Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi haberleri, haber editörü Dost Gazetesi tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Mesleki Yeterlilik Sınavının Beşincisi Yapıldı

FTSO tarafından yürütülen mesleki yeterlilik sınavları 7-8 Nisan tarihlerinde Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yapıldı.Sadece ahşap kalıpçı alanında açılan mesleki yeterlilik sınavına 12 yeni aday olmak üzere toplam 28 aday katıldı.

İki Tur Şirketi Güçlerini Fethiye’de Birleştirdi

Demet Sabancı Çetindoğan’a ait Mediasa Şirketler Grubu bünyesindeki turizm grubunun bir üyesi olan ve Kozyatağı Demstock binası içerisinde hizmet veren Tatilsa ile B2C ve B2B kanallarda konaklama tesislerinin pazarlanması ve pazarlanmasına aracılık edilmesi konusunda özellikle İngiltere’de hizmet veren LookBookHoliday’in işbirliğinin lansman etkinliği Fethiye Ece Saray Marina & Resort’te gerçekleşti.

FTSO Üye Ziyaretlerine Devam Ediyor

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan, üyeleri dinlemek için ziyaretlerine devam ediyor. Oda üyelerini iş yerlerinde ziyaret eden Arıcan, üyelerin Oda çalışmalarına ilişkin görüş ve önerilerini alıyor, sorularını cevaplıyor.

Göcek’te Su Sıkıntısının Önüne Geçildi

Yaz aylarında içme suyu sıkıntısı çeken Fethiye İlçesi Göcek Mahallesinde, MUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yaklaşık 6 bin metre uzunluğundaki yeni içme suyu hattıyla birlikte içme suyu sorunu sona erdi.

Başkan Saatcı, Polis teşkilatının 172. yılını kutladı...

10 Nisan Türk Polis Teşkilatının 172. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yapalıal'ı ziyaret etti.

Su Kuyusunda Kadın Cesedi Bulundu

Seydikemer ilçesinde atıl durumdaki su kuyusunda kadın cesedi bulundu.

Göcek, “Hizmet” Görecek!

Fethiye Belediyesi, Göcek’te sokak güzelleştirme projesi çalışmasına başladı. Göcek gibi dünya markası olan bir beldenin en işlek sokağı olan Çarşı Caddesi’ne, washbeton diye tabir edilen özel taş döşemeleri tamamlandı. Güzelleştirilme çalışmaları kapsamında binaların pastel renklerine boyanması, tabela ve klima ünitesi kirliliğinin ortadan kaldırılması, sokaklara şehir oturma grupları ve peyzaj düzenlemeleriyle yeni bir cazibe merkezi oluşturulması sağlanacak.

THK Fethiye’de Mustafa Özkaya 3’üncü Kez Seçildi

Türk Hava Kurumu Fethiye Şubesi olağan kongresinde mevcut başkan Mustafa Özkaya tek listeyle gidilen seçimde 3.kez yeniden başkanlığa getirildi. Oy birliği ile yeniden THK Fethiye Şube Başkanlığına seçilen Mustafa Özkaya ve ekibi kongrede üyelerden yoğun alkışta aldılar.

MHP FETHİYE CENGİZ ÇAY İLE YOLA DEVAM…

MHP Fethiye 12. Olağan İlçe kongresi Fethiye Halk Eğitim Merkezi salonunda yoğun katılım ile gerçekleşti. MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan ile MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ilçe kongresine; MHP Fethiye ilçe yönetimi, ilçe teşkilatı üyeleri ve Fethiye’de ki bazı oda ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri katıldı. Tek listeyle gidilen seçimde başkanlığa yeniden Cengiz Çay seçildi.

Fransız Gazeteciden Kaymakam Çalık’a Ziyaret

İMEAK Deniz Ticaret Odası organizesinde Fethiye’ye gelen ünlü Fransız gazeteci Figaro Nautisme yazarı Albert Brel; Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık’ı makamında ziyaret etti.

Muğla KOSGEB’den FTSO’ya Ziyaret

KOSGEB Muğla Müdürü Gökhan Akaydın ve KOSGEB Bütçe Müdürü Nurcan Uzunalioğlu; Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan ile görüşerek KOSGEB ile yaptıkları iş birliği ve verdikleri hizmetten dolayı teşekkür etti.

Türk Polis Teşkilatının 172. Kuruluş Yıl Dönümü

10 Nisan Türk Polis Teşkilatının 172. Kuruluş Yıl Dönümü Beşkaza Meydanı’nda düzenlenen törenle kutlandı.

0-3‘den 4-3’lük Galibiyete

SPOR TOTO 2.Lig Beyaz Grup karşılaşmasında, evinde müthiş bir geri dönüş yapan Fethiyespor, Zonguldak Kömürspor’u 4-3 mağlup etti.

Yeşil Üzümlü Festivali Renkli Geçti

Bu yıl 9’uncusu gerçekleşen Yeşil Üzümlü Kuzugöbeği Mantar Festivali yoğun katılım ile gerçekleşti. Fethiye Belediyesi tarafından bu yıl 9’uncusu düzenlenen Geleneksel Yeşil Üzümlü ve Yöresi Kuzugöbeği Mantar Festivaline; Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık ve Fethiye protokolü üyeleri, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Ak parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer, Ak parti İl başkanı Kadem Mete, Fethiye Belediyesi Meclis üyeleri, Fethiye’deki oda başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Türkiye Yerel Medyası Rize'de Buluştu

Rize Turizm ve Tanıtma Derneği (RİGENDER) ile Karadeniz Gazeteciler Federasyonu (KDF) tarafından düzenlenen Yerel Medya Buluşması 7-9 Nisan tarihlerinde Türkiye'den 7 bölgeden gelen medya temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Fethiye’den Fethiye Gazeteciler Derneği’ni temsilen Hürmüz Seda Köktener ile Mesut Bölük katıldı.

Öğrenciler Ve Öğretmenler Stress Attılar

Fethiye'de okul ihtiyaçlarını karşılamak için düzenlenen kermeste öğrenci ve öğretmenler canlı müzik eşliğinde bol bol oynayarak stres attılar. Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği ve Okul İdaresi'nin birlikte düzenlediği dayanışma ve kaynaşma kermesine yoğun ilgi oldu.