Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi haberleri, haber editörü Dost Gazetesi tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

BAYRAMDA “UMUTLAR” SON DAKİKA REZERVASYONLARINDA…

Fethiye’nin dünyaca ünlü Çalış plajı mevkiindeki otelcilerin 4 günlük bayram tatili umutları son dakika rezervasyonlarına kaldı. Turizm sektöründe bayram hareketliliği Çalış’taki otellere yansımadı. Okulların tatil olması ve 4 günlük Ramazan Bayramını dört gözle bekleyen turizmcilerin umudu son dakika rezervasyonunda. Yaz aylarının gelmesine rağmen Çalış plajının bom boş olması ise turizmcileri endişelendiriyor.

GÖRME ENGELLİ ÖĞRENCİLERİN RESİM SERGİSİ “HÜLYA ÇİÇEK” TARAFINDAN AÇILDI

Fethiye Yunus Nadi İlkokulu görme engelli öğrencileri Semih Karcı ve Ecrin Kalkanlı'ın okul döneminde yaptıkları resimlerinden oluşan ''Elimdeki Göz'' isimli sergisi Muğla Valisi Amir Çiçek’in eşi Hülya Çiçek tarafından açıldı. Sergi açılışında duygusal anlar yaşandı.

Güç Birliği Kararlı "Fethiye Üniversitesini İstiyoruz"

Fethiye-Seydikemer Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü, CHP İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu ve MHP İlçe Başkanı Cengiz Çay’ı ziyaret ederek Fethiye Üniversitesinin kurulması amacıyla “Fethiye’ye Üniversite Yakışır” adıyla açılan imza kampanyasına destek istediler.

Seydikemer’de 2 Bin 500 Kişi İftarını Birlikte Açtı

Seydikemer Belediyesi tarafından ilçe merkezinde düzenlenen iftar sofrasında yaklaşık 2 bin 500’ü aşkın kişi katılırken; pek çok vatandaş, zenginden fakirine gencinden yaşlısına yüzlerce kişin bir arada iftar açmasının Ramazan’ın kardeşlik ruhuna yakışan bir haz olduğunu ifade etti

GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU SEYDİKEMER’DEN DESTEK İSTEDİ

Fethiye’ye üniversite kurulması için “Fethiye’ye Üniversite Yakışır” sloganı ile imza kapmayası başlatan Fethiye-Seydikemer Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu, Pazartesi günü başladığı destek ziyaretlerine 13 Haziran Salı günü Seydikemer’de devam etti. Platform üyeleri Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ü, Seydikemer Muhtarlar Derneğini ve MHP Seydikemer İlçe Başkanlığını VE Ak Parti Fethiye İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Fethiyespor yönetimi Başkan Saatcı'yı ziyaret etti.

Fethiyespor yeni Başkanı Mustafa Ferizcan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Fethiye Belediye Başkanı ve Fethiyespor Onursal Başkanı Behçet Saatcı'yı makamında ziyaret ettiler. Ferizcan, önümüzdeki hafta itibariyle iç ve dış transferleri gerçekleştirmeye başlayacaklarını ifade ederek, "Sizlerin desteği ile Fethiyespor'umuzu izlenmekten keyif alınan bir takım haline getireceğiz" diye konuştu.

Büyükşehir’den Ölüdeniz Yoluna 8 Milyonluk Yatırım

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fethiye İlçesi Patlangıç- Ölüdeniz yolu 1.Etap yol, cadde, meydan, bulvar düzenlemesi çalışmalarını tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu.

AK PARTİ 5 BİN KİŞİYE İFTAR YEMEĞİ VERDİ

AK Parti Muğla İl Teşkilatı tarafından Atatürk stadında 5 bin kişiye aynı anda iftar verildi. İftar öncesi Haziran ayı İl Danışma toplantısı yapıldı.

Türk Kızılayı’nın 149.Kuruluş Yıldönümü

Türk Kızılayı Fethiye Şube Başkanı Akif ARICAN Türk Kızılayı’nın 149. Kuruluş yıldönümü sebebiyle basın açıklaması bulundu.

ARAYA MİLLETVEKİLİ DAHİ KOYSA CEZANIN AFFI YOK

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, tüm turistik merkezlerin ortak sorunu olan hanutçuluk konusunda bu yılda kesin kararlılıkla mücadele edileceğini belirtti.

Karabel Tüneli, vatandaşın yüzünü güldürecek

Muğla Valisi Amir Çiçek, Seydikemer karayolunda yapımı devam eden Karabel Tüneli’ndeki çalışmaları yerinde inceledi. İncelemede Vali Çiçek’e Seydikemer Kaymakam Vekili Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık eşlik etti.

SAHTE ALKOLE GEÇİT YOK

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM Grup Amirliği görevlilerince Fethiye’ye sokulmak istenen 47 şişe sahte bandrollü içki ele geçirildi.

FETHİYE’YE ÜNİVERSİTE YAKIŞIR

Fethiye-Seydikemer Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu, Fethiye’ye üniversite kurulması için imza kampanyası başlattı. İlk imzalar platform üyesi meslek kuruluşlarının yöneticileri tarafından atılırken kampanyanın sloganı olarak 16 Mart 2017 tarihinde Fethiye’ye gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin “Fethiye’ye üniversite yakışır” sözü olarak belirlendi.

ÖĞRENCİLERDE KARNE HEYECANI…

2016-2017 Eğitim Öğretim yılının 6 Şubat tarihinde başlayan ikinci yarısı bu gün sona eriyor. Öğrenciler ve öğretmenler 13 hafta yaz tatili yaparak 18 Eylül 2018 tarihinde yeni eğitim ve öğretime başlayacaklar…

KOBİ NEFES KREDİSİNDEN 113 İŞLETME FAYDALANDI

Odamız tarafından ayrılan kaynakla teminatı gerçekleştirilen, 2016 yılının Aralık ayında başlayan KOBİ Nefes Kredisi 31 Mayıs 2017 tarihinde sona erdi. Bu süre içerisinde 113 FTSO üyesi işletme toplam 10.415,000,00TL kredi kullandı.

MUHTARLARA AK PARTİ FETHİYE İLÇE TEŞKİLATINDAN İFTAR YEMEĞİ

Ak Parti Fethiye İlçe Teşkilatı Fethiye'nin mahalle muhtarları ile Ak Parti mahalle başkanlarına iftar yemeği düzenledi.