık, şehit aileleriyle 18 Mart'ta açılan 15 Temmuz Şehitleri Hatıra Ormanı'na yeni ağaçlar dikerek şehitlerin isimlerini yaşatmayı hedeflediklerini kaydetti.

FETHİYESPOR 5 OYUNCU DAHA TRANSFER EDECEK

2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek Fethiyespor, lig hazırlıklarını günde çift idmanla sürdürüyor. Lacivert beyazlılarda yeni transferlerin içerisine alt yapıdan 6 oyuncu daha yerleştirildi.

BAŞKAN OTGÖZ VE KAYMAKAM ÇALIK 15 TEMMUZ KAPSAMINDA ŞEHİTLİKLERİ ZİYARET ETTİ

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Seydikemer'de de etkinlikler düzenlendi.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Seydikemer Bölgesel Toplantısı Yapıldı.

Toplantıya FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Yönetim Kurulu Üyesi Halit Saraç, Muğla Alabalık Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hüseyin Yıldırım, Fethiye-Seydikemer Süt Üreticileri Birliği Başkanı Turgut Tokmak ve Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır ve çok sayıda Oda üyesinin katıldığı toplantıda Seydikemer ekonomisinin gelişmesinin önündeki engeller konusu görüşüldü.

SEYDİKEMER BELEDİYESİ OKUL BİRİNCİLERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ

2016-2017 eğitim öğretim yılında Seydikemer de 24 ortaokulda ortaöğretime Yerleşme Esas Puanlarına göre birinci olan öğrencilere Seydikemer Belediyesi tarafından 26 adet dizüstü bilgisayar hediye edildi.

GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU TEMMUZ AYI TOPLANTISI

Fethiye-Seydikemer Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu Temmuz ayı toplantısında platformun 6 ayda bir değişen dönem başkanlığı Mimarlar Odası Fethiye temsilciliğinden Muğla Barosu Fethiye Temsilciliğine geçti. Toplantıda gündemi Fethiye Üniversitesinin kurulması için başlatılan imza kampanyasının değerlendirilmesinin yanı sıra Seydikemer’e Halk Bankası şubesi ile mesleki ve teknik eğitim veren lise açılması konuları ele alındı.

TOBB EGE BÖLGESİ TOPLANTISI

Ege Bölgesi İstişare Toplantısı TOBB İkiz Kuleler ’de gerçekleştirildi. Toplantıya Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan ve Genel Sekreteri Füsun Şahin de katıldı. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu toplantıda oda ve borsa başkanlarından, yaptıkları icraatlar konusunda üyelerini bilgilendirmelerini ve tüm iş dünyasının bu imkânlardan yararlanmasını isterken, Türk özel sektörünün 6 ayda 1 milyon 200 bin kişiye iş imkanı sağlamasının bir dünya rekoru olduğunu söyledi.

“DARBECİLERE TEPKİMİZİ GÖSTERELİM”

AK Parti İlçe Başkanı Kadir Sarıhan bugün Muğla Ticaret ve Sanayi Odası salonunda 3. Duruşması gerçekleşecek olan suikast girişimi davasına partili partisiz vatandaşları davet ederek, “15 Temmuz darbe girişiminde Marmaris’te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik darbeciler tarafından gerçekleştirilen suikast girişimi davasında orada bulunarak darbecilere tepkilerimizi gösterelim” diye konuştu.