Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi haberleri, haber editörü Dost Gazetesi tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

ANKARA TURİZM FUARI BAŞARI İLE TAMAMLANDI

Fethiye turizm sektörü paydaşları dün Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasında bir araya gelerek Travel EXPO Ankara fuarını değerlendirdi. Katılımcılar, Ankara fuarının başarı ile tamamlandığını belirterek 2017 Ankara Fuarının geçen yıla oranla daha başarılı geçtiğini dile getirdiler.

Fethiye Vergi Dairesine Ziyaret

Özel Fethiye Ortaokulu 6.sınıf öğrencileri bu yıl 28.si kutlanan Vergi Haftası kapsamında Fethiye Vergi Dairesini ziyaret ettiler.

Gündüz Yanan Sokak Lambalarına Tepki

Fethiye’de geçtiğimiz Pazar günü gündüz saatlerinde; bazı yerlerde yanan sokak aydınlatma lambaları iddiasında bulunan bazı vatandaşlar gazetemize açıklamada bulundular.

Çalış’ta Markette Hırsızlık

Geçtiğimiz hafta içi Çalış’ta bir marketi soyan hırsızların görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı.

Ölüdeniz’in İçme Suyu Hatları Yenileniyor

MUSKİ Genel Müdürlüğü Fethiye İlçesi Ölüdeniz Mahallesinde eskiyen içme suyu hatlarını yenileyerek bölgedeki su kesintilerinin önüne geçiyor.

“FETÖ’cüler İle Görüşme Trafiği Sürüyor” İddiası

MHP Muğla Milletvekili ve MYK Üyesi Mehmet Erdoğan MHP Bodrum İlçe Başkanlığı 9. Olağan Kongresinde yaptığı konuşmada çok tartışılacak ve çok dikkat çeken iddialarda bulundu. MHP Muğla Milletvekili Erdoğan birilerinin halen Fettulahçı Terör Örgütü ile görüşme trafiğinin sürdürdüğünü iddia etti.

Milletvekili Öztürk, Referandum Çalışmasında

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Yatağan’da referandum çalışması kapsamında bir dizi ziyarette bulundu. Öztürk; “TOKİ başkanımızla görüştük muhtemelen Muğla’ya bir temel atamaya getireceğiz. İstiyoruz ki TOKİ binaların sayısı artsın”

“Komşu Köyde Sizi Ne Bekliyor?”

FTSO tarafından üye işletme ve üye işletme çalışanlarının kişisel gelişimine katkı sağlanması amacıyla organize edilen ve İzgören Akademiden Barış Kılıçarslan tarafından verilen “Komşu Köyde Sizi Ne Bekliyor?” konulu seminer beğeniyle izlendi.

Göcek'te Ot Yemekleri Yarıştı

İlçemiz Göcek Beldesinde ilk kez düzenlenen Göcek Meneviş ve Ot Yemekleri Festivali'nde yöresel otlar ve otlardan yapılan yemekler tanıtıldı.

Başbakan Binali Yıldırım Muğla'ya Geldi

Başbakan Binali Yıldırım Muğla’da yaptığı konuşmada, “Muhalefet Partisi Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, o kadar çok yalan söylüyor ki. Bozuk saat bile günde iki defa doğru gösteriyor. Bunda o da yok. Aşağı mahallede yalan söylüyor. Yukarıya gelmeden kendi de inanıyor” dedi.

Huzurevinde Yaşlılar Haftasına Özel Eğlence

18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Belediyesi SHÇEK Huzurevinde yaşlılara moral dolu eğlence düzenlendi.

Büyükşehir’den Satranç Takımı Hediye Edildi

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün Gazi İlköğretim Okul öğrencilerine hediye olarak yolladığı satranç takımlarını; Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Fethiye Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Nebioğlu ile Turizm Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı Fethiye Temsilcisi Erdi Filiz okul yönetimine teslim etti.

Cumhuriyet Halk Partisinden Hayır Lokması

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan ve CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu; pazar esnafına ve vatandaşlara “hayır” lokması dağıttı.

Alman Emeklilere Maaş Kesintisi

Yıllardır Almanya’da başta maden ocakları olmak üzere zor şartlarda çalışarak emekliye ayrılan gurbetçilerimizin emekli maaşlarına Alman hükümeti vergi kesintisi getiriyor.

“Restleşmede Kaybeden Türk Çiftçisi Olur”

Rus yetkililer Türkiye’den giden domates, et, tavuk gibi tarım ürünlerinde ambargoyu kaldırmayacaklarını açıkladı. Rus Tarım Bakanlığı’nın Türk domatesine yönelik ambargoyu kaldırmaması Türkiye’yi Domatese karşı buğday restini gündeme getirdi.

“Kirleterek nereye varacağız?”

Orman Haftası nedeniyle Fethiye Belediyesi ve Kaydem Plastik ekipleri, öğrenciler ve denetimli serbestlikten yararlanan hükümlüler Değirmenbaşı mevkiinde temizlik çalışması yaptı.