Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi haberleri, haber editörü Dost Gazetesi tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

ADD Geleneksel Bahar Kermesine Yoğun Katılım

Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye şubesinin geleneksel bahar kermesine yoğun katılım oldu. ADD Fethiye şubesi bahçesinde düzenlenen kermeste; geleneksel kuru fasulye ve pilav ile dernek üyelerinin evlerinde yapmış oldukları birbirinden güzel yiyecekler kısa sürede tüketildi.

Fethiyeli Boksör Kız Dilara Demirtaş İkincilik İle Döndü

Fethiyeli Boksör Dilara Demirtaş başarıdan başarıya koşuyor. Geçtiğimiz günlerde Ankara’da düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Boks turnuvasına ilçemiz adına katılan Fethiyeli Boksör Kız Dilara Demirtaş; kendi branşında ikinci oldu.

Meclisin Gündemi Teknecilerin Sorunları Oldu

Fethiye Belediyesi Mayıs ayı olağan meclis toplantısı Fethiye Belediye başkanı Behçet Saatcı başkanlığında gerçekleşti. İkisi gündem dışı madde olmak üzere toplam 8 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda kararlar oy birliğiyle alındı. Toplantıda ağırlıklı olarak teknecilerin sorunları görüşüldü…

Paraşüt Ve Deniz Sezonu Hızlı Başladı

Hava sıcaklığının 24 derece ölçüldüğü Fethiye'de, yerli ve yabancı turistler ile vatandaşlar, denizin ve güneşin keyfini çıkardı.

“Yaşasın TURAN!”

3 Mayıs Türkçülük Günü olması dolayısıyla Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı.

Başkan Otgöz Şampiyonları Altın'la Ödüllendirdi

Yağlı güreşlerde üç boyda birincilik alan Seydikemer güreşçilerini Başkan Otgöz Altın’la ödüllendirdi.

Kadir Sarıhan’dan Basın Açıklaması

Basın mensuplarına açıklamada bulunan Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kurucusu olduğu partimize dönmesinden dolayı çok sevinçliyiz” dedi.

Çalış Bot Kooperatifi Sezona Merhaba Dedi

Fethiye-Çalış arası tekneler ile 30 yıldır yolcu taşıyan Çalış Bot Kooperatifi turizm sezonuna merhaba dedi. Çalış Bot Kooperatifinin düzenlemiş olduğu geleneksel sezon açılış yemeğine yoğun katılım oldu.

USTA TİYATROCULARA TAŞ ÇIKARTTILAR

Aile ve Sosyal Politikalar Fethiye İlçe Müdürlüğüne bağlı yetiştirme yurdu ve sevgi evlerinde konaklayan öğrencilerin oluşturduğu tiyatro ekibi Ahmet Ekti’nin yazdığı “Yarın Çok Geç” isimli oyunu başarılı şekilde sergilerken, usta tiyatroculara da adeta taş çıkarttılar.

Tutuklu Şahıs Çatıda Kenevir Yetiştirdi

Seydikemer Jandarma ekipleri tarafından bir evin çatısında kenevir bitkisi ele geçirildi. Seydikemer Eşen jandarma karakol komutanlığına bağlı ekipler tarafından karaköy mahallesinde yapılan aramada 50 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Geleceğin Sağlıkçıları Sektörle Buluştu

Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesi 10. Kariyer Günlerine öğrenciler ve sektörün ileri gelenleri yoğun ilgi gösterdi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar ile Sağlık Bilimleri Fakültesi yönetici ve öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği iki gün sürecek etkinliklerde sektör ve öğrenci buluşması da yapılıyor.

Kardelenden Muhteşem Konser

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye şubesi bünyesinde geçtiğimiz yıl Ekim ayında kurulan Kardelen Türk Sanat Müziği Topluluğu muhteşem bir bahar konseri gerçekleştirdi. Yoğun ilginin olduğu konserde Şef Şule Bozok yönetiminde Türk Müziğinin birbirinden güzel eserleri seslendirildi. Konser sonunda koro ayakta alkışlandı.

Kadınlar İçin “Kadınlar Kıraathanesi”

Fethiye’de 65 yaşındaki Hatice Beyde, sadece kadınlara hizmet verecek ‘Melekler Kıraathanesini’ açtı. Bu güne kadar kurduğu bir iş yeri açma hayallerini gerçekleştirdiğini belirten Hatice teyze, kadınların rahatça eğlenebilmeleri için açılan kıraathane çalışanlarının da kadınlardan oluştuğunu söyledi.

Beş Yavrudan Bir Tanesi Yaşatıldı

Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde elektrikli bisikletin çarptığı kedinin karnından ameliyatla çıkarılan 5 yavrudan sadece 1’i hayatta kaldı.

Tüm Güçlerimiz Birleşmelidir

Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye şubesi yönetim kurulu başkanı Haydar Murat Topçu 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle açıklamada bulundu.

Cumhuriyet Kadınlarından Birlik Ve Beraberlik Etkinliği

Cumhuriyet Kadınları Derneği (CKD) Fethiye Şubesi, birlik ve beraberliği arttırmak amacıyla dayanışma kahvaltısı düzenledi. CKD tarafından Çalış Yörük Çadırında düzenlenen dayanışma kahvaltısına yoğun ilgi oldu.