Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi haberleri, haber editörü Dost Gazetesi tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Fethiye Huzurevi Bocce Takımı Başarıya Doymuyor

Afyonkarahisar’ın Sandıklı İlçesi’nde 16 huzurevinden 96 oyuncunun katılımıyla düzenlenen Yetişkin Gençler Bocce Turnuvası’nda 2. olan Fethiye Huzurevi takımı başarılarını Kaymakam Ekrem Çalık ile paylaştı.

18 yaşındaki genç yoğun müdahalelerle hayata tutundu.

Ani kalp durması sonucu Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi'ne getirilen 18 yaşındaki genç doktarların yoğun müdaheleleri ile 10 kez elektro şok ve kalp masajı sonrasında hayata tutundu.

CHP’den Selanikliler Derneğine Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla milletvekilleri Ömer Süha Aldan ile Prof. Dr. Nurettin Demir ve CHP Fethiye ilçe başkanı Ali Özgür Kullukçu ile ilçe yönetimi; Fethiye Selanikliler Yaşatma Derneğini ziyaret ettiler.

Seydikemer Belediyesi Hizmetlerine Hız Kesmeden Devam Ediyor

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler mahallelerde ki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyorlar.

“Fethiye Sanayi Esnafı Ziyaret Edildi”

Referandum çalışmaları kapsamında büyük bir performans sergileyen Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye ilçe başkanlığı bugünde; Fethiye sanayi esnafını ziyaret etti.

Büyükşehir Limanları Revaçta

Büyükşehir Belediyesine devri gerçekleşen limanlar yaz sezonunun gelmesiyle tekne sahiplerinin gözdesi haline geldi.

“Beşkazalılar Mendos ve Babadağ Gibi”

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin yıl dönümü olması dolayısıyla gazetecilerin sorularını yanıtladı. Beş defa seçime girdiğini ancak en özel seçimin 2014 yılındaki yerel seçim olduğunu söyleyen Başkan Saatcı, “Bir kere sadece Fethiye siyasi tarihi değil, Türkiye’nin siyasi tarihine damga vuran, bir seçim gerçekleşti. Beşkazalılar ki, ben onların ayaklarını yıkasam, haklarını ödeyemem. Beşkazalılar Mendos ve Babadağ gibi arkamızda durarak, hayatın nasıl bir duruş olduğunu gösterdiler” diye konuştu.

Fethiye Belediyesi kandil simidi dağıttı.

Fethiye Belediyesi, Regaip Kandili nedeniyle belediye girişinde kandil simidi dağıtımı yaptı. Geleneksel olarak her kandilde yapılan simit dağıtımına Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı da katıldı.

Uyuşturucu Şebekesinden 12 Kişi Tutuklandı

Fethiye’de uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 13 kişiden 12’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Fethiye Belediyesi’nden Seydikemer okullarına sürpriz!

Fethiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü trafik hizmetleri ilçedeki tüm ilköğretim ve ortaöğretim okullarına yapılan geleneksel sokak oyunları çalışmasını bu sefer Seydikemer ilçesinde sürdürüyor. Seydikemer’deki okullardan gelen talepler doğrultusunda Karadere, Kumluova ve Kadıköy İlköğretim Okullarına unutulmaya yüz tutmuş sokak oyunları hazırlanarak, öğrencilerin hizmetine sunuldu.

Seydikemer Kayadibi Göleti’nin yeri tespit edildi

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde yapılacak olan Kayadibi Göleti Projesi ve sulama alanı için yerinde tespit çalışması yapıldı.

Başbakanın Muğla Mitingini Değerlendirdi

Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, hafta sonu Muğlalı vatandaşlarla bir araya gelen Başbakan Binali Yıldırım’ın mitingini değerlendirdi.

CHP Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye’deki mahalle muhtarlarını kahvaltı etkinliğinde bir araya getirdi.

Başkan Saatcı, Salı pazarı esnafını ziyaret etti.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı sabahın erken saatlerinde Salı Pazarı esnafını beraberinde Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz Cesur ile birlikte ziyaret etti. Tüm esnaflarla sohbet eden Başkan Saatcı, turizm sezonu öncesi Pazar esnafıyla görüş alışverişinde bulundu.

DTO Fethiye Üye Eğitimlerine Devam Ediyor

28 Mart 2017 tarihinde İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Eğitim Salonunda Gemi Acenteliği Yenileme Eğitim Semineri gerçekleştirildi.

Turizm Cenneti Çalış’a Ankara’da Yoğun İlgi

Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği, ATO Congresium’da Travel EXPO Ankara’da Fethiye’nin Çalış bölgesini başarı ile tanıttı.